Billige hoteller i Budapest

Find billige storbyferier i Budapest, der passer til dit budget

Vi ønsker, at du skal se alt, hvad smukke Budapest har at byde på, og derfor har vi her samlet gode tips til en billig storbyferie til Budapest, ligegyldigt hvilket budget du har.


Sparetips Overnatning Transport Rejsende

Den ungarske hovedstad har en helt unik skønhed, som kun få storbyer kan konkurrere med. Budapest er delt op i to bydele; Buda og Pest. Begge bydele har hver deres finurlige særpræg og charme. Opdelt af Donau-floden er det som at gå fra én verden til en anden. Så når du tager til Budapest, får du nærmest to storbysoplevelser i én.

Hvordan kan du spare penge på hotellet i Budapest?

Budapest er et populært rejsemål, da mange har fået øjnene op for den ungarske hovedstads skønhed, kultur og talrige oplevelser. Her har vi samlet nogle sparetips til dig, så du kan få fat i de billige hoteller i Budapest

 • Uden for centrum: Der er penge at spare, hvis du vælger at bo lidt udenfor centrum. Især Pest, som er den største bydel, er forbundet af adskillige buslinjer, og derfor er det let at komme til og fra centrum herfra. Busturene er smukke, og det er en fantastisk måde at opleve bydelens smukke arkitektur på.
 • Last minute: Er du til de spontane ture, så kan der være penge at spare ved at booke hotel ved ankomst. Flere af hotellerne har gode last minute deals, så det er bare om at slå til!
 • Sæson: Budapest er velbesøgt om sommeren, og derfor er det også lidt dyrere at booke hotel der. Hvis du rejser om foråret eller efteråret, vil du opleve en skønhed, som kun få storbyer kan hamle op med. Byen er helt uovertruffen, når blomsterne begynder at pible frem eller bladene falder af træerne. Derudover er der også penge at spare, når du rejser udenfor højsæsonen.

Til toppen

Hvilke slags hoteller er der i Budapest?

Der er flere valgmuligheder, når du skal vælge dit billige hotel i Budapest. Her giver vi dig nogle af dem, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

 • Hostel: Budapest er en favorit-by for backpackere og unge i grupper. Derfor har byen mange fede hostels med både store og små værelser. Når du bor på hostel, deler du værelse, køkken og bad med andre rejsende. Det er en fantastisk mulighed for at møde andre mennesker og få nogle fede, lokale rejsetips samt spare penge på mad, da du selv kan lave dine måltider i køkkenet.
 • Budget hotel: Budgethoteller er en fed mulighed for at få den lækre hoteloplevelse med nyredte senge og eget bad, uden at skulle gå på kompromis med budgettet. Budgethoteller går efter det mere simple og enkle look, så hvis du vil være på eventyr hele dagen og have en lækker, nyredt seng, når du kommer hjem, så er budgethotellet en perfekt løsning.
 • Flerstjernede hoteller: Skal du have lidt ekstra luksus, så prøv nogle af Budapests lækre, flerstjernede hoteller. Byen er ikke specielt dyr, og derfor er den perfekt til at få lidt ekstra luksus for pengene. Både i Buda og Pest finder du helt spektakulære flerstjernede hoteller, fra de små boutique hoteller til de store hotelkæder. Det er bare om at booke det hotel, som passer bedst til dig.
 • Spahotel: Ungarn er et skjult spa-mekka, og det afspejler sig i byens spahoteller. Her kan du vælge alt fra eksotiske hammam-behandlinger til øl-bade og alt derimellem. Skal du forkæles lidt ekstra, så er Budapests spahoteller den perfekte løsning for dig. Spahotellerne findes i alle prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

Hvor kan jeg bo i Budapest?

Budapest er delt op i bydelene, Buda og Pest. Begge bydele har nogle helt fantastiske kvarterer, som alle har hver deres unikke charme.

 • Buda - Ujbuda: I den sydvestlige del af centrum finder du Ujbuda. Området er et smukt beboelsesområde placeret i et underskønt, bakket landskab. Området disker op med en næsten magisk panoramaudsigt over Budapest. Elsker du at vandre og opleve naturen? Så er Ujbuda perfekt for dig.
 • Buda - Budafok-Tétény: Dette kvarter er et mekka for vin og champagne elskere. Distriktet byder også på shoppingcenteret Campona, hvor du finder alle de kendte butikker samt lokale perler. Ligesom i Ujbuda kan du også her opleve panoramaudsigt over Budapest. Du kan med fordel nyde udsigten, mens du smager et glas lokal champagne og lader feriestemningen overtage dine sanser.
 • Pest - Belváros: Det bliver ikke mere centralt end Belváros. Her summer det med liv, lystige barer og butikker. Belváros har også populære attraktioner som St. Stephens Basilisk og Soviet War Memorial. Så vil du bo i midt i hjertet af Budapest, så skal du finde et hotel i Belváros.
 • Pest - Terézváros: Er du til kultur og historie, så er det her du skal booke hotel. Her finder du Budapest Opera House, smukke museer og grønne parker.
 • Pest - Erzsébetváros: Området var historisk set hjem for Budapests jødiske befolkning og har stadig mange smukke synagoer. Området er hipt og populært blandt de unge, med små trendy barer, lokal gastronomi og fede designbutikker.

Til toppen

Hvordan kommer jeg rundt i Budapest

Du kan købe et Travel Card, som gælder til al offentlig transport. Afhængigt af hvor mange dage du vil bruge i byen, så kan der være mange penge at spare ved at købe et kort, som gælder til flere dage i stedet for enkeltbilletter

 • Bus: Budapest har adskillige buslinjer, hvoraf de fleste kører døgnet rundt. Det er også den foretrukne transportmulighed for de lokale, så du vil opleve, at de summer af liv om morgenen. Bussen er også en fantastisk mulighed for at komme fra a til b, hvor du imens suger Budapests skønhed til dig. Vil du op i Budas bakker, så er der også mulighed for at komme derop med bus.
 • Trolley-busser: Findes kun i Pest og starter ved nummer 70, da de blev indviede på Stalins 70 års fødselsdag.
 • Metro: Budapest har fire metrolinjer, som alle kan få dig til centrum. De kører ofte og også hele natten.
 • Sporvogne: Budapest er forbundet af et stort sporvognssystem. Det er en sjov og anderledes måde at komme rundt og se byen på.

Til toppen

Hvem kan jeg rejse til Budapest med?

Budapest har noget for alle, og derfor er destinationen perfekt for både par, venner og familier.

 • Partner: Skal parforholdet rigtig plejes, så er en weekendtur til Budapest løsningen. Vil I have spa for alle pengene, så book jer ind på et af byens mange spahoteller, og få forkælelse dagen lang. Er I til natur, så oplev vinområdet, og tag en vandretur i Budas smukke bakker. Slut dagen af med at se solen gå ned over Donau-floden, og spis lækre, lokale delikatesser i byens alsidige og spændende kvarterer.
 • Venner: Budapest er en populær by for venner på tur. Byen har mange budgetvenlige barer og restauranter samt et væld af fede klubber. Så skal I have en sjov weekend sammen, kan I både få fest og farver om aftenen og spændende kultur om dagen. Tag vennerne med i House of Terror, som er Budapests museum om kommunismen. Her kan I få en tur ned i de gamle fængselsceller og få et indblik i Ungarns spændende historie.
 • Rejs med børn: Der er masser for familiens mindste i Budapest. Byen bugner med fede legepladser, hvor af Milenaris Park i Buda er den mest populære. Skal I have lidt fart over feltet, kan I tage ungerne med i Aquaworld Resort Budapest. Resortet har Europas største indendørs vandland fyldt med fede vandrutsjebaner og underjordiske overraskelser, som med sikkerhed vil give sus i maven hos hele familien.

Til toppen