Få 1 overnatning tæt på Amsterdams centrum fra kun 444,- per person per nat

SE MERE HER >>

Det kan være svært at finde et billigt hotel i Amsterdam. Men vi har fundet det perfekte hotel til dig, som gerne vil bo tæt på centrum og i afslappende omgivelser, men også gerne vil spare lidt på pengene. Hos Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest får du hele og endda til en super pris! Der er gode muligheder for at tage sporvognen ind til byens midte, og Rembrandtpark ligger lige ved hotellet.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE MERE HER >>

Om tilbuddet:

Amsterdam er romantisk, spændende, alsidig og ikke mindst livlig. Under en storbyferie til byen, hvor kanalerne løber fredeligt langs livlige gader, den gastronomiske verden er helt fantastisk og museer ligger som perler på snor, kan du ikke blive andet end fortryllet af den tilbagelænede stemning. Amsterdam besøges hvert år af tusindvis kunst- og kulturinteresserede turister, og det forstår vi godt! Besøg det enorme Rijksmuseum, Rembrandts og Anne Franks huse, det nationale operahus og et af de mange markeder i byen.

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest ligger i den vestlige del af Amsterdam. Herfra kommer du nemt ind til byens midte med sporvognen, og lige i nærheden ligger World Fashion Center, hvor shoppingen sagtens kan foretages. Kommer du i bil, ligger hotellet lige ved motorvejen, og der er også privat parkering udenfor hotellet. I restauranten serveres der internationale retter, som du kan stille sulten med både til morgen og aften.

Godt at vide:

  • Pris: Pris angivet per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser fundet i oktober
  • Du booker hos: Nustay
  • Overnatning: 1 overnatning på Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest