Find det rigtige hotel i Malmø

Lige på den anden side af Øresund venter en helt anden verden. Vi hjælper dig til at opleve Malmø fra det helt rette hotel

Malmø er lige i nærheden – men alligevel eksotisk. Den gamle danske by på den anden side af Øresund er berømt for sin velbevarede bykerne, sine gode shoppingmuligheder og sit rige kulturliv. Det er en by i rivende udvikling, hvor helt nye bydele opstår med respekt for det bestående, og hvor livet leves på cafeerne på det idylliske Lilla Torg. Det er svært ikke at forelske sig i Københavns lillebror hinsides vandet. Men Malmø skal opleves fra det rigtige hotel – og hos Ekstra Bladet Rejser er vi glade for at tilbyde dig hjælp med at finde det rigtige tilbud på hotel i Malmø – uanset om du vil rejse last minute eller bestiller i god tid.


Hvordan finder jeg et billigt hotel i Malmø?

Leder du efter et billigt hotel i Malmø? Så brug disse tips.

Rejs på hverdage: Hvis du kan, bør du lægge din rejse på hverdage. Malmø er en levende by, og den går ikke i stå, bare fordi det ikke er weekend. Hotelovernatninger er som regel billigere i løbet af ugen end fredag, lørdag og søndag – så en rejse på hverdage er den nemmeste måde at få et godt tilbud på hotel i Malmø.

Afklar dine behov: Har du behov for luksus, eller kan du nøjes med en seng at sove i? Der kan være tusindvis af kroners forskel på den billigste og dyreste overnatning, så derfor er det en god ide at afklare, hvad du egentlig forventer af dit hotelophold i Malmø.

Drop morgenmaden: Mange hoteller tager overpris for morgenmaden – uden at den er specielt interessant. Det kan være en god ide at droppe at betale ekstra for morgenmad på hotellet og i stedet spise på en af Malmøs mange hyggelige cafeer eller nøjes med en takeaway-kaffe og en bolle.

Bo på kædehotel: Malmø er hjemsted for mange kædehoteller, og de tilbyder ofte bonus – og loyalitetsprogrammer til trofaste kunder. Hvis du tit bor på hotel, kan det være vejen til billigere værelser eller opgraderinger.

Hold øje med særtilbud: Nogle hoteller kører særtilbud i bestemte perioder. Det kan være gratis overnatninger ved booking af flere nætter, gratis morgenmad eller andet. Det kan være, der er et tilbud, der passer dig.

Hvilke hoteller og overnatningsmuligheder findes i Malmø?

Malmø er en stor by, og den har masser af hoteltyper. Uanset dit budget, kan du finde et hotel, der passer til dig i Malmø.

Historiske hoteller: Malmø er en gammel by, så naturligvis har byen adskillige hoteller med en lang historie. De ligger ofte i smukke bygninger, hvor de skæve vægge og gammeldags omgivelser giver en helt særlig stemning.

Moderne hoteller: Malmø er en by i evig udvikling, og nye hoteller skyder op. I Malmø kan du bo i skyskraberhoteller med udsigt over hele byen.

Vandrerhjem og hostel: Malmø og omegn har en række gode vandrerhjem, hvor du kan bo sammen med familie eller venner, hvis du ikke har noget imod, at forholdene er lidt mere skrabede end på et hotel.

Herregårdsferie: I landsdelen Skåne, hvor Malmø ligger, er der flere godser og herregårde, hvor man kan overnatte. Føl dig som en baron for en nat. Hvis du holder øje med gode tilbud, kan det være din vej til et godt tilbud på hotel i Malmø.

Sådan kommer du til Malmø

Malmø er let at nå fra Danmark – og er for nogle et hyggeligt stop som led i en længere rejse.

Bil: Bilen er en nem løsning, når man vil til Malmø. Man skal blot over Øresundsbroen, så er man der.

Bus: Fra København går der flere busser til Malmø. Det er en billig måde at komme til Sveriges tredjestørste by på.

Færge: Kommer du fra Nordsjælland, kan det måske betale sig at tage båden fra Helsingør til Helsingborg.

Tog: Nemt og bekvemt. Der går tog fra Københavns Hovedbanegård til Malmø hvert 20. minut dagen igennem. Rejsende fra andre landsdele kan skifte på Københavns Hovedbanegård eller i Københavns Lufthavn. Tog er billigt, hvis man rejser med børn eller er nok personer til at købe en gruppebillet.