1 uge på 4* hotel inkl. halvpension og wellness i skiområdet Skicircus fra kun 2739,- per person

SE TILBUD >>

Vær den første på pisterne i det største østrigske skiområde, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn! Du bor på det 4* Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn, hvor modernitet møder traditionel østrigsk indretningsstil. Hotellets køkken sørger både for din morgenmad og aftensmad, og efter en lang dag ude på løjperne, kan du slappe af i hotellets wellnessområde. Hvad venter du på?

Sådan ser tilbuddet ud

SE TILBUD >>

Om tilbuddet

Kom helt op i 2096 meters højde, og sus ned ad de i alt 270 km lange sneklædte pister. Her er der udfordringer for både nybegyndere og øvede skientusiater indenfor forskellige former for skiløb, såsom alpinski, snowboard, slalom og langrend. På pisternes mange hyggelige caféer kan du nyde en kold øl i solen på terrassen eller en kop varm kakao indenfor, hvis der er koldt udenfor. Mulighederne er uendelige i skiområdet Skicircus!

Hos det 4* Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn kan du virkelig restituere efter en dag på pisterne. Det 800 m² store wellnessområde byder på afslapning i den indendørs pool, dampbadet, den finske sauna, solariet og afslapningsrummet. Om morgenen får du serveret en solid morgenmad, så du har energi nok til dagen på løjperne. Om aftenen serverer hotellets køkken regionale retter, som nok skal få dine smagsløg til at synge.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer er fundet i december
  • **Rejseselskab:**Sunweb
  • Overnatning: 7 nætter på 4* Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn
  • Transport: Transport er ikke inkluderet