Overnat på det 4 hotel Apogia Nice fra per kun 365,- person

Gå direkte til tilbud >

Tag afsted til Den Franske Riviera, og bo på 4*****hotel i byen Nice. Her kan du gå turen langs Promenade des Anglais, eller se de store lystyachts, som lægger til i Nice havn. Tæt på havnen finder du Vieille Ville, som er Nices gamle bydel. Gå ned ad de brostensbelagte gader, og besøg de hyggelige caféer og butikker. Dette er blot få af de ting, du kan lave i herlige Nice.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Besøg slotsbjerget, læg vejen forbi katedralen Sainte-Reparate, eller se det fine Monument aux Morts. Nice byder på mange skønne oplevelser for dig, som elsker at opleve storbyer. Men det er ikke alt. Nice er nemlig også helt fantastisk, hvis du sætter pris på gode badestrande og dejligt havvand. Og langs strandpromenaden finder du hyggelige restauranter og caféer. Og er du til natur, så har Nice smukke oplevelser tæt på. Besøg bl.a. floden Loup, eller tag en selfie i de flotte omgivelser ved Canyon Forest.

I dette tilbud kommer du til at bo super centralt med blot 700 meter til Vieille Ville og ca. 1 km til promenaden des Anglais. Hotellet er hyggeligt indrettet med et moderne touch, og der er mulighed for at nyde et måltid i hotellets egen restaurant. Der er mange fine faciliteter på værelset og fri WiFi.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige priser i september
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 4* Apogia Nice
  • Ekstra omkostninger: Evt. turistskat betales ved ankomst på hotellet