Gode priser på hoteller i London

Her ser du vores forslag til billige hoteller i London

Som mange andre storbyer, så er der et stort udvalg af billige hoteller i London. Her finder du vores gode råd samt de billige priser på hoteller i London, så du kan tage på et billigt weekendophold eller storbyferie til London!


Seneste deals

Overnatning Sparetips Transport

Har du et ønske om at komme til den engelske hovedstad London? London har en masse spændende seværdigheder og gode muligheder for shopping og caféture, som du kan opleve under en billig storbyferie til London. Der er et stort udvalg af hoteller, når det kommer til London. Om du vil bo tæt på centrum eller gerne på et mere afsides og hyggeligt hotel, så er der gode tilbud at finde. Her hjælper vi dig med at finde de billige hoteller i London samt gode tips til at vælge dit næste hotel!

Hvad slags hotel kan jeg bo på i London?

 • Hostel: Vil du gerne afsted på en billig storbyferie til London? Så er hostel en god idé! Det er rigtig billigt, og som oftest ligger de fleste hostel også med en god placering inde i centrum. Dog deler du ofte værelse, toilet og bad med nogle andre rejsende.
 • Hotel: Når det kommer til billige hoteller i London, så er der et kæmpe udvalg i hele byen. Du kan både finde de billige hoteller eller gå efter de mere luksuriøse 4* og 5* hoteller. Vanligt stiger prisen i takt med mere luksuriøsitet og central placering. Dog er hoteller udenfor centrum ofte det billigere, så der kan være en del at spare.
 • Boutique hotel: Du har sikkert hørt om et boutique hotel før. Et boutique hotel er et mindre hotel, der adskiller sig helt fra andre, hvad indretning og atmosfære angår. Her kommer du helt sikkert til at bo på et værelse, der er helt anderledes fra, hvad du har prøvet før.

Til toppen

Hvordan kan jeg rejse afsted på en billig weekend til London?

 • Weekendophold: Når du gerne vil finde et billigt hotel i London, så kan det være godt at kigge efter et weekendophold. Du kan ofte både finde billige flybilletter og hoteller i London, når du gerne vil afsted i en weekend. Når det så er sagt, så er det også billigt at rejse i hverdagene eller at booke et tilbud på en pakkerejse.
 • Sæson: Det kan være dyrt at rejse indenfor højsæsoner, hvis du gerne vil have et billigt hotel i London. Søg derfor gerne efter uger, der ligger udenfor disse, hvis du søger de billige hoteller i London.
 • Last minute: Med det store udvalg af hoteller i London, kan der også være en del ledige værelser, der ligger tæt på din afrejsedato. Mange hoteller har super gode rabatter på deres last minute værelser! Så har du mod på at vente lidt med at booke, så kan du få et hotelværelse billigt. Dog er det her sværere selv at vælge, hvilket hotel du vil bo på, da det afhænger af hvor, der er ledige værelser på dine valgte rejsedatoer.
 • Søg udenfor centrum: En god måde at finde billige hoteller i London på er ved at kigge lidt udenfor byens centrum. Det er meget populært at bo inde i centrum, og derfor er prisen oftest også det højere. Der kan derfor være gode penge at spare på hotellet i London ved at søge lidt længere væk. Og en gode ved London er, at der er rigtig gode og billige offentlige transportmuligheder.
 • Vælg hostel: Søger du at finde et billigt hotel i London, ja måske endda den billigste løsning, så er hostels lige sagen! Du kan komme til at dele værelse og bad med andre. Men på nogle hostels er det også muligt, at få eget værelse og toilet. Udover at det er billigt at bo på hostel, så ligger de som ofte også inde i centrum, så beliggenheden er ganske god.

Til toppen

Hvor er det godt at bo i London?

Er du i tvivl om, hvor du skal bo henne, for at finde et billigt hotel i London? Det kan være uoverskueligt med de mange områder, så her giver vi dig et bud på nogle af de bydele, hvor du kan finde billige hoteller i London med god beliggenhed.

 • Bayswater & Paddington: Disse to bydele er ret populære at bo på hotel som turist. Priserne på hoteller er i den lave ende, og der er mange forskellige hoteltyper. Er du blandt andet på udkig efter 4* og 5* hoteller, så finder du også dette her. Der er masser af tubestationer, så du kan nemt komme til offentligt transport herfra og ind til byens centrum.
 • Covent Garden: Er du glad for at bo i mere rolige omgivelser, så kan et hotel i bydelen Covent Garden være noget for dig. Her er mange små caféer og butikker, og her kan du også finde de fine, billige boutique hoteller.
 • Westminster: Har du drømt om, at hotellet skal være ved centrum, så kan du eventuelt bo i Westminster. Her er der hostels, budgethoteller eller de mere luksuriøse logeringer af slagsen. Når du finder dit hotel i Westminster, så er du rigtig tæt på mange af Londons store seværdigheder.
 • Notting Hill: Du har helt sikkert hørt om bydelen Notting Hill, og de fine markeder denne bydel har. Hvis du finder dit billige hotel i London her, er du både tæt på offentligt transport og fine parker. Notting Hill har desuden fine bygninger og hyggelige gader at spadsere rundt i.

Til toppen

Hvilke specielle hoteller er der i London?

Der er mange hoteller at vælge imellem, når du sætter kursen mod London. Her giver vi dig blot nogle forslag, på nogle hoteller der kunne være interessant at besøge.

 • Hoxton Hotel: The Hoxton Hotel er en super hyggelig kæde af hoteller, hvor du blandt andet finder to i London. Det 4* hotel har en helt unik og flot design, og i hotellets fællesområder er rummene prydet med industrielt interiør.
 • Hilton Hotel: Har du lyst til at overnatte på et af de berømte Hilton hotels? Der er masser af Hilton hoteller i London, og du kan finde værelser i forskellige priser. Så der er noget at finde for enhver smag.
 • Ham Yard Hotel: Ham Yard hotel ligger tæt på centrum i London og har en helt unik og spændende stil. Det er et populært boutique hotel, hvor ingen af værelserne ligner hinanden.

Til toppen

Hvilke muligheder er der for at komme rundt i London?

London er en rigtig stor by, og du er derfor afhængig af den offentlige transport, hvis du vil rundt i hele byen. Heldigvis er der flere muligheder at benytte sig af.

 • Metro: Nok den mest populære måde for transport i London er deres undergrundsbane "The Tube", der mest minder om en metro. Metroen har et stort netværk med mere end 10 linjer, og du kan derfor let komme rundt i det meste af London. Metro koster ikke meget at komme rundt med, og du har mulighed for at købe dagsbilletter. Så kan du rejse lige så meget du vil i løbet af hele dagen. Hvis du ved, at du vil bruge tuben meget, kan det være godt at bestille et Oyster Card hjemmefra eller købe det ved ankomst til London. Oyster Card fungerer som en billet, og du får 50% på dine billetpriser samt mange andre goder. Det koster kun få pund at få kortet, og du kan selv vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil tanke på kortet. Oystercard er en billig løsning, hvis du af og til rejser til London. Du kan nemlig bruge kortet igen og igen.
 • Taxa: London er kendt for sine fine taxabiler, som kan ses i alle mulige farver. Det er dog ikke den billigste måde at komme frem på, og du skal nok regne med, at prisen minder om de danske taxapriser.
 • Bus: Hvis du stiger ombord på de lokale busser i London, så kan du komme billigt omkring. Her betaler du nemlig kun for, når du stiger ombord, og du kan derefter helt selv vælge, hvor du hopper af - prisen er den samme! Der er også gode muligheder for, at hoppe ombord på de røde sightseeingbusser. Her kan du læne dig godt tilbage i sædet, og bliver kørt rundt til nogle af Londons mest populære seværdigheder.

Til toppen