Tag på MINIFERIE: Få en 2-retters middag og overnat på Boutique Hotel Postgården inkl. morgenmad for 599,-

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Tag på miniferie, og oplev den danske idyl i sønderjyske Holsted. Holsted er en hyggelig lille landsby, der er beliggende mellem Esbjerg og Kolding. Gå på opdagelse i den romantiske bymidte, tag på udkig i den omkringliggende danske natur, og sid hånd-i-hånd på en lille bænk. Holsted er helt ideel, hvis I søger en rolig miniferie sammen, og om aftenen kan i se frem til en 2-retters middag på restaurant Det Blå Tog og en overnatning på Boutique Hotel Postgården, hvor I vil have morgenmad inkluderet.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Det charmerende Boutique Hotel Postgårdens bygning er helt tilbage fra 1924, og var Holsteds tidligere posthus. Hotellet er helt unikt indrettet, og ikke to af værelserne er ens. Desuden har hotellet sin egen restaurant, Det Blå Tog, hvor I kommer til at nyde jeres 2-retters menu i dets smukt, udsmykkede lokaler.
I bliver logeret på et hyggeligt dobbeltværelse på det charmerende boutique-hotel, hvor der er eget badeværelse, et lille tekøkken og en lille altan. Og efter en god nats søvn kan I se frem til en morgenbuffet på jeres hotel.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fra september til og med december
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 nat på Boutique Hotel Postgården
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,-