Billige hoteller i Malaga

Gode priser og tilbud på hotel i Malaga

Lokker Malaga med sine strande og sit milde klima? Så skal du bruge et billigt hotel i Malaga. Her er en række gode sparetips og gode tilbud, så du kan komme bedst muligt gennem dit besøg i de spanske herligheder.


Sparetips Hoteltyper Attraktioner
Provinshovedstaden Malaga er den største by på Costa del Sol, og den tilbyder den perfekte blanding af pulserende byliv, fantastiske strande, muligheder for vandre- og cykelture og storartet shopping. Byen er i høj grad præget af turister, så der er masser af hoteller. Men det kan være en jungle at finde rundt i de mange overnatningsmuligheder. Derfor har vi lavet denne guide med gode tips til området - og til hvordan du finder et billigt hotel i Malaga.
Til toppen

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Malaga?

Hvis du vil finde et billigt hotel i Malaga kan du forsøge flere ting.

  • Overvej dine behov: Skal du absolut bo helt ned til stranden eller i midten af byen – eller kan du se charmen i et yderområde eller en sidegade? Overvej, hvad beliggenhed betyder. Hvis ikke, du absolut skal have sand mellem tæerne, lige så snart du står op, kan du lettere finde et billigt hotel i Malaga.
  • Book i god tid: Hvis du planlægger at rejse i de travleste tider, er det en god idé at planlægge ferien i rigtig god tid. Mange hoteller vil gerne have fyldt værelserne i flere måneder i forvejen – det gør nemlig deres planlægning lettere. Så hvis du vil have et godt tilbud på et hotel i Malaga, er det en god løsning at booke ferien i god tid.
  • Undgå højsæsoner: Sommerferie og påske er absolutte højsæsoner i Malaga. Hvis du har mulighed for at rejse i ydersæsoner, hvor vejret stadig er mildt, kan du spare mange penge.
  • Bo flere sammen: Rejser du med familie eller venner? Så kan et lejlighedshotel eller et fællesværelse være en genvej til et billigt hotel i Malaga. Samtidig kan I nyde, at I er rejst af sted sammen – i stedet for at lukke jer inde på hver jeres værelse for natten.
  • Drop morgenmaden: Mange hoteller tilbyder morgenmad som tilkøb. Det er ikke altid, at den er pengene værd i forhold til at gå ud på en café i byen – så overvej at sige nej tak til morgenmad på hotellet, hvis du vil have den bedste pris på dit hotel i Malaga.

Hvilke hoteller findes i Malaga?

Malaga er populært blandt specielt badegæster, men også de mere eventyrlystne. Derfor findes der mange hoteltyper.

  • Resort: Hvis du bare vil slappe af, kan et resort være en god idé. De findes i mange prisklasser, så du kan sagtens finde et billigt hotel i Malaga på denne måde. Find et resort, der er en all inclusive deal, så du slipper for at tage stilling til mad og drikke, og kan i stedet bare nyde solen, sandet og bylivet.
  • Luksushoteller: Malaga har masser af luksushoteller at vælge imellem. Her kan du nyde roomservice, gode morgenmadsrestauranter og alt andet, man forbinder med overklasselivet.
  • Turisthoteller: Hvis du gerne vil have et billigt hotel i Malaga, men stadig ønsker rimelig service og gode forhold, kan et af de mange turisthoteller være en mulighed. Kig dig omkring – så kan du nok sikre dig et godt tilbud på et hotel i Malaga.
  • Ferielejlighed: En hotellejlighed er en god ide for jer, der rejser flere sammen. I har et sted at slappe af og planlægge dagen, og I kan spare penge ved for eksempel at spise morgenmad eller tage den sidste drink på altanen.

Til toppen

Hvad skal jeg se i Malaga?

Malaga har mange attraktioner – både naturskabte og kulturelle. Her er nogle af dem.

Seværdigheder
Stranden Når du er i Malaga, er det et must at bade. De fantastiske sandstrande
lokker – og Middelhavets blå farve er perfekt til dine turistbilleder.
Kastellet Castillo de Gibralfaro er et mere end 1000 år gammelt maurisk kastel.
Ud over den historiske betydning byder kastellet også på en fantastisk
udsigt over området.
Chillarfloden En vandrertur langs floden Chillar byder på smukke udsigter, fredfyldte
landskaber og nogle fantastiske huler, du kan besøge.
Picassomuseet Pablo Picasso blev født i Malaga, og byen har selvfølgelig et museum
med mange af hans værker.

Til toppen