Besøg luksusbyen Dubai med en billig overnatning på 4* hotel fra kun 284.5,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Dubai er for mange lig med hypermodernitet til høje priser, men prisen på luksus-overnatning behøver ikke at koste dig dyrt. Det 4* Arabian Courtyard Hotel & Spa tilbyder billige overnatninger i hjertet af Dubai, og hotellet har fået meget gode anbefalinger af dets tidligere gæster. Alt hvad du behøver er inden for kort afstand, så her har du det bedste udgangspunkt til at opleve storslåede Dubai.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Dubai er en topmoderne storby fyldt med kontraster såsom ørkensand og betonbygninger, strand og livlige gader samt markedsboder og trendy butikker. Dubai har masser af verdensrekord-seværdigheder bl.a. verdens højeste bygning, Burj Khalifa, en af verdens få 7* hoteller, Burj Al Arab, og verdens største shoppingcenter, Dubai Mall. Alle disse verdensrekorder, og flere til, kan du se ved en gå tur rundt i byen, og når du vil slappe af, har Dubai de mest fantastiske sandstrande.

Hos Arabian Courtyard Hotel & Spa får du en 4* indkvartering i hjertet af Dubai, hvor du er i gåafstand til basaren Meena, Al Bastakiya-kvarteret og Dubai-bugten. Hvis du gerne vil spise på hotellet, kan du vælge i mellem 4 forskellige restauranter, der serverer henholdsvis engelsk og asiatisk mad. Du indlogeres på et rummeligt værelse, der er indrettet i arabisk stil.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i april 2019
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på 4* Arabian Courtyard Hotel & Spa