Find de bedste tilbud på Last Minute hoteller

Kan du godt lidt at rejse til en billig pris så følg med her for ikke at gå glip af de bedste tilbud på Last Minute hoteller

Du behøver ikke at overbetale for et hotelværelse. Der findes nemlig tips og tricks der hjælper dig med jagten på det helt rette hotel til den helt rette pris. Ekstra Bladet Rejser giver dig tips og tricks der gør jagten på de billige hoteller ekstra nem! Følg med her for at få tips du kan bruge til at finde de bedste hotelpriser, så du kan nyde din rejse helt uden at skulle tænke på økonomien.


Hvornår skal jeg booke Last Minute hoteller?

Denne liste indeholder skjulte tips der guider dig til hvornår du finder de bedste rabatter på hotelværelser, samt giver dig en hjælpende hånd ved din næste booking af hotel.

 • Vælg den rette sæson: Hvis du håber på at få fingrene i et Last Minute hotel ved anledninger som vinterferien eller sommerferien er det bedst at glemme det. De bedste priser på hoteller dukker op i lavsæsonen, hvor mange af hoteller står ledige og derfor promoverer værelser for at kunne blive fyldt op. Der skal dog siges at mange hoteller fyrer ekstra lækre tilbud af lige efter de store rejseuger så som ugen efter påskeferien eller i september lige når sommerferien officielt er over.
 • Vær fleksibel: Vær fleksibel når du foretager hotelreservationer i sidste øjeblik. Hvis du er villig til at ændre dine reservationer med en dag, enten en dag tidligere eller senere, kan du muligvis få noget til billigere penge. Dette samme gælder type af værelse. Her kan man også spare, hvis kan godt kan godtage et værelse med queen-size i stedet for king-size.
 • Book lige før annulleringsperioden: Hotellerne venter nogle gange helt til sidste øjeblik med annulleringer af værelser. Dette sker typisk mellem 24 til 48 timer i forvejen, hvorefter værelser bliver tilgængelige til lavere priser fordi hoteller ønsker at der skal være helt fuldt.
 • Lavsæson destinationer: Hvis man ønsker at rejse i Europa, kan en tommelfingerregel kan være at Sydeuropa billigst om vinteren, mens man i Nordeuropa finder de billigste hoteller om sommeren. Her kan de kanariske øer er et godt eksempel en modsætning til dette, men her er forskellen på lavsæsonen og højsæsonen også stor. Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria er meget svingende i deres Last Minute hoteller og her er der stor chance for at finde et god tilbud. Om vinteren er Gran Canaria fuldt at turister fordi det er en af de eneste destinationer indenfor Europa, hvor solen stadig skinner kraftigt. Sommeren er mindre booket grundet de mange andre europæiske destinationers konkurrence.
 • Check in senere: Hvis du håber på en opgradering, så kan det være en god idé at checke ind senere på aftenen. Fordi hotellerne bedre kan se, hvor fuldt hotellet er om aftenen når alle gæster er checket ind, så er de også mere tilbøjelige til at tilbyde en opgradering når du er den sidste der checker ind.

Hvordan får du fat på Last Minute hoteller

Når man kigger efter Last Minute hoteller er det en god idé at bruge alle sine tricks under jagten.

 • Forretningshoteller: Forretningshotellerne kan have rigtig gode tilbud, især når man rejser i Europa. Årsagen til dette er, at forretning ofte kan gå langsommere i sommermånederne og i weekenden, hvilket kan føre til lavere priser på især disse hoteller.
 • Book fly og hotel sammen: Hvis du booker hotel og fly sammen kan det mange gange være at det er billigere end, at booke det separat.
 • Gør hvad andre ikke ville gøre: Følg med i hvad andre gør og herefter gør det helt modsatte. Ligesom forretningshotellerne skal du prøve at følge med i trends omkring, hvornår noget er populært og hvornår de ikke er. For at få fingrene i det billigste hotel skal du vælge datoer, hvor kun de få vælger at rejse.
 • Tilmeld dig nyhedsbrev: Når du ikke har tid til at holde øje med priserne, så skal du tilmelde dig advarsler på hotelbookingsiderne. De tager sig af arbejdet for dig ved at sende tilbud ud når priserne begynder at falde. Her man kan til- og fravælge så indbakken ikke oversvømmer.
 • Tjek prisændringer: Hvis destinationen ikke er bestemt så tag et kig Hotels.com’s Hotel Price Index, der giver dig information om, hvor hotelpriserne stiger og falder. Resultaterne er baseret på bookinger foretaget på hjemmesiden og priserne hertil.
 • Kuponer: Kuponer kan være til stor hjælp når du ønsker at få et hotelværelse til den aller billigste pris. Tjek efter på kuponhjemmesider der promoverer hoteller. Her kan man spare mange procenter ikke kun på normale bookinger af hotelværelser, men også de der allerede er stort tilbud på.

De bedste hjælpemidler for Last Minute hotellerne?

Last Minute hoteltilbud var engang meget svært at få fat i, men sådan er det ikke længere. Takket være store fremskridt inden for hotelbooking er hoteller blevet meget klogere omkring, hvordan de promoverer deres hotelværelser. Det har resulteret i at mange promotioner bliver sendt videre til gæsterne via email eller lignende. Gæsterne har fået mange flere muligheder når det kommer til booking af hotelværelset, som blandt andet at vente helt til sidste øjeblik med at booke eller også at annullere i sidste øjeblik.

 • Last Minute apps: Ikke alene er gæsterne nu i stand til at vente til den sidste time af døgnet med at booke deres hotelværelse, men nu vil apps faktisk belønne folk for at gøre det. Apps så som HotelTonight, HotelQuickly og One Night giver dig vilde bonus på at booke Last Minute hoteller og her kan man virkelig spare mange penge.
 • Download apps: Hjemmesider så som Skyscanner og Hotels.com har udviklet apps der søger efter flere tusind hoteller på bare få sekunder og giver dig de bedste og billigste hoteller overalt i verden. Med prisalarmen får du notifikationer på de bedste hotelpriser ved dine favoritdestinationer.
 • Hotel-apps: Hoteller er ligesom alle andre forretninger og derfor betaler det sig at være loyal. Ved at have en hotel-app gør det at du får besked om de bedste priser på værelser før alle andre. Oveni købet er der mange gange ekstra goder ved at være medlem af en hotelkæde.