Gode tilbud på hoteller i Aalborg

Find et billigt hotel i denne smukke jydske by

Leder du efter billige hoteller i Aalborg til dit næste besøg i byen? Spar både tid og penge ved at benytte dig af de tilbud, som vi hos Ekstra Bladet Rejser har fundet her på siden.


Overnatning Sparetips Attraktioner Transport

Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark, og ligger i Nordjylland. Her er et bredt udvalg af museer, begivenheder og attraktioner, som blot venter på at blive opdaget! Ikke nok med det, så ligger Aalborg ved Limfjorden og er tæt på havet, så det er nemt at komme til smuk natur. Vi hjælper dig med at finde et billigt hotel i Aalborg, og giver dig inspiration til, hvad du kan opleve i byen.

Hvilke muligheder er der for billige hoteller i Aalborg?

I Danmark har vi rig mulighed for at være kreative, når det kommer til at finde et overnatningssted. Vi fortæller dig om nogle af dine muligheder for en billig overnatning i Aalborg.

 • Vandrehjem: Mange vandrehjem eller hosteller er beliggende tæt på centrum. Dog har Aalborg også en helt anden og alternativ løsning på et vandrehjem. Blot 3,5 km fra Aalborg centrum ligger U3z Aalborg - Vandrehjem, Hytteø og Camping. Her finder du værelser for 4 personer, hvor nogle også er kørestolsvenlige. Vandrehjemmet ligger helt ud til Limfjorden, så udsigten er helt i top! Der er morgenmad med i opholdet, og du har mulighed for at købe lidt snacks i den lille kiosk. Det er også passende at nævne muligheden for camping. Her er plads til at parkere campingvognen, så måske er det en lige så billig løsning for dig!
 • Budgethotel: Vil du gerne finde de billige hoteller i Aalborg, så kan du lede efter et værelse på et budgethotel. Når du booker et budgethotel, har du alt det basale og mindre luksuriøse faciliteter og interiør. Når det så er sagt, så er det oftest en del billigere at gå efter budgethotellet. Blandt andet finder du hotelkæden CABINN i Aalborg.
 • Hotel: Du har altid mulighed for at finde et billigt hotel i Aalborg i centrum såvel som udenfor. Her kan du finde 3* og 4* hoteller, og mange hoteller i Aalborg har inkluderet morgenmad, Wi-Fi og andre goder. Du kan altid læse dig til, hvad det enkelte hotel tilbyder på deres hjemmeside.
 • Bed & breakfast: Søger du en billig overnatning i Aalborg, som gerne må være lidt anderledes? Så søg efter et billigt bed & breakfast. Ofte er det hos private hjem, hvor du kan leje dig billigt ind i et værelse eller en lejlighed. Som navnet antyder, så er der morgenmad med i prisen, og det kan være en rigtig hyggelig måde at logere sig på.

Til toppen

Hvordan finder jeg en god pris på billige hoteller i Aalborg?

 • Placering: Vil du gerne bo i centrum? Det er helt sikkert muligt at finde et billigt hotel i Aalborg centrum. Men jo bedre placering hotellet har i forhold til midtbyen, jo højere er prisen også. Du kan derfor godt være heldig at spare en del penge ved at booke hotellet som ligger lidt væk fra centrum.
 • Last minute: Last minute er helt fantastisk, når du elsker at være spontan, og først få de sidste detaljer på plads inden du skal afsted. Når du søger efter dit hotel kort tid før opholdet, så kan du ofte få en super god rabat på et billigt hotel i Aalborg.
 • Hoteltype: Prisen på din overnatning afhænger ofte af dit valg af hotel. Det er klart at et 4* hotel i Aalborg er dyrere end at søge efter en overnatning på vandrehjem. Overvej derfor gerne inden du booker, hvilken standard du søger efter, når du vil til denne jydske storby.

Til toppen

Hvor kan jeg bo henne i Aalborg?

Når du vil bo i Aalborg, så er der flere områder, hvor du kan finde dit billige hotel. Her nævner vi blot nogle af de områder, hvor du kan finde et billigt hotel i Aalborg.

 • Aalborg centrum: Er tanken om at finde hotel i centrum af Aalborg fristende? Her er der en del hoteller at vælge imellem, og du kan blandt andet logere dig ved Aalborgs naturrige havnefront. I centrum finder du også den berømte Jomfru Ane Gade, som er det helt perfekte sted at gå i byen.
 • Nørresundby: Hvis du krydser Limfjordsbroen, så kommer du til Nørresundby. Her er du lidt længere væk fra centrum, men her er det også lettere at finde et billigt hotel. Området er mere roligt og der er en masse fine parker at gå rundt i. Skal du ind til centrum af Aalborg, så er det både nemt og hurtigt at hoppe på bussen.
 • Hasseris: Hvis du søger til området ved Hasseris, så har du flere valgmuligheder. Her kan du både finde et vandrehjem, en campingplads eller et almindeligt hotelværelse. Der er mange fine kvarterer at gå rundt i, når du bor ude i Hasseris. Hasseris er især kendt for at være et fint område med gamle flotte villaer og hyggelige parker.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Aalborg?

Måske er Aalborg langt fra på størrelse med hovedstaden, men derfor byder byen stadig på en helt masse. Her nævner vi nogle af de ting, som du kan lave i denne hyggelige by.

 • Karneval: Book hotellet i Aalborg, og tag med til det festlige karneval. Hvert år i den sidste weekend i maj afholdes karnevallet, hvor hele Aalborg er en stor fest. Her kan du klæde dig ud som lige, hvad du har lyst til og gå med i optoget med musik og masser af fest og glade mennesker. Optoget slutter nær Kildeparken, hvortil du kan købe en billet og fortsætte festlighederne sammen med vennerne. Karneval i Aalborg er en fed event, som du sent vil glemme. Ønsker du ikke selv at deltage, så kan du også smutte til byen og kigge på selve optoget.
 • Aalborg Kloster: Klosteret kender du måske også under navnet Helligåndsklosteret. Du kan tage med på rundvisning inden i klosteret, eller selv gå på opdagelse rundt om den flotte bygning, der ligger i Aalborg midtby.
 • Running Aalborg: Er du en af dem, der godt kan lide at være aktiv på din ferie? Så er det måske lige noget for dig at tage på en aktiv sightseeing. Aalborg tilbyder nemlig sightseeing, der foregår under en løbetur. Du kan vælge blandt 5 km lange ruter kaldt Byturen, Limfjordsturen eller Den Grønne Tur. Der er selvfølgelig guide med, som fortæller og gør stop undervejs.
 • Sejlads på Limfjorden: Om sommeren tilbydes der rundfartsture ude på Limfjorden ved Aalborg. Ønsker du at se byen fra et andet perspektiv, så hop ombord på en af bådene.
 • Lindholm Høje Museum: Tage et smut tilbage til Jernalderen og Vikingetiden ved Lindholm Høje. Her har man fundet intet mindre end 682 grave og 150 skibsætninger. Hos det tilhørende museum Lindholm Høje kan du se mange andre fund, som der er gjort ved denne fantastiske beliggenhed.
 • Kildeparken: Kildeparken ligger inde ved centrum og er en super hyggelig park. Her finder du springvand, grønne områder og bænke. Om sommeren er der ofte aktiviteter nede i parken som blandt andet koncerter.
 • Aalborg Zoologiske have: Her er der noget for hele familien at se. Du kan blandt andet se de vilde dyr helt tæt på i Aalborg Zoologiske have, og det ligger ikke langt fra centrum af.

Til toppen

Hvordan fungerer offentligt transport i Aalborg?

 • Bus: Aalborg har et fint netværk af by- og metrobusser, så du kan komme lige dertil, hvor du skal, i Aalborg. Der er masser af afgange rundt i Aalborg med bussen, så ventetiden behøver ikke at være lang. Har du et ønske om at komme lidt udenfor Aalborg, til eksempelvis havet, så hop ombord på en af byens regionalbusser. Det er altid godt at gøre brug af enten Google Maps eller Rejseplanen som guide til bustider. Og samtidig kan du nemt få oversigt over afstand og rute til dit hotel.
 • Cykel: Hvis du elsker at være ude i det fri, så er det måske en idé at leje en cykel i Aalborg. Du kan leje en cykel til en god pris, og jo længere tid du lejer den, jo mere rabat kan du få. Du kan blandt andet leje cykler med gear og cykeltasker, så du er fri for at have en taske på ryggen.
 • Billeje: Med en lejebil får du friheden til selv at vælge, hvor du vil hen, og hvornår du vil derhen. Du kan blandt andet leje en bil hos Sixt eller AVIS. Her er der flere mærker af biler, og du kan helt selv vælge efter antal personer og størrelse. Ved at leje en bil er der ingen bekymringer, hvad angår ruteplaner og hvor du vil hen. Du har alt den frihed du ønsker med en bil.
 • Taxa: Søger du en service af transport, som arbejder hele døgnet rundt, så er en taxa måske lige noget for dig. Det er selvfølgelig ikke den billigste måde at komme rundt på, men du bliver fragtet lige derhen, hvor du vil.

Tip: Kører du selv turen til Aalborg? Så er det godt at vide, hvor du kan parkere bilen og til hvilken pris. Du kan selvfølgelig altid tjekke om hotellet, du booker, tilbyder fri parkering. Eller kig gerne efter om der er gratis parkering i nærheden. Skal du kun små korte ture ind for at shoppe, så kan det være en fordel at søge et parkeringshus. Som eksempel får du den første times parkering gratis hos Friis Shoppingcenter.

Til toppen