Gode priser på hoteller i Nice

Find billige hoteller i Nice, som passer til dit budget

Vil du opleve Den Franske Riviera uden at gå på kompromis med budgettet? Så har vi her samlet gode sparetips til dig, så du kan finde billige hoteller i Nice.


Sparetips Overnatning Transport Rejsende

I Nice får du både den vibrerende storby, den afslappende badeferie og den historiske skønhed. Byen er den uofficielle hovedstad i Côte d’Azur og er et favoritspot for solbadere og frankofile kulturelskere verden over. Herunder finder du ud af, hvordan du kan få fat i billige hoteller i Nice.

Hvordan finder jeg billige hoteller i Nice?

 • Væk fra promenaderne: Vil du spare penge på hotellet, kan du med fordel booke et, som ligger længere væk fra kysten. Når du trækker dig væk fra rivieraen og dens mange turister, falder priserne. Du sparer ikke kun penge på overnatningen, da du også rig får mulighed for at opleve den smukke natur, der omkranser Nice.
 • Last minute: Opstod lysten til en storbyferie med solbadning pludseligt, så kan der være penge at spare på last minute tilbud. Især uden for højsæsonen kan der være mange penge at spare på hoteller, når du booker kort tid før ankomst.
 • Sæson: Nice har sol året rundt, men specielt sommermånederne er populære. Hvis du rejser i april og maj, får du den lune franske sommer uden at betale overpris. Skal efteråret have lidt ekstra sol, er det også muligt at spare penge på hotellet i denne årstid.

Til toppen

Hvilke slags hoteller er der i Nice?

Nice er et populært rejsemål for både franskmænd og turister. Derfor tilbyder byen også et væld af billige overnatningsmuligheder.

 • Hostel: Et hostel er den optimale løsning, hvis du rejser sammen med flere og gerne vil spare penge. Her kan du booke værelser med op til 12 sengepladser, og jo flere der er plads til, jo billigere bliver det. Nice bugner med forskellige hostels, så der er masser at vælge imellem. På et hostel deler du køkken og bad med andre rejsende, så der er rig mulighed for at møde folk fra andre lande og måske finde nye rejsekammerater at opleve byen med.
 • Ferielejlighed: Rejser du sammen med venner eller familie, eller vil du bare gerne have den hjemlige følelse med jer på ferien, så er ferielejligheden er god løsning. Her har du både køkken, bad og stue, så der er rig mulighed for at slappe af, og slå benene op, når du kommer hjem fra en lang dag med solrige oplevelser.
 • Flerstjernet hotel: Skal rejsen til Nice have lidt ekstra luksus, så book dig ind på et af byens mange flerstjernede hoteller. De tilbyder alt fra spa-behandlinger til havudsigt og pools - alt sammen i hjertet af Côte d’Azur.

Hvor kan jeg bo henne i Nice?

Nice byder på mange forskellige kvarterer. Fra den summende storby-vibe til bakkede landskaber og strandpromenader.

 • Gambetta: Vil du bo blandt underskønne rokokobygninger og gode shoppingmuligheder, så skal du vælge et hotel i Gambetta. Boulevarden, af samme navn, løber ned gennem området og ender med udsigt over Alpes-Maritimes bjergene. Området er det mest luksuriøse i Nice og kan derfor være lidt dyrere. Men det er stadig muligt at finde lækre ferielejligheder og hoteller, som ikke bryder med budgettet.
 • Vielle Ville: Vielle Ville er den gamle by i Nice. Det lille område er perfekt placeret nær stranden, så der er aldrig langt til liggestole og drinks i solen. Bydelen føles som en middelalderlig landsby med dens små gader og bygninger samt karakteristiske røde tage. Her finder du et væld af små lokale markeder og hyggelige, lokale restauranter.
 • Mont Boron: Vil du have luft, grønne områder og kulturelle oplevelser samtidigt, så skal du leje en ferielejlighed i Mont Boron. Placeret lidt uden for Nices summende hjerte, er området perfekt for familien eller parret, som søger intimitet og natur. Besøg Fort du Mont Alban, og slik sol ved eventyrlige Parc du Mont Boron.
 • Cimiez: To kilometer uden for Nice Vieux finder du Ciimez. Dette bakkede, historiske område er bestemt et besøg værd, også selvom du ikke vælger at bo her. Men vil du gerne opleve historiens vingesus, så er et hotel i Cimiez det perfekte valg. Området er hjemsted for nogle af Nices mest besøgte attraktioner som Cimiez Arena and Gardens, Det Franciskanske Kloster og Museum samt det berømte Matisse Museum. Derudover har byen mange små, snoede sidegader, som byder på lokale delikatesser og lækre franske vinbarer. Pak de gode travesko, for terrænet er bakket her i området. Men det er også det perfekte sted, at “fare vild” og tage på eventyr til fods.

Til toppen

Hvordan kommer jeg rundt i Nice

Busser og sporvogne: I Nice kan du både rejse med bus og sporvogne, som også er kaldt trams. Hop ombord på den 9,2 km lange sporvognsbane, som kører forbi alle de centrale attraktioner og små gemte perler ved hver station. Enkeltbilletter i busserne er relativt billige, og billetten tillader dig frit af hoppe på og af busser og sporvogne i op til 75 minutter. Tænker du, at du vil bruge busserne som dit primære transportmiddel, kan du også købe 10 billetter ad gangen eller købe et Week Pass. Den offentlige transport i Nice er en af Frankrigs billigste, så der er mange penge at spare her.

Til toppen

Hvem kan jeg rejse til Nice med?

Nice har et unikt miks af storby og strand samt historisk vingesus og fede kulturelle oplevelser. Dette gør derfor Nice til en perfekt destination for alle typer rejser.

 • Partner: Gå en tur langs La Vieux Port, spis udsøgte franske retter, oplev de historiske bygninger, og giv parforholdet en god omgang pleje og omsorg. Nice er perfekt for parret, som bare gerne vil nyde hinanden og intimiteten. Vil I trække jer helt ind i en romantisk bobbel, kan I booke et hotel tæt ved Coco Beach. Stranden er en lille gemt perle og er sjældent overrendt.
 • Venner: Nice ligger perfekt placeret mellem de to store og festlige byer i Côte d-Azur: Cannes og Monaco. Det betyder, at når I booker et hotel her, så bor I lige i hjertet af sommerens fester. Drik drinks på stranden og på Promenade des Anglais, og dans til den lyse morgen på en af de mange fede klubber ved stranden.
 • Rejs med børn: Nice bugner med legepladser bl.a ved Promenade de Paillon, der er designet som en kæmpe hval fyldt med klatrestativer og gynger. Legepladsen ligger ved Phare Pheonix, som er en børneorienteret botanisk have og naturpark. Derudover har Nice nogle af de bedste strande i Côte d’Azur, så skal hele familien have sol og sjove oplevelser, så er Nice perfekt. Hvis I er mange, kan I med fordel booke en ferielejlighed.

Til toppen