Billige hoteller i Paris

Tilbud og tips til dit billige hotel i Paris

Paris er byernes by. Du må ikke gå glip af den franske perle af en hovedstad, og derfor har vi her samlet de bedste tips til din billige overnatning i Paris.


Sparetips Overnatning Transport Rejsende

”Paris, mon amour”, Paris min kærlighed. Når du sætter dine fødder i denne romantiske storby, vil du hurtigt forstå, hvorfor så mange mennesker gennem tiden har forelsket sig i byen. Den underskønne arkitektur sætter rammen om endeløs romantik, udsøgt gastronomi, storslået kunst og små afkroge, du bare vil fare vild i igen og igen. Herunder kan du læse nærmere om, hvordan du finder de billige hoteller i Paris.

Hvordan finder jeg billige hoteller i Paris?

Frankrigs romantiske hovedstad er et velbesøgt rejsemål, og der er gode muligheder for at finde billige hoteller i Paris. Vi har her samlet nogle sparetips til dig, så du kan komme på en billig storbyferie til Paris.

 • Bo udenfor byen: De ydre arrondissementer, f.eks. Saint-Cloud, Boulogne-Billancourt, Ile de ja Jatte, Saint-Mandé og Vincennes, har forbindelser til metrostrækninger, og giver dig derfor direkte forbindelse til hjertet af Paris. Når du bor uden for bymidten, er der masser af penge at spare, og du kan benytte muligheden for at se nogle af Paris´ mere skjulte skatte. Det er også muligt at købe et Paris Visit Pass, som giver dig adgang til både metro, RER, busser og SNCF. Så behøver du ikke bruge for mange penge på transport. At bo udenfor byen er en god mulighed for at finde en billig overnatning i Paris.
 • Sæson: Forår og sommer er årstiderne for flest besøgende i Paris. Vil du finde et billigt hote i Paris, kan du besøge byen fra december til februar. Ved at rejse udenfor de populære sæsoner kan du spare penge samtidigt med, at du ser byen fra en helt ny vinkel. Paris er eventyrlig, når den er dækket i sne, med julelys i gaderne og duften af crépes fra de lækre fortovscaféer.
 • Last Minute: Hvis du får mulighed for at tage en spontan og billig storbyferie til Paris, så kan der være penge at spare ved at bestille dit hotel få dage eller blot timer før indtjekning på hotellet. Især uden for sæson, hvor der ikke er så mange besøgende på hotellerne.

Til toppen

Hvilke slags hoteller er der i Paris?

Mange har allerede opdaget byens magi, og derfor tilbydes der mange forskellige muligheder for en billig overnatning i Paris.

 • Hostel: Rejser du med en gruppe, eller vil du gerne møde andre rejsende? Så kan du med fordel søge efter et billigt hostel i Paris. Hostels har alt fra tomandsværelser til større sovesale, og priserne varierer alt efter, hvilken værelsestype du vælger. Hostels er kendt for det sociale liv, så er du til fest og farver, er hostel en oplagt mulighed. Her møder du sikkert andre rejsende, som du kan opleve Paris med.
 • Bed & breakfast: Paris bugner med hyggelige og små bed & breakfasts. Her omfavnes du af den hjemmelige hygge blandet med følelsen af at være på hotel. Nyredte senge, morgenmad på sengen og værter, som ofte kan guide jer til små, lokale oaser. Den perfekte løsning for parret, som bare gerne vil nyde den franske romantik og hinanden.
 • Flerstjernede hoteller: Skal turen stå på fransk luksus, så skal du prøve nogle af Paris´ 4* og 5* hoteller. Er du til det lille boutique hotel, med fine franske detaljer og pompon-gardiner? Eller til spahotellet med restaurant og wellnessbehandlinger? Hvad end du drømmer om, finder du det i Paris.
 • Ferielejlighed: Den perfekte løsning for familien eller gruppen. En ferielejlighed er et ”hjem væk fra hjemmet”. Vil I have følelsen af hjem med på rejsen? Lave mad i køkkenet, slænge jer i sofaen og spille spil efter en lang dag med masser af indtryk? Så er ferielejligheden perfekt til jer.

Til toppen

Hvor kan jeg bo henne i Paris?

Paris er delt op i 20 forskellige arrondissementer, og hver især har de masser af hoteller, hvor du kan overnatte. Hver enkelt af disse arrondissementer, har sit eget særpræg, og her nævner vi blot nogle, som du med fordel kan overnatte i under en billig storbyferie i Paris.

 • Ile de la Cité – Ile Saint-Louis: Disse to øer er placeret ved floden Seine i hjertet af Paris. Begge oser de af romantik og historie. Det er også her, du finder alle de store attraktioner som Notre Dame, Sainte-Chapelle, Palais Royal og Louvre. Vil du bo midt i hjertet af Paris? Det behøver slet ikke at koste dig dyrt. Der er gode muligheder for at finde små, lokaltejede hostels til en fordelagtig pris.
 • Opera distriktet: Mellem de to arrondissementer finder du opera distriktet. Er du til teater og musik? Så er det her, du skal bo. Området huser nemlig Palais Garnier Opera House. Operaen er både kendt for at levere musik i verdensklasse, men også for selve dets storslåede arkitektur. Selvom du ikke er til musik, er en gåtur forbi den utrolige opera en oplevelse i sig selv. Operaen er omkranset af parisiske caféer og restauranter og kun et stenkast derfra, finder du Boulevard Haussmann. Boulevarden er en lang shoppinggade med flotte smykkebutikker og franske designervarer. Området er ligesom 1er arrondissement et af de dyrere, men du kan stadig finde små, lokale boutiquehoteller, som ofte har rigtig gode last minute tilbud.
 • Montmartre: Højt oppe på en bakke finder du Montmartre. Den billedskønne gåtur op til Sacre Coeur på toppen er en oplevelse i sig selv. Her vil du forstå, hvorfor udsigten fra Sacre Coeur har inspireret musikere og poeter i århundreder. Montmartre byder på små, finurlige hoteller og hostels. Dette boheme distrikt huser det verdenskendte Moulin Rouge, og gaderne er fyldt med musik og små butikker, hvor lokale kunstnere sælger deres ting.
 • Bastille: Bastille er kendt for sine mange klubber og barer. Her finder du smukke, hengemte perler som Arsenal Marina og Promenade suspendue. Denne lange strækning løber langs Viaduc des Arts arcades. Bastille er et skønt område at bo i, og du finder alt fra store hoteller, skønne bed & breakfasts til franske ferielejligheder.

Til toppen

Hvordan kommer jeg rundt i Paris?

 • Metro: Metroen er den mest brugte form for transport i Paris, og den er derfor ofte tætpakket og fyldt med de lokale. Metroen er den letteste måde at komme rundt på, og hver linje har en helt unik farve og nummer. Systemet kan godt se overvældende ud, men når du først vender dig til det, så er den parisiske metro nem at navigere rundt i. Et godt tip er at købe et Paris Visite Pass. Med Paris Visite Pass kan du rejse i alt fra 1-5 dage, og kortet kan købes på alle stationer. Det er værd at huske, at metroen stopper med at køre fra omkring kl. 00.30 – 04 om morgenen. Er du ude og danse til den lyse morgen, så regn med at tage en taxa hjem til hotellet.
 • Båd: Oplev Paris til vands. Hop på en Batobus, som stopper 8 steder langs Seinen ved alle de større attraktioner.
 • Cykel: Vil du have friheden til at køre hen, hvor vinden tager dig? Så skal du hoppe på en Velib, der er Paris’ svar på en bycykel. Og det koster ikke meget at leje disse cykler. Du finder cyklerne placeret mange steder i Paris. Når du er færdig med at bruge cyklen, så afleverer du den bare tilbage ved det cykelstativ for bycykler, som passer dig bedst.

Til toppen

Hvem skal jeg rejse til Paris med?

 • Kæreste: Paris er romantikkens hovedsæde og er derfor den perfekte destination for to elskende. Overnat billigt på et lille bed & breakfast, eller bo på et charmerende boutique hotel.. Drik morgenkaffe i romantiske Montmartre, og snup en drink om aftenen ved Seinen. Oplev kunst i verdensklasse på Paris´ mange museer, og gå ture hånd i hånd til lyden af gademusikanter og duften af friskbagt baguette. Paris er den perfekte rejse for to!
 • Venner: Paris er måske bedst kendt for romantik, men hvis nogen kan feste, så er det pariserne. Brug dagen på at opleve Paris kulturelle seværdigheder, og dans natten væk på fede klubber og barer. Byen har masser af overnatningsmuligheder for jer, som rejser i grupper. Book jer ind på et hostel eller i en ferielejlighed. Så kan I spare penge på overnatningen, frem for at skulle spare på drinks og oplevelser.
 • Familieferie: Paris er ikke kun for de voksne. Der er masser af spændende oplevelser for familiens mindste medlemmer. Tag dem med op i Eiffeltårnet eller på underjordisk tur i de smukke katakomber. Hvis nogle i familien har en sød tand, kan I endda tage på en guidet chokolade-tur rundt i byen. Her kan I opleve den unikke arkitektur, samtidigt med, at I mæsker jer i lækre, franske chokolader. Paris har mange hoteller med store familieværelser, og de har ofte gode last minute tilbud for familier med børn. Ønsker I at tage følelsen af hjem med på rejsen, kan I også leje en ferielejlighed, hvor der er plads til alle.

Til toppen