Billige hoteller i Hamborg

Find din billige overnatning i Hamborg her

Hvad med et weekendophold eller storbyferie i Hamborg? Byen er Tysklands anden største og en metropol, som oser af nyskabelse, alsidighed og hygge. Hos Ekstra Bladet Rejser finder vi gode tilbud på billige hoteller i Hamborg.


Overnatning Sparetips Attraktioner

Tag med til den tyske herlighed Hamborg, og forelsk dig i dens imødekommenhed og alsidige kultur. Du kan både spare på feriedagene og pengepungen, da Hamborg ikke er mere end et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Og byen har alt, hvad en storby bør have. Du kan eksempelvis komme på havnerundfart, få gastronomiske oplevelser og besøge stilfulde barer. Herunder får du et par tips og tricks til billige hoteller i Hamborg.

Hvordan kan jeg bo i Hamborg?

Hvor du skal overnatte, under et besøg til Hamborg, kan være svært at finde ud af. Der er masser af muligheder, når det kommer til billige hoteller i Hamborg. Så det handler bare om at finde det hotel, som passer bedst til dig og dine behov. Her er nogle forslag til, hvordan du kan overnatte billigt i Hamborg:

 • Hotel: Et billigt hotel i Hamborg er nemt at finde. Dog kan det være svært at finde et hotel, som passer til dine præferencer og behov. Du kan overnatte på hoteller i Hamborg i enhver prisklasse og oftest er det afstanden til bymidten, som bestemmer prisen. Desuden afspejler prisen også oftest overnatningens kvalitet. Leder du efter den laveste pris, når du søger efter hoteller i Hamborg? Så kan du med fordel gå på kompromis med beliggenheden og kvaliteten. Og du går på kompromis med kvaliteten, betyder det ikke, at du behøver at overnatte i slidte og gamle omgivelser. Det betyder blot, at du kan vælge et mere simpelt værelse på 2* eller 3* hotel fremfor de mere luksuriøse med 4* og 5*. Transportmulighederne er desuden rigtig gode i Hamborg, så hvis du vælger et hotel lidt fra bymidten, kan du sagtens komme rundt.
 • Hostel: Et hostel i Hamborg kan også være løsningen for dig, som gerne vil spare lidt på overnatningen. Det kan også være en super god mulighed for dig, som er på en singletur, da de overnattende ofte er meget sociale på et hostel. Det er almindeligt kendt, at man kan overnatte på både 6- og 8-personers sovesale med et delt badeværelse på et hostel. Men tit kan man også booke sig et privat værelse med dobbelt- eller enkeltmandsseng og tilhørende badeværelse. Mange hostels har en super, central beliggenhed, så her behøver du ikke gå på kompromis med hverken pris eller beliggenhed. Hvis du booker dig ind på et hostel i Hamborg, kan du få en super, billig overnatning i Hamborg.
 • Bed & breakfast: Vil du overnatte på et bed & breakfast, får du en lidt mere autentisk og særlig overnatning i Hamborg. I mange tilfælde finder du nemlig et bed & breakfast i forlængelse med private hjem. I nogle tilfælde er dit værelse i en seperat bygning, hvor du muligvis også har eget køkken og badeværelse. Andre gange ligger dit værelse i udlejers eget hjem, og morgenmaden kan blive serveret i køkkenet. Bed & breakfasts har som oftest udelukkende det mest nødvendige for en overnatning. Så forvent ikke en pool eller sauna, når du booker en overnatning på et bed & breakfast.

Hvor kan jeg bo i Hamborg?

Hamborg har mange hyggelige kvarterer, som hver især er ideelle til en overnatning eller to. Her er der nogle bud på, hvor du kan finde dit billige hotel i Hamborg.

 • HafenCity: Her er et af Hamborgs mest populære kvarterer. Kvarteret ligger i den centrale del af Hamborg i det berømte, gamle havneområde. Her kombineres den historiske karakter med byens modernitet. HafenCity er en arkitektonisk og kulturel perle, hvor der er en masse at se og lave. Se de storslåede kontor- og lejlighedsbygninger, besøg de hyggelige caféer, eller tag på en kanalrundfart herfra. Vil du gerne finde et hotel i Hamborgs centrum, så er det her, du skal lede. Du kan bl.a. overnatte på lejlighedshotellet Hanse Clippes Haus eller det 4* 25hours Hotel Altes Hafenamt.
 • Skt. Georg: En smule nord for HafenCity, på den anden side af hovedbanegården, finder du kvarteret Skt. Georg. Her er der farverige gader, kunst på ethvert gadehjørne og en meget afslappet atmosfære. I Skt. Georg kan du besøge Hamborgs kunstmuseum og Tysklands største teater. Desuden er der gode shoppingmuligheder i gaden Lange Reihe med både internationale og lokale butikker. Når du enten er sulten eller tørstig, så er der også en masse hippe restauranter og barer, som du kan besøge. I denne bydel kan du bl.a. overnatte på budgethotellet Sleephotels og boutiquehotellet Boutique 020 Hamburg City.
 • Skt. Pauli: Det tidligere arbejderkvarter, også kendt som Kiez, er stedet for fest og farver samt oplevelser indenfor kunst og mad. I Skt. Pauli ligger gaden Reperbahn, hvor mange turister kommer for at få serveret fadøl og den letpåklædte underholdning. Bydelen er mest kendt for denne gade, men bydelen byder også på kunst, caféer og mode. I den gamle slagterhal er der i dag bygget en moderne markedsplads. Her kan du finde små specialbutikker og et loppemarked hver lørdag eftermiddag. Du kan bl.a. bo på hotellerne Heimat St. Pauli og Empire Riverside Hotel.
 • Altona: Her er tempoet en smule mere stille. Kvarteret Altona ligger ca. 20 km fra Hamborgs bymidte, og her er der mere ro til afslapning. Nyd stilheden i et af de grønne arealer, eller læs en god bog med benene over havnekanten. Altona byder på en del historie, og bydelen blomstede op i det 17. århundrede, endda under det danske flag. På gaden Ottensen Hauptstrasse kan du forkæle smagsløgene med gastronomiske oplevelser bl.a. på restauranten Goldene Gans. Kleine Rainstrasse er også fyldt med caféer og fine butikker. I bydelen Altona kan du overnatte på bl.a. Hotel Stephan og Boston HH.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Hamborg?

 • Fly: Der udbydes ofte billige fly til Hamborg. Hvis du gerne vil have fingrene i billige fly til Hamborg, kan du med fordel søge efter dem i god tid. Modsætningsvist er det også muligt at få billige fly til Hamborg i last minute. Du skal dog have is i maven, hvis du først leder efter flybilletter i last minute. Sørg for at have afbestilling på hotelværelset, så du ikke skal betale for hotellet, hvis du ikke finder flybilletter til Hamborg, som er til at betale.
 • Tog: Fra Danmark er det også muligt at tage toget til Hamborg. DSB udbyder togbilletter til Hamborg, som oftest er ret billige. Hold øje med DBS' hjemmeside, da de nogle gange har tilbud og rabatter på togbilletter til Hamborg. Hvis du ønsker at tage toget til Hamborg, skal du oftest skifte undervejs, alt afhængigt af, hvor du rejser fra. Desuden skal du også regne med, at togturen tager en del længere tid end flyet.
 • Bus: Det er også en mulighed at tage en bus til Hamborg. FlixBus udbyder billige busafgange til destinationer i hele Europa, og Hamborg er ikke en undtagelse. Hold dig opdateret på deres hjemmeside eller app, hvor du ofte kan finde gode priser på bus til Hamborg.
 • Kør-selv: Rejser du med flere end bare dig selv, og har du mulighed for at køre i egen bil, kan det være en billig løsning. Ved at tage bilen kan du dele transportudgifterne med dine medrejsende, og bilen er en super, billig løsning, når I er flere rejsende. Rejser du alene, men vil gerne have nogle at dele udgifterne med, findes der flere netværk på sociale medier med deleøkonomiske formål.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Hamborg?

Er du i tvivl om, hvad man skal se i Hamborg? Eller hvad man kan lave i den skønne storby? Så har vi nogle tips til dig her:

 • Havnerundfart: Du kan næsten ikke besøge Hamborg uden at tage på en havnerundfart. Under en havnerundfart i Hamborg vil du se byen fra en helt anden vinkel. Hamborgs havn er imponerende stor og er en af verdens største havne. Havnefronten bugner af store containerskibe og kæmpekraner, som på imponerende vis holder gang i den daglige drift. Du bliver også taget med forbi pakhusene, store villaer og lystyachts samt moderne kontorbygninger. Skal din sejltur være en smule mere romantisk? Så vælg i stedet en kanalrundfart i de idylliske Alsterkanaler.
 • Shopping: Gløder Dankortet i pungen, så er Hamborg det helt rigtige sted at tage til. Du finder stormagasiner og kædebutikker i gaderne Spitalerstrasse og Mönckebergstrasse. Begge gader ligger lidt vest for hovedbanegården, og her kan du sagtens få flere timer til at gå med shopping. Er du til dyre designermærker, kan du besøge Jungfernstieg, Fuhlentwiete og Neuer Wall. I gaden Grosse Bleichen er der flere butikker i den mere overkommelige prisklasse. Når der skal shoppes i Hamborg, findes der flere gallerier og stormagasiner, hvor der er butikker med både internationale og lokale brands.
 • Miniatur Wunderland: Modeljernbaneudstilling Miniatur Wunderland er en af Hamborgs største seværdigheder. Modeljernbaneudstillingen er gigantisk og er helt sikkert et hit for hele familien. Årligt besøger ca. en million turister seværdigheden, og med 1300 kvm er modeljernbaneudstillingen den største i verden.
 • Kunsthalle Hamborg: Er du vild med kunst, så finder du interessante udstillinger på dette kunstmuseum. Du kan bruge en eftermiddag eller måske en hel dag i selskab med Rembrandt, Edvarc Munch og Picasso, som hver især har værker udstillet her. Museet er beliggende i en arkitektonisk perle af en bygning midt i Hamborgs centrum.

Til toppen