_Overnat på 4* 7 Islas Hotel centralt beliggende i Madrid fra_ kun 456.5,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Gå blot 200 meter, og så er du ved shoppingmekkaet Gran Via i Madrid. 7 Islas Hotel ligger super centralt i den spanske hovedstad, og hotellet har mange af byens store attraktioner indenfor gåafstand. Gå en tur i den flotte Retiropark, eller hop ind på Pradomuseet, og se de spanske kunstsamlinger. Du har masser af oplevelser i vente, og byen rummer mange hyggelige tapascaféer og barer med livemusik.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Det 4* 7 Islas Hotel har fået fremragende anmeldelser fra dets tidligere gæster på hele 8,9! Med dets centrale placering er det det perfekte hotel for dig, som ønsker at bo i hjertet af Madrid. Og i Chueca-området og på Gran Via er der et hav af spændende restauranter, modebutikker og caféer.

Du kan vælge imellem værelser med dobbeltsenge eller enkeltsenge. Værelset har eget badeværelse, aircondition, fri WiFi, TV, værdiboks, badekåbe og meget mere. Værelserne er indrettet i lyse farver med et let industrielt look. Og ønsker du morgenmad på hotellet, så er der mulighed for at tilkøbe dette under bookingen.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige datoer i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 7 Islas Hotel