Seneste deals

Skiferie i ØSTRIG? Alpeidyl på hotel med panoramaudsigt

fra Kr.1379 per person
28 december 2018 - 11:17

Har du før søgt efter billige hoteller? Der er mange muligheder for at booke et billigt hotel, men hvordan finder du de bedste tilbud? Heldigvis kan du have stor indflydelse på din søgning efter et billigt hotel. Det kan nemlig godt betale sig at vide, hvad du søger efter, når du ønsker at finde et billigt hotel. Vil du til varme Barcelona, det livlige London, opleve romantiske Budapest, eller noget helt andet? Overvej også gerne beliggenhed, transport, kvaliteten af hotellet, samt tidspunkt for afrejse. Derefter kan du også overveje, om du ønsker morgenmad på hotellet. Uanset hvad du ønsker, så er det vigtigste, at du finder det bedste hotel til den bedste pris. Vi har forsøgt at give dig de bedste sparetips, samt hvilke forskellige typer af hoteller du kan vælge imellem. Kig også gerne vores tilbud igennem og se, om der er det helt rigtige hotel til dig. Lad dig inspirere af de billige hoteller her på siden. Måske finder du et tilbud, der ikke er til at afslå!

Hvordan finder jeg de billige hoteller?

Når du søger efter billige hoteller, så er der en del ting, som du kan gøre for at spare lidt ekstra. Vi har her listet nogle af de gode sparetips, når du gerne vil have dit næste hotel til en god pris!

  • Beliggenhed: Når du søger efter et billigt hotel, er det vigtigt at være opmærksom på hotellets beliggenhed. At booke et hotel med perfekt beliggenhed er uden tvivl godt, men ofte betaler man også mere for hotellet. Søg derfor efter et hotel, der ligger lidt længere væk, da det kan gøre prisen på hotellet billigere. Og måske betyder beliggenheden heller ikke det store, hvis du har all inclusive inkluderet eller shuttlebus service.
  • Transport: Måske har du fundet et rigtig billigt hotel, men desværre ligger det langt fra centrum. Tjek derfor mulighederne for offentlig transport i nærheden af det billige hotel. De fleste større byer har både tog, bus og metro, og du kan ofte købe billige billetter. Mange selskaber sælger også endagsbilletter. På den måde kan du benytte dig af den offentlige transport lige så meget du vil hele dagen! Offentligt transport giver også mere frihed til at komme længere omkring på kortere tid. Så kan du udnytte din tid bedst muligt.
  • Værelse: Har du et ønske om at spare, hvor der spares kan? Så kan du med fordel kigge efter et hostel. Hostels er kendt for at være primitivt, og at man deler værelse og bad med 8 andre, men sådan er det nødvendigvis ikke. Du kan de fleste steder godt finde hostels med enkeltværelse og eget badeværelse til en rigtig god pris! Og… En anden fordel er, at de fleste hostels ligger centralt, så du får både et billigt værelse og god beliggenhed!
  • Last minute: En anden god måde at finde et billigt hotel på er at booke en last minute rejse. Hvis hotellerne ikke er fuldt booket, sælger de ofte ud af de ledige værelser med super, god rabat! Og er der super, god rabat, så er der også super, gode penge at spare.

Til toppen

Hvordan vælger jeg det bedste hotel?

Vil du på storbyferie med masser af sightseeing, eller drømmer du om smukke landskaber og natur? Det er en fordel at kigge efter billige hoteller, der ligger i nærheden af det, du søger. Jo mere specifik du er, jo lettere bliver det at finde det tilbud, der er bedst for dig. En anden god idé er at tænke over, hvilket prisleje du søger efter. Hvis prisen er vigtigere end det luksuriøse, så kan du med fordel kigge efter billige 2* til 3* hoteller. Gå gerne ind, og se billeder af hotellet, samt læse de anmeldelser, som tidligere gæster har givet hotellet. På den måde kan du hurtigt få dig et overblik over, hvilken kvalitet hotellet er af. At lave sig en god research kan godt lønne sig, når det kommer til valget af et billigt hotel. En sidste god idé er at tænke på, om du ønsker morgenmad på hotellet. Nogle hoteller har gode tilbud på inkluderet morgenmad. Det kan være en billigere løsning end at gå ud og spise på café hver morgen.

Til toppen

Hvilke slags muligheder er der for hoteller?

Når du søger efter et billigt hotel, er det selvfølgelig også vigtigt, at det opfylder dine krav. Heldigvis er der mange billige hoteller, som udbyder forskellige former for værelser. På den måde kan du finde det hotel, der passer bedst til dig!

  • Hostels: Hostels er en meget billig måde at booke et værelse med god beliggenhed. Her deler du dog ofte både værelse og bad sammen med andre. Fordelen ved hostel er, at du kan spare mange penge.
  • Resort: Disse hoteller findes ofte i solrige lande, såsom Spanien, Tyrkiet og Grækenland, da der her er mange turister. Et resort betegner et hotel, hvor der er flere faciliteter og muligheder for at spise. Du har også muligheden for at booke et all inclusive resort. Her er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i prisen på hotellet.
  • Hotel: Et hotelværelse er meget almindeligt og meget populært i mange storbyer. Her booker du et værelse med eget toilet og bad. På nogle hoteller kan du tilkøbe morgenmaden, så det er med i prisen . Ellers spiser man ofte alle sine måltider udenfor hotellet, da man ikke altid har mulighed for at lave mad på værelset.
  • Aparthotel: Der findes også aparthoteller eller ferielejligheder, hvilket minder mest om en lille lejlighed, som du booker dig ind på. Her er der som oftest både et lille køkken, opholdsrum, værelse og badeværelse. Her kan du selv sørge for måltider og spare lidt ekstra ved, at du ikke skal ud og spise på restaurant hver dag.
  • Spahotel: Et spahotel er en god mulighed, hvis du ønsker velvære og lidt forkælelse til dig selv. Når du booker værelse på et spahotel, er der ofte fri adgang til hotellets spafaciliteter. Mange af disse hoteller har også gode rabatter på de behandlinger, som de tilbyder.

Til toppen

Gode råd før du booker hotel

Med flere millioner valgmuligheder, når det kommer til hoteller, kan det være svært at vælge, hvilken løsning der er den bedste for dig. Her har vi listet nogle af de ting, der kan være gode at holde styr på, før du booker dit næste billige hotel.

Overvej…
Antal stjerner Vi forbinder ofte 5* hoteller med ultimativ luksus. Dog er kriterierne for
5* forskellige fra land til land, og nogle lande kører sågar med 7* hoteller.
Kæledyr Mange hoteller har forbud når det gælder kæledyr. Hvis du gerne vil have
det pelsede familiemedlem med på ferie, så husk og vær særlig opmærksom
på, om kæledyret er velkommen, og om du skal betale ekstra for dette.
Forplejning Det bliver mere og mere almindeligt, at morgenmaden kan tilkøbes på
hotellerne. Dette er især smart for dig, hvis du ikke har eget tekøkken
på værelset, eller hvis dit hotel ligger langt væk fra nærmeste café.
Dit behov Et af de steder, hvor du rigtig kan spare, er ved at kigge på dit behov.
Du kan finde flere billige hoteller, hvis du er mere opmærksom på dine
kriterier for dit ophold.
Rabat At spare penge på hotellet er ikke umuligt. Mange hoteller giver rabatter
på overnatningen, hvis du booker flere nætter i streg.

Hvad tilbyder Ekstra Bladet Rejser på denne side?

Vi søger internettet tyndt for at finde supertilbud på hoteller rundt i hele verden. Det kan være alt lige fra små hyggelige ophold på kroer i Danmark til 7* luksus i Dubai. Vi bestræber os efter at give dig de bedste muligheder for at komme billigt afsted, når du ønsker at tage på en miniferie eller en længere rejse. På denne side finder du alle de tilbud, som vi bl.a. har fundet på billige hoteller, hostels og spa-hoteller. Lad dig inspirere her, og hvem ved - måske finder du netop det hotel, som lige passer til din næste tur. Du kan også se flere destinationer på steder, hvor vi jagter efter efter billige hoteller.