1 overnatning i Budapest på 3* Baross City Hotel inkl. morgenbuffet fra KUN 201,- per person

Gå direkte til tilbud >

Vågn op til en ny dag med morgenbuffet i storbyen Budapest. Fra dit hotel, Baross City Hotel, har du både Heltenes Plads og byparken inden for gåafstand, hvilket er to utroligt, flotte steder. Og skal du lidt længere væk fra hotellets område, så er der kun 50 meter til nærmeste offentlige transport. Hotellet har en super beliggenhed og det har fået gode anmeldelser fra især par, som har overnattet der.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Den ungarske by Budapest er en helt særlig oplevelse, og byen rummer de mest utrolige bygningsværker. Gå op og se den smukke udsigt fra Borgen i Buda, besøg fiskerbastionen eller se sejl på tur i Donau-floden, der løber igennem Budapest. Budapest er en af de byer, hvor du sagtens kan bruge mere end blot én dag.

I Budapest kommer du til at bo på 3* Baross City Hotel, der kun ligger 3,1 km fra byens centrum. Hotellet ligger blot 50 meter fra nærmeste metrostation og med sporvogn samt bus i nærheden. På værelset vil der være TV og aircondition samt eget badeværelse. Der er gratis WiFi på hotellet, og morgenmad er inkluderet i prisen.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige værelser i august
  • Hotel findes hos: Skyscanner
  • Overnatning: 3* Baross City Hotel