Billige hoteller i Madrid

Gode priser på hotel i Madrid

Vi er glade for at hjælpe dig med at finde et billigt hotel i Madrid. Derfor har vi samlet gode tilbud og en stribe sparetips her på siden.


Sparetips Hoteltyper Oplevelser i Madrid
Den spanske hovedstad emmer af både liv, kultur og historie, så der er rigtigt mange gode grunde til at søge efter et hotel i Madrid. Uanset om du søger et budgetvenligt vandrehjem eller luksus på de fineste hoteller, kan du finde det i Madrid. Hos Ekstra Bladet rejser er vi glade for at hjælpe dig med at finde billige hoteller i Madrid. Du kan finde en masse inspiration til, hvordan du finder det billige hotel, ligegyldigt om du bestiller i god tid eller leder efter et last minute-tilbud på hoteller i Madrid.
Til toppen

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Madrid?

Der er masser af smarte genveje, du kan tage, hvis du søger efter et billigt hotel i Madrid. Her er nogle af vore bedste forslag:

  • Søg væk fra centrum: Madrid er en stor by med mange spændende kvarterer, så selv om du ikke bor i centrum, kan du sagtens finde liv omkring dig. Ud over muligheden for at finde et billigt hotel, giver det dig også alle chancer for at opleve byen på samme måde, som de lokale ser den.
  • Undgå højsæsoner: Prisen på hotelværelser går op og ned, alt efter efterspørgslen. Derfor kan det være en god idé at undgå højsæsoner såsom sommerferier og helligdagsweekender. Du har større chance for et finde et billigt hotel i Madrid i ydersæsonerne – hvor vejret sagtens stadig kan være dejligt.
  • Book last minute: Mange hoteller er ivrige efter at komme af med deres værelser i sidste øjeblik. Et last minute-hotelværelse i Madrid kan betyde, at du sparer masser af penge.
  • Book i rigtig god tid: Omvendt sætter mange hoteller også pris på at have et godt overblik over, hvornår de er optagede. Derfor kan der være en fordel i at booke lang tid i forvejen. Hvis du allerede nu ved, at du skal besøge den spanske hovedstad om fire måneder, kan det derfor være en god idé at søge overnatninger allerede nu – så kan du sikre dig et billigt hotel i Madrid.

Til toppen

Hvilke hoteller findes i Madrid?

Madrid har masser af hoteller til enhver smag – og til enhver rejseform.

  • Kædehoteller: Med internationale hotelkæder ved du, hvilken standard, du kan forvente. Hvis du rejser ofte og bor på den samme kæde igen og igen, kan du oven i købet sikre dig bonusser og rabatter – og dermed få et billigere hotel i Madrid.
  • Vandrerhjem/hostel: Skal du bare have en seng at sove i og et sted at børste tænder? Så er et vandrerhjem eller hostel den oplagte mulighed. Det er absolut den billigste måde at overnatte på i Madrid.
  • Luksushoteller: Den spanske hovedstad byder på hoteller med den ypperste luksus. Hvis du virkelig har lyst til at skeje ud, kan det være en god mulighed.
  • Boutique hotel: Hvis hotellet i sig selv skal være en oplevelse, kan et boutique hotel være en mulighed. Det er små hoteller med individuelt indrettede værelser, der ofte byder på lækkert design og helt særlige features. Du kan sagtens finde et billigt hotel i Madrid, selv om du ønsker et i boutique-stil.
  • Ferielejlighed: En ferielejlighed kan være en god genvej til at spare penge. Her har du mulighed for selv at lave mad – og det kan være meget hyggeligere at planlægge sin dag i ro og mag i en lejlighed, frem for på et hotelværelse.

Til toppen

Hvad skal jeg se i Madrid?

Madrid er en fantastisk by, og det behøver ikke at være dyrt at besøge Spaniens hovedstad. De store pladser og monumentale bygninger, det myldrende folkeliv og de mange sidegader med små hippe butikker er ganske gratis at kigge på. Byens kunstmuseer er selvfølgelig et must see, men de penge er givet godt ud. Slap af med en kop kaffe på en af byens trappestene eller nyd en fadøl, et glas god, spansk vin eller en vermouth på en af de mange cafeer og bodegaer efterfølgende – og når dagen er slut, kan du gå tilbage til det billige hotel i Madrid, du har fundet takket være disse gode tips.
Til toppen