Gode priser på billigt hotel i Kolding

Find gode priser på dit hotel i Kolding

Vil du opleve den dynamiske sydjyske by Kolding? Så skal det ske med det rette udgangspunkt i et godt hotel.


Kolding er en perle på det danske landkort. Den livlige by ligger smukt ved vandet og har en bykerne, der emmer af historie. Midt i det hele ligger slottet Koldinghus, der i mange år stod som en ruin, men som er blevet fornyet og i dag er et spændende museum. Omegnen lokker også med fine attraktioner. Og når du skal slappe af om aftenen, har Kolding både gode restauranter, hyggelige barer og nogle fine spillesteder. Udgangspunktet for den gode oplevelse er en god nats søvn. Uanset om dit budget rækker mest til vandrehjem, om du rejser alene eller med familie – eller om du vil nyde den største luksus, kan vi hjælpe dig med et finde det bedste tilbud på et billigt hotel i Kolding hos Ekstra Bladet rejser. Find gode tips og last minute-tilbud på hoteller i Kolding hos os.

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Kolding?

Leder du efter et billigt hotel i Kolding? Så brug nogle af disse tips.

  • Rejs i ydersæsoner: Sommeren er dejlig i Danmark, men efterår, forår og vinter har også sin charme. Og Koldings rige kulturliv er værd at opleve året rundt. Hvis du tager af sted i december, kan du kombinere din tur med juleshopping og besøg på gårdmarkeder og i guirlandepyntede omegnsbyer – og rejser du om efteråret eller foråret, kan du opleve de smukke forandringer i den jyske natur. Det er muligt at finde de bedste tilbud på hoteller i Kolding, hvis ikke du skal af sted i skoleferierne, men kan rejse uden for højsæson.
  • Afklar dine behov: Vil du have luksus eller budgetophold? Skal du bo i centrum, eller vil et kroophold eller en bed and breakfast i omegnen være lige så tiltrækkende? Og er I flere sammen, der kan dele et værelse, eller vil du helst bo alene? Der er penge at spare, hvis du vælger den rigtige løsning – og holder dine muligheder åbne. Afsøg alle muligheder i både byen og omegnen – det kan være vejen til en billig ferie i Kolding.
  • Overvej skæve rejsetidspunkter: Det er ofte billigere at overnatte på hverdage end i weekender – så hvis du kan rejse uden for weekenderne, kan det være vejen til et godt tilbud på hotel i Kolding.

Hvilke hoteller og overnatningsmuligheder findes i Kolding?

Kolding har en mangfoldighed af hoteller og andre muligheder for overnatning – uanset om du rejser alene eller flere sammen, og uanset hvad dit formål med rejsen og dit budget er.

Byhotel: Selvfølgelig har Kolding et helt centralt hotel – og selvfølgelig ligger det ved stationen. Hotel Saxildhus er en klassiker i Sydjylland, men byen byder også på flere andre hoteller, hvor man træder direkte ud i bylivet.

**Bylejli****ghed:**Som noget helt særligt har Kolding et system af næsten nybyggede turistlejligheder. De ligger smukt i byen.

Kædehoteller: Kolding og omegn har flere kædehoteller. Det kan være en fordel, hvis du rejser tit, for hotelkæder tilbyder ofte programmer for loyale kunder, der får bonus – og dermed kan spare penge på senere ophold eller få gratis opgraderinger. Et loyalitetsprogram kan være den gode vej til et billigt hotel i Kolding, hvis du ofte overnatter på hotel.

Vandrerhjem og hostel: Lave priser og god komfort er ikke modsætninger. Kolding og omegn har en række gode vandrerhjem, hvor du kan bo sammen med familie eller venner.

Bed and Breakfast: I Kolding og omegn kan man overnatte på bed and breakfast. Det er små, hyggelige og private oplevelser, hvor man kommer tæt på værterne og oplever at få en udsøgt behandling.

Kro: I omegnen af Kolding ligger der adskillige kroer, der byder på hyggelig stemning og gode restauranter.

Sådan kommer du til Kolding

Koldings placering på Jyllandskortet gør byen let at nå fra det meste af landet.

Fly: Ikke den mest oplagte løsning, men man kan flyve til Billund og køre til Kolding derfra.

Bil: Løsningen mange vælger. Kolding ligger ved motorvejen og er let tilgængelig med bil.

Tog og bus: Kolding ligger på den jyske hovedlinje, og der er let og hurtig adgang med tog fra hele Jylland, Fyn og Sjælland.