Billige hoteller på Mallorca

Gode priser på hotel på Mallorca

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde et billigt hotel i Mallorca, så vi har samlet en række gode tilbud og sparetips her på siden.


Sparetips Transport
Mallorca er en af de helt klassiske turistdestinationer, og har i mange år haft et omdømme, der mest har handlet om grisefest og billig vin. Men selv om man stadig kan feste igennem på Mallorca, byder øen også på en masse andre ting, der er værd at opleve. Der er altså rigtig mange grunde til at rejse til øen og søge efter et hotel på Mallorca. Er du til luksus, vandrerhjem eller det, der ligger midt i mellem? Du kan finde det på Mallorca. Hos Ekstra Bladet rejser er vi glade for at hjælpe dig med at finde billige hoteller i Mallorca. Vi tilbyder en masse inspiration til, hvordan du finder det billige hotel, ligegyldigt om du bestiller i god tid eller er på jagt efter et last minute-tilbud på et hotel på Mallorca.
Til toppen

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Mallorca?

Her er nogle af vore bedste forslag til at finde det billige hotel på Mallorca.

 • Tænk ud af boksen: Skal du bo i de mest populære områder, eller kan du se en fordel i at besøge de mere uopdagede dele af øen? Kig dig omkring i Mallorcas store udvalg af hoteller og hold øje med de skjulte skatte – hoteller, der ikke ligger præcis der, hvor alle søger hen, men som alligevel har en god standard. Det giver dig mulighed for at finde et godt tilbud på et hotel på Mallorca.
 • Køb all inclusive: På Mallorca er der mulighed for all-inclusive-løsninger på resort-hoteller. Det kan være en genvej til et billigt hotel på Mallorca, fordi mad og nogle gange også drikkevarer er inkluderet i prisen.
 • Undgå højsæsoner: Prisen på hotelværelser bevæger sig med efterspørgslen. Derfor kan det være en god idé at undgå at besøge Mallorca i højsæsoner såsom sommerferier, påsken og efterårsferien. Du har gode chancer for et finde et billigt hotel i Mallorca i ydersæsonerne – og set med danske øjne, kan vejret sagtens være fantastisk i både foråret og efteråret.
 • Book i god tid: Hvis du planlægger din ferie i god tid, bliver hotellerne glade -fordi de har lettere ved at koordinere indkøb og vagtplaner. Hotellerne belønner dig ofte ved til gengæld at sænke prisen ved tidlige bookinger. Hvis du allerede nu ved, at du skal til Mallorca til sommer, kan du begynde at søge hotel allerede nu. Det kan hjælpe dig til at finde et billigt hotel i Mallorca.
 • Drop morgenmaden på hotellet: Mange hoteller tjener lidt ekstra ved at tage overpris for morgenmaden. Det kan derfor være en god idé at fravælge morgenmad og i stedet spise på en café eller restaurant i det område, hvor du bor.

Til toppen

Hvordan kommer jeg omkring på Mallorca?

Der er mange ting at se på Mallorca, så det er godt at vide, hvordan du kommer omkring på øen. Her er nogle tips.

 • Bil: Du kan leje biler mange steder på Mallorca, og vejene er generelt gode. Øen har flere motorveje, og de mindre byer er naturligvis også forbundne med veje. Bilen er god, hvis du skal se naturområder og småbyer.
 • Taxa: Til kortere ture kan taxaer anbefales. Taxachauffører på Mallorca har generelt et bedre ry end mange af deres kollegaer andre steder i verden.
 • Bus: Der er busforbindelser til de fleste byer – også landsbyerne. Hold dog godt øje med køreplanerne, for busserne kører ikke nødvendigvis særlig tit. Bustransport er både billigt og effektivt på Mallorca.
 • Cykel: Mallorca ses rigtig godt fra en cykelsadel. Terrænnet er varieret, så øen er populær blandt motionscyklister, men mere almindelige cykelturister kan også sagtens være med. Du kan leje cykler flere steder på øen.
 • Tog: De toglinjer, der er på øen, er effektive og relativt billige at bruge.
 • Scooter og motorcykel: Du kan leje scootere og motorcykler flere steder på Mallorca, og det kan være en rigtig fin måde at få set øen på. Du skal dog være opmærksom på, om din rejseforsikring også dækker uheld med den type køretøjer.
 • Til fods: Mallorca er en populær vandredestination, så snør blot vandrestøvlerne og kast dig ud i de smukke landskaber.

Til toppen