Billige hoteller i Odense

Find tilbud på en billig overnatning i Odense

Planlægger du at smutte en tur til den fynske storby Odense? Lad os hos Ekstra Bladet Rejser hjælpe dig med at finde et billigt hotel i Odense, så du kan spare mest muligt på turen og udgifterne!


Overnatning Sparetips Attraktioner Mad

Hvilken slags billig overnatning kan jeg få i Odense?

Hvis man blot havde én dag i Odense, ville man knap nok kunne nå at opleve og se alle de skønne attraktioner. Derfor er det helt aktuelt at booke et hotel og tage en billig overnatning i Odense. I byen er der mange hoteller at vælge imellem, og nogle er billigere end andre.

 • Hotel: Der er et hav af billige hoteller i Odense, når du skal finde et sted at overnatte. Her kan du finde alt lige fra billige budgethoteller til de mere luksuriøse 4* hoteller. Hvis du gerne vil finde et billigt hotel i Odense, så kan vi klart anbefale at kigge på budgethoteller.
 • Vandrehjem: Har du hørt om et vandrehjem? Et vandrehjem fungerer på samme måde som et hostel, og det er en rigtig billig måde at overnatte i Odense på. På et vandrehjem deler du som oftest værelse, toilet og bad med andre rejsende. Hvis du ikke har planer om at være på dit hotel udover at sove, så kan det være en helt perfekt måde at bo på, hvad prisen angår. Vandrehjem er ganske vist primitivt, men du kan spare mange penge på boligudgiften.
 • Bed & breakfast: Hvis ikke du har hørt om konceptet, bed & breakfast, så fortæller vi dig om det her. Med bed & breakfast får du et sted at sove og morgenmad inkluderet i dit ophold. Nogle steder bliver du logeret på et værelse, og andre steder i en lille lejlighed. Du kan altid læse dig til, hvad det enkelte bed & breakfast tilbyder. Disse steder er ofte ejet af private folk, men nogle har også gjort det til en mindre virksomhed. Du finder mange bed and breakfast steder i Odense, og det er en utrolig hyggelig måde at bo på.
 • Camping: Vil du gerne have et andet alternativ til overnatning, så kan du overveje at besøge DCU Odense City Camping. Campingpladsen er beliggende i den sydlige del af Odense. Her har du både mulighed for selv at medbringe campingvognen eller at leje dig ind i en hytte. Her kan overnatningen gøres billigt, og er det godt vejr, så er der også en del udendørsfaciliteter. Blandt andet er der en udendørs pool og minigolfbane.
 • Shelter: Det helt store hit er at tage sig en kombinationstur, når du smutter til Odense. Når du har brugt dagen på at gå rundt inde i storbyen, så kunne det være helt perfekt at slutte den af i naturen. Eksempelvis finder du shelterpladsen Kirkendrup i den nordvestlige del af Odense. Her kan du frit benytte dig af shelterne og tage en overnatning i det fri. Det koster dig ikke en krone!

Til toppen

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Odense?

 • Hverdag: Har du fri i et par hverdage? Så er det måske der, du skal planlægge turen til Odense. Hverdagene er knap så populære for turister, og derfor er priserne på hotellerne som oftest også billigere. Her kan du få dig et lidt bedre tilbud på hotellet i Odense.
 • Last minute: Hoteller ønsker altid at være fuldt bookede, hvad angår deres værelser. Men til tider har hotellerne ubesatte værelser indenfor få dage. Disse lejes ofte ud til en rigtig skarp pris.
 • Vandrehjem: Vi har nævnt det en gang før, men det er bestemt værd at nævne igen som et sparetip! Det er helt ideel at logere sig på et vandrehjem, når du gerne vil have mest for dine penge. Dog skal du ikke forvente, at det er helt luksuriøst, men der er alt det gængse.
 • Sæson: Ønsker du, at søgningen efter de billige hoteller i Odense skal være lettere, så led udenfor højsæsonerne. Der er høj efterspørgsel i ferieperioderne, og dermed stiger de fleste priser på hoteller også.

Til toppen

Hvor kan jeg bo på billigt hotel i Odense?

Vi vil gerne være lidt mere konkrete med nogle af de hoteller, som du kan finde i Odense. Dog er det blot et lille udvalg, som vi lister op for dig her.

 • First Grand Hotel: Det 4* hotel er beliggende inde i centrum af Odense og har masser af luksus at byde på. Her finder du både restaurant og bar, fitnesslokale og mulighed for at parkere bilen i parkeringshus mod betaling.
 • Hotel Plaza: Hotel Plaza er et 3* hotel, beliggende centralt i byen, lige overfor Kongens Have. Hotellet er både tæt på banegården og ligger i gå afstand til mange af byens attraktioner. Af samme hotelkæde kan du blandt andet bo på Windsor Hotel og Ansgar Hotel i Odense. Disse to har samme koncept som Hotel Plaza, og de er begge pleceret inde i centrum af Odense.
 • Danhostel Kragsbjerggård: Kunne du tænke dig et bo på en gammel herregård fra 1747? Så kan du eventuelt logere dig på hostellet Kragsbjerggård. Her er stedet familievenligt, og det ligger kun 2 km fra Odense centrum. Her kan du parkere bilen gratis, og der er masser af gratis faciliteter. Du kan bo på dette fine hostel til en god pris.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Odense?

 • H. C. Andersen: I Odense ligger barndomshjemmet af den afdøde digter og forfatter Hans Christian Andersen. Barndomshjemmet er lavet til museum, og her kan du se udstillinger, der viser nogle af H. C. Andersens værker. Men der er flere steder i Odense, hvor du kan se noget om den kendte eventyrforfatter. Tag et smut forbi Fattigskolen, Vaskepladsen eller gå rundt i Odense og se eventyrsskulpturerne.
 • Odense Zoo: Er du vild med dyr? Odense har en spændende zoologisk have for både store og små. Her er der mulighed for at se, lytte og lære, og du kan komme helt tæt på dyrene.
 • Odense Slot: Odense Slot blev færdigbygget i 1723, og bygningen er et smukt syn. Der er ikke mulighed for at komme indenfor, men du kan tage en spadseretur rundt i den smukke anlagte have. Sortebrødre Torv: Inde i cantrum af Odense finder du Sortebrødre Torv. Ikke nok med at du kan se flotte bygninger på torvet, så er der et friskvaremarked hver onsdag og lørdag formiddag. Her kan du købe fisk, grøntsager, oste og meget mere.
 • Odense Parker: Odense rummer mange smukke parker, som du kan gå rundt i. Tag eventuelt forbi Den Romantiske Have Sanderumgaard, eller hvad med en gåtur rundt i H. C. Andersen Haven.
 • Noget for børn: Hvis du gerne vil have børnene med en tur til Odense, så er der også en masse for dem. I kan tage ind i Jumping Fun Trampolinpark, hvor du finder en stor verden fyldt med trampoliner. Der er også klatreparken Funky Monkey Park, hvor I kan få brændt en masse krudt af. Er børnene helt små, er der blandt andet også mulighed for at besøge Leos Legeland.

Til toppen

Er der nogle gode forslag til caféer i Odense?

Når man bor på et hotel i Odense, så kan det ofte være rigtig hyggeligt at komme ud og spise lidt i det lokale køkken. Her har vi forsøgt at skrive om nogle caféer i Odense by, som kan være interessante at kigge forbi

 • Cafe Skt Gertruds: Den fransk inspirerede café åbnede for første gang dørene i 1986, og har været at finde i Odense centrum lige siden. Der er alt lige fra brunch og frokostretter til live musik og drinks om aftenen.
 • Café Chino: Inde i hjertet af Odense finder du Café Chino. Stedet er for dig, som blandt andet sætter pris på at få en god burger, hvor alt er lavet fra bunden af. Udover burger serveres der alt fra brunch til hovedmåltider, drinks og varme drikke.
 • Themsens Café og Fristelser: I Overgade finde du denne hyggelige café. Her er der fokus på brunch, sandwiches og en masse hjemmebag. Du kan udover dette købe dig lidt til kaffen, såsom kage og chokolade.
 • Froggy's Cafe: Inde i centrum finder du Froggy's Café. I den hyggelige café serveres der lækre brunchmenuer og gode salater. Der er lidt for enhver smag på menukortet, så lad dig endelig friste, når du læser det igennem.

Til toppen