Gode priser på billige hoteller i Dubai

Find tilbud på overnatninger der passer dit budget

Dubai er et spændende sted, og vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste hotel i byen.


Seneste deals

Hvordan finder jeg et billigt hotel i Dubai?

Dubai er kendt for sin ekstravagante livsstil – og det kan også ses på hotellerne. Men heldigvis er der masser af smarte måder at finde et billigt hotel i Dubai på alligevel.

 • Rejs uden for sæsonen: Vinterhalvåret -cirka fra november til april – er den absolutte højsæson i Dubai. Her er temperaturerne behagelige efter arabiske standarder, og badevandet ligger på omkring 25 grader. Det er også den dyreste tid at booke hotel i. Hvis du i stedet rejser om sommeren, kan du finde et billigere hotel. I så fald skal du tjekke, at der er ordentlig aircondition, for dag temperaturerne når som regel 40 grader, mens nætterne sjældent falder til under 25 grader i perioden maj til oktober.
 • Book i god tid: Hvis du vil besøge Dubai i højsæsonerne, kan det være en god ide at tjekke udvalget af hoteller lang tid i forvejen. En del hoteller kører med tilbud, der sikrer dig et billigt værelse, hvis du bestiller måneder i forvejen.
 • Book last minute: Omvendt kan det også være en god ide at booke i sidste øjeblik, hvis du da tør tage chancen. Hotellerne vil gerne have fuldt hus, og sætter derfor nogle gange værelser, der er blevet ledige ved afbud eller slet ikke er blevet optaget, i billigt udbud.
 • Vær loyal: De internationale hotelkæder belønner loyalitet gennem bonusprogrammer. Det betyder, at du nogle gange kan få gratis overnatninger, opgraderinger eller morgenmad, hvis du bor på den samme kæde flere gange. Kig dig omkring i de mange fordelsprogrammer – for det kan være vejen til et godt tilbud på hotel i Dubai.

Hvilke hoteller kan man bo på i Dubai?

Dubai er hjemsted for nogle af verdens mest fornemme hoteller, og generelt er standarden også høj. Men selvfølgelig er der forskellige typer hoteller i Dubai.

 • Luksushotel: I Dubai kan du finde nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Vil du bo i en skyskraber? Have din egen butler? Lade dig transportere i hotellets egen Rolls Royce? Mulighederne er mange, hvis du har tegnebogen i orden.
 • Resort: Dubai har flere resorts, hvor man kan leve all inclusive og i behagelige rammer. De findes i flere prisklasser.
 • Lejlighedshotel: En lejlighed kan være en måde at spare lidt penge - og samtidig nyde samværet med din familie eller dine venner. Det er også rart at have en lejlighed at trække sig tilbage til, når varmen er stærkest midt på dagen.
 • Budgethotel: Selv om Dubai udstråler luksus og store slag med armene, er det faktisk muligt at finde udmærkede budget hoteller i Dubai.
 • Lufthavnshotel: Hvis du er kort tid i Dubai, er på forretningsrejse eller skal med et tidligt morgenfly, kan et hotel nær lufthavnen være en god ide.

Det skal du lave i Dubai

Dubai er fyldt med oplevelser. Her er nogle af vore favoritter.

 • Badning: De mange strande og marinaer er en af hovedattraktionerne ved Dubai. Det lune vand lokker – og byder på behagelig nedkøling, når solen bager.
 • Shopping: Dubai har nogle af verdens vildeste shoppingcentre, hvor du kan bruge flere dage. Men byen har også flere traditionelle arabiske markeder, hvor du kan opleve den vilde kontrast mellem gammelt og nyt.
 • Sightseeing: Dubai er overvældende. Verdens højeste bygning, verdens største shoppingcenter, vilde skulpturer og bizar arkitektur. Du kan bruge hele dage på sightseeing i den mærkværdige ørkenby.