Billige hoteller i Barcelona

Find gode tilbud på din næste spanske overnatning

Hvis du ikke allerede har været på en billig rejse til Barcelona, så er det på tide, at du kommer afsted! Vi hos Ekstra Bladet Rejser finder gode tilbud på billige hoteller i Barcelona, så du kan spare penge på storbyferien.


Overnatning Destinationer Attraktioner

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonien, og er den næststørste by i hele Spanien. Barcelona har det hele til en vidunderlig storbyferie, og byens naturlige sandstrand er endda kåret som verdens bedste bystrand! Byen oser af kultur og kunst samt flere gastronomiske restauranter. Herunder kan du læse lidt om, hvor du skal bo på en storbyferie til Barcelona, hvad du kan opleve, og hvordan du finder billige hoteller i Barcelona.

Til toppen

Hvordan kan jeg overnatte i Barcelona?

Når du skal vælge din billige overnatning i Barcelona, kan du overveje flere forskellige muligheder. Skal din overnatning gerne være billig, så er der også råd for det. Her kan du læse lidt om, hvilke slags overnatninger du finder i Barcelona:

 • Hostel: Hvis du leder efter en billig overnatning i Barcelona, så kan et hostel være den billigste løsning. Hostels er en skrabet udgave af et hotel, hvor du ofte deler værelse med én eller flere. I de fleste tilfælde deler du også badeværelset. Dog tilbyder nogle hostels også et enkelt- eller dobbeltværelse med eget badeværelse. Ved at gå på kompromis med komfort og kvalitet kan du ofte spare en hel del på din rejse til Barcelona. Hvis du gerne vil overnatte på et hostel, kan du finde dem i centrum, men også i andre kvarterer.
 • Hotel: Der findes mange billige hoteller i Barcelona både i nord, syd, øst og vest samt lige i centrum. Hvis du gerne vil finde et billigt hotel i Barcelona, kan du med fordel lede efter et lidt væk fra centrum. De fleste vil nemlig gerne bo centralt, hvorfor priserne på hotelværelser er lidt højere her. Du kan også lede efter et budgethotel, hvor der er sparet på kvalitet, faciliteter og service for at holde en lav pris. Har du dog ikke noget imod at bruge lidt ekstra penge på en overnatning i Barcelona, findes der også fantastiske 4* og 5* hoteller.
 • Ferielejlighed: En anden mulighed for en overnatning i Barcelona er en ferielejlighed. Ferielejligheder udbydes både af private og rejseselskaber. Ved at booke en ferielejlighed er der større mulighed for, at hele familien kan bo sammen, og man kan lave mad selv. Derved sparer du også lidt penge på ikke at besøge restauranter til hvert måltid. Når du booker en ferielejlighed, skal du som oftest også selv finde flybilletterne. Der udbydes mange billige flybilletter til Barcelona, så du kan være heldig både at spare penge på hotellet og flybilletten til Barcelona.

Til toppen

Hvor kan jeg bo i Barcelona?

 • Barri Gòtic: Bydelen er den ældste i Barcelona og er en meget central bydel. Barri Gòtic ligger ved siden af Ramblaen, og har sin udmunding ved havnefronten og lystbådehavnen. Både Barcelonas rådhus og regeringsbygning ligger i denne bydel, sammen med den flotte plads Plaça Reial. Barri Gòtic har labyrintiske gader, rester af bygninger fra romertiden og velholdte huse fra middelalderen. Du kan bo på bl.a Boutique 1847, Ciutat de Barcelona og Barcelona Hotel Colonial i dette gotiske kvarter.
 • Raval: Kvarteret Raval ligger på den anden side af Ramblaen, modsat Barri Gòtic. Bydelen byder på et livligt natteliv og en masse barer, så hvis du gerne vil være tæt på fest og farver, er det her du skal bo. Udover en del restauranter og barer finder du også små teatre, berømte cabaret'er og store natklubber. Ravals største marked, La Boqueria, kan du opleve for enden af Ramblaen. Et besøg til markedet er stimulerende for alle sanser. Markedet er nemlig fyldt med lokale specialiteter, farver, og musik på gaden. Det er desuden i denne bydel, at du kan besøge kunstmuseet Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Vil du gerne bo i Raval, kan du bl.a. overnatte på hotellerne Alba Hotel, Dalia Ramblas eller Barceló Raval.
 • Barceloneta: Her kan du slentre langs marinaen, solbade på sandstranden og tage en svømmetur i havet - i en storby! Bydelen er lille, men stranden ved Barceloneta er så god, at den er blevet kåret som en af verdens bedste bystrande. Ved stranden finder du gode restauranter, og om aftenen åbner natklubberne. I bydelen finder også du marinaerne Port Vell og Port Olimpic. Går du længere op ad stranden, kommer du til Poble Nou, som er et almindeligt kvarter, hvor flere lokale bor. Leder du efter et hotel i Barceloneta, kan du bl.a. bo på hotellerne Hotel 54 og W Barcelona.
 • Gràcia: Bydelen var for omkring 100 år siden sin helt egen landsby. Da Barcelona blev ved med at udvide, er Gràcia i dag en del af byen. Dog har bydelen holdt fast i sig selv, og i kvarteret kan du fornemme den helt særlige atmosfære. Det er i Gràcia, at du kan se den verdensberømte park Parc Güell. Det var Gaudí, som skabte parken, der er en helt speciel oplevelse og ulig alle andre parker i verden. Hvert år i august holder kvarteret Gràcia en 8 dage lang byfest. Festen er kaldt Festa Major de Gràcia, og fejringen er meget autentisk og særpræget. Hvis du gerne vil bo på hotel i bydelen Gràcia, kan du bl.a. vælge mellem Hotel La Casa del Sol, Hotel BestPrice Gracia eller Hotel Travessera.
 • Montjuïc: Ved udkanten af Barcelonas centrum starter bydelen Montjuïc, som også er navnet på det lille bjerg, som ligger her. Herfra har du en helt fantastisk udsigt over byen, og på toppen af bjerget finder du en gammel fæstning. Det er også i denne bydel, at du finder Museu Nacional d'Art de Catalunya, som er nationalmuseet. For enden af bjerget mod Plaça Espanya, finder du et stort udstillingsområde. Her spilles der ofte musik og affyres fyrværkeri i festlige anledninger. Vælger du at bo i denne bydel, kan du bl.a. bo på hotellerne HCC Lugano, Hotel Brummell eller Hotel Vilamarí.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Barcelona?

 • La Rambla: Den nok mest kendte gade i Barcelona. Gaden løber hele vejen fra bymidten ved Placa Catalunya til den gamle havnefront. Går du hele vejen op eller ned ad gaden, vil du kunne opleve masser af liv, gøglere, musikanter, boder og restauranter. På nogle dage og nogle steder af gaden er der også hyggelige markeder.
 • Sagrada Familia: Katedralen, som er en af Barcelonas største attraktioner. Denne populære katedral er opført af Gaudi og er et af hans største og mest kendte værker. Der er blevet bygget på Sagrada Familia i mere end 100 år og er den dag idag endnu ikke færdig. Både udvendigt og indvendigt er katedralen en helt speciel bygning.
 • Picasso Museet: I Barcelona findes et museum, som er fuldt ud dedikeret til Picasso. Museet har ca. 3500 af hans værker, som består af alt fra malerier, skitser og tegninger til skulpturer og keramik. Den Første Nadver og Omfavnelsen, som er nogle af hans største værker, finder du her på museet.
 • Camp Nou: Er du interesseret i fodbold, så er Barcelonas stadion det helt rigtige at tage til. Det store stadion er F.C. Barcelonas hjemmebane, og stedet kan rumme op mod 100.000 tilskuere. Stadionet er det største i Europa og det femte største i verden. Hvis du går all in og køber en billet til en kamp, vil du kunne mærke den helt specielle fællesskabsfølelse, som sænker sig over tilskuerne, når kampen fløjtes i gang.
 • Hop-On-Hop-Off bus: Vil du gerne se så meget af Barcelona, på den hurtigste og mest praktiske måde? Så kan du hoppe ombord på en Hop-On-Hop-Off-bus. Her bliver du kørt rundt til Barcelonas vigtigste og største attraktioner, og efter besøget kan du hoppe på bussen igen. På den måde kan du nå at se meget af Barcelona på kort tid.

Til toppen