Gode priser på hoteller i New York

Tilbud og tips til billige hoteller i New York

”I want to be a part of it, New York, New York”. Vil du også være en del af byen som Frank Sinatra sang om, så har vi her masser af gode sparetips og tilbud på billige hoteller i New York.


Sparetips Overnatning Transport Rejsende

New York er en smeltedigel. Fra ro til larm. Fra bevægelse til stilhed. Hele verden er repræsenteret i denne ikoniske storby og derfor New York er epicenteret for kunst, gastronomi og mode. Der er noget at se rundt om alle gadehjørner. Gadekunst på murerne, storslåede skyskrabere og duften af et verdensomspændende køkken. New York er et must-visit, og her får du en guide til, hvordan du kan opleve byen og finde billige overnatninger i New York, uden at skulle vælte budgettet!

Hvordan finder jeg billige hoteller i New York?

Byen bugner af muligheder, også når det kommer til at finde billige overnatninger i New York. Tjek her vores tips til at få de fat i billige hoteller i New York.

 • New Jersey: Ja, det lyder underligt, men New Jersey er kun en kort togtur væk fra New Yorks elektriske energi. Det er generelt billigere at bo i Jersey end New York, og hvis du gerne vil have små åndehuller og store grønne områder, så er New Jersey det perfekte valg.
 • Spørg om rabat: I USA er det ikke unormalt, at lærere, studerende, sundheds- og militærpersonale kan få rabat på hoteller. Passer en af disse titler på dig, så skriv til hotellet, og hør, om der er mulighed for at få rabat hos dem.
 • Sæson: Sommersæsonen er den dyreste årstid at tage til New York i. Derfor kan du spare penge ved at tage til storbyen udenfor højsæson. Rejs omkring efterår og vinter, hvis du vil spare på både hotel og flyrejse.
 • Last Minute: Mange af hotellerne i New York kører med last minute tilbud. Så tør du satse lidt, kan der være penge at spare ved at booke dit hotel på dagen.

Til toppen

Hvilke slags hoteller er der i New York?

"The Big Apple" er mulighedernes by, og det viser sig især i de mange forskellige muligheder for billige overnatninger i New York. Fra småt til stort, billigt til dyrt. Urbant til grønt. Vi har samlet et godt udvalg af muligheder til dig her.

 • Hostel: Hostels er ikke lige så populære i USA, som de er i Europa. Men amerikanerne er ved at få øjnene op for denne billigere, og ofte langt mere sociale, overnatningsmulighed. New York har hostels med en relativ billig gennemsnitspris per nat. Rejser du med en gruppe venner, kan I booke et helt værelse for jer selv. Rejser du alene eller er I to eller tre, kan I udnytte muligheden til at finde rejsemakkere, få unikke rejsetips af de andre rejsende og nyde det sociale liv, som er helt unikt for hostels.
 • Bed & breakfast: Bed & breakfasts er populære i USA, og New York er ingen undtagelse. Søger du noget mindre, og ofte billigere, end de store hoteller, så vil du elske at bo på et bed & breakfast.
 • Flerstjernede hoteller: Vil du ikke spare på hotelopholdet, så bugner New York med 4* og 5* hoteller. Vil du have en ægte New York oplevelse, så book et værelse på helt op til 40. etage, og nyd udsigten af byens spektakulære skyline.
 • Ferielejlighed: Perfekt løsning for familien eller gruppen. Vil I gerne have den hjemlige følelse med på rejsen, så vil I her kunne lave mad i køkkenet, slænge jer i sofaen og se TV efter en lang dag med oplevelser.

Til toppen

Hvor kan jeg bo henne i New York?

New York består af fem store områder: Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens og Bronx. Her får du en guide til at bo billigt i hvert af de unikke områder.

 • Manhattan Måske New Yorks bedst kendte område. Vil du bo midt i ”orkanens øje”, så skal du bo i Manhattan. Her finder du Times Square, Empire State Building, Central Park og bygninger, du vil genkende fra tonsvis af film og serier. Selvom området er velbesøgt året rundt, så er det også i dette område, at du finder flest forskellige muligheder for overnatning. Alle størrelser og prisklasser.
 • Brooklyn: Direkte forbundet til Manhattan via den ikoniske Brooklyn Bridge, finder du Brooklyn. Her finder du alternativ kultur, musik, små restauranter og hippe barer. Det er også her, du finder Coney Island, som er et must visit for familien på New York eventyr.
 • The Bronx: Vil du gerne lidt væk fra de andre turister, så vil du elske at bo i Bronx. Her kan du bo lige ud til stranden, store grønne parker og den berømte Bronx Zoo. Hvis du vil have en ægte amerikansk fodbold oplevelse, så tag til en kamp på Yankee Stadium. Bronx er generelt billigere end de andre fire områder i New York, så vil du spare på overnatningen, så bugner Bronx af små hoteller, hostels og billige ferielejligheder.
 • Queens: Vil du bo billigere men ikke gå glip af den kulturelle smeltedigel som Manhattan er, så skal du bo i Queens. Det største af de fem områder har masser af restauranter, kulturelle oplevelser og små sidegader, som hver især har sit eget unikke udtryk.
 • Staten Island: En kort tur med færgen fra Manhattan finder du Staten Island. Øen har mere ro over sig og separeret fra New Yorks bankende puls, finder du store huse, grønne områder, skønne museer og lokale bryggerier. Vil du gerne have roen, uden at være for langt væk fra aktiviteten, så skal du bo på Staten Island. Her finder du et væld af små, hyggelige bed & breakfasts i alle prisklasser.

Til toppen

Hvordan kommer jeg rundt i New York?

 • Taxa: Hvis I er en gruppe på to til fire stykker, er en af New York ikoniske gule taxaer nok den smarteste måde at komme rundt på. Det er ikke altid den hurtigste, men skal I langt, og er I flere, kan det sagtens svare sig at tage med taxa. Bor I på Manhattan, kan I komme fra den ene ende til den anden til en relativ billig pris. Hvis I deler det mellem fire, er det næsten samme pris som en metrobillet.
 • Metro: New Yorks metro er byens bankende puls. Her oplever du byens mangfoldighed og kommer nemt og økonomisk fra A til B. Den er dog ikke så intuitiv, så du skal bruge lidt tid på at finde ud af, hvilken metro du skal med, og hvor du skal skifte. Men lad det ikke holde dig fra at hoppe på metroen, for bliver du i tvivl, vil du altid kunne finde en New Yorker, som du kan spørge om hjælp. Du kan købe et metrokort, hvis du planlægger at bruge metroen under dit besøg eller købe enkelte billetter i automater på alle stationer.
 • Bus: Hvis du vil se byen i gadeplan, så hop på en af New Yorks mange busser. Ligesom taxaerne, kan du risikere at sidde i kø. Der er mange stop på turen, så skal du ikke så langt, eller er du nervøs for at misse dit stop, så er bussen den perfekte løsning. De fleste turistinformationer har kort over busruter, så du nemt kan tage på eventyr i New York.

Til toppen

Hvem skal jeg rejse til New York med?

New York har noget for alle. Kæmpe legepladser til de mindste, undergrundsklubber til de festglade, museer til de kulturinteresserede og alt der imellem.

 • Partner: Vil du og din partner opleve ægte storbypuls sammen, så er New York det perfekte sted. Der er mange små billige hoteller, som byder på intimitet og hygge, når I kommer hjem efter en lang dag fyldt med indtryk. Shop i Manhattan, spis frokost i Central Park, drik drinks på en af byens mange rooftop bars, og nyd solnedgangen over Hudson River.
 • Venner: Er I en gruppe, er der ingen anden by som kan opfylde alles ønsker som New York. Spis lækre delikatesser i Meat Packing District, se storslåede udstillinger på The Met, se musicals på Broadway og fest til den lyse morgen i SoHo. Hvad end I er til, så kan New York tilbyde det. Med de mange muligheder for billige gruppeløsninger, behøver hele budgettet ikke kun gå til overnatning. Tjek ind på et af de hippe YMCA’s, stil kufferten, og få en oplevelse for livet. Og et godt tip: Hvis I voksede op med serien ”Venner”, kan I tage på en guidet tur til alle de kendte lokationer fra serien. Drik kaffe som ”Venner” med vennerne.
 • Familie: New York er et fantastisk sted at rejse med børn. Byen byder på store legepladser i de mange parker samt museer med interaktive udstillinger, som med sikkerhed vil underholde børnene i timevis. I kan med fordel købe et New York City Pass og få store rabatter på indgange til Museer og forlystelsesparker. Et tip er at købe jeres billetter online, så slipper I for køerne og kan bare hoppe direkte til alle de sjove oplevelser.

Til toppen