Overnat i romersk villa hos ARS Hotel med morgenmad fra kun 239,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Se den kendte Spanske Trappe, se de mange gadekunstnere på Piazza Navona, og bliv betaget af Det Sixtinske Kapel. Rom rummer helt utrolige bygningsværker, smagfulde restauranter, historiske monumenter og alsidig shoppingmuligheder. Nogle fantastiske dage fyldt med oplevelser venter dig i de romerske gader, og med 1 nat i romersk villa hos ARS Hotel, bor du på et fint hotel med god placering. Og så er der morgenmad inkluderet!

Sådan ser hotellet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Nu kan du overnatte i en af Europas metropoler på et budget! Secret Escapes har lige nu et tilbud på en overnatning i romersk villa hos ARS Hotel, der er beliggende i det historiske Monte Sabro-område. Her har du gode transportmuligheder indenfor gåafstand, og hotellets har også egen bus, hvor du kan betale dig til et lift ind til centrum. Og området omkring dit hotel er spændende at gå på opdagelse i. Her ligger der bl.a. prisbelønnede restauranter og hyggelige, lokale butikker og smuk, romersk arkitektur.
Når du ankommer til hotellet, vil du modtage en velkomstdrink og blive vist til dit Classic-værelse. Her har du faciliteter som WiFi og TV, eget badeværelse med toiletartikler og mere. Hotellet sørger for at diske op med morgenbuffet, som kan nydes i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige priser fundet fra november 2018 til og med marts 2019
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 nat på ARS Hotel