Billigt hotel i centrum af København: Overnat på 4* Hotel Imperial fra 422,5,-, der ligger ved det populære Tivoli og Cirkusbygningen

SE HOTEL >>

Tag på weekendophold med din partner i sprudlende København, eller invitér vennerne med til juleshopping og Tivoli-tur i december. København har en vis charme i de kolde vintermåneder, med dets frostklædte gadebillede og de varmtfarvede lys, der lyser op i hele byen, der er fint, pyntet i julens tegn. Du kan bo ved Indre By på det 4* Hotel Imperial, der ligger få minutters gang fra den fornøjelige Tivoli, den populære Rådhuspladsen og en kort spadsertur fra dit hotel, så er du ved starten af Strøget.

Sådan ser dit hotel ud

SE HOTEL >>

Om tilbuddet

Blot 100 meter fra Rådhuspladsen og inde ad den hyggelige sidegade Studiestræde ligger det 4* Hotel Imperial. Fra hotellet bor du i tæt på Tivoli, der i december og januar er smukt, oppyntet til jul, med tusindevis af funklende lys og skinnende ornamenter. Og fra dit hotel bor du lige ved Strøget i København, der er den helt oplagte mulighed for at klare julehandlen. Og midt i al julehandlen kan du altid stoppe op ved en af de velduftende boder, og smage på de nylavede æbeskiver og brændte mandler.
På 4* Hotel Imperial kommer du til at bo billigt i København med en fantastisk central beliggenhed ved Indre By. På hotellet bliver du indkvarteret på et af hotellets værelser, hvor der er opvarmning, TV, internet, eget badeværelse og pengeskab. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad for et ekstra gebyr til opholdet.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i december og januar
  • Hotel fundet hos: SecretEscapes