Flybilletter fra København til Rom tur/retur fra kun 374,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >
Afrejse fra
København
Destination
Rom
fra
16-11-2018
til
21-11-2018

Flyv lige nu billigt til Italiens hovedstad, Rom, og gå på oplevelse i de romerske gader. Oplev det ikoniske Colosseum, eller besøg Vatikanstaten, der er en uafhængig stat midt inde i Rom by! Om aftenen kan du forkæle alle sanser inde på en hyggelig italiensk restaurant og smage på de autentiske italienske retter. Hvis du ønsker at opleve denne romerske by, så er det nu du skal slå til, for at spare på budgettet.

Sådan kan din rejse ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Vi har fundet billige flybilletter fra København til Rom med flyselskabet Ryanair. Ved denne flyrute lander du i Ciampino Lufthavn, hvor der er flere transportmuligheder for at komme ind til centrum. Du kan bl.a. benytte bussen, taxa eller toget. Her er bussen dog klart den billigste transport ind til Rom, og den kører hele vejen ind til centralstationen. Busturen tager ca. 45 minutter, og der er afgange i løbet af hele døgnet.

Rom er en storby, der er vant til at have mange turister på besøg. Og det kan komme dig til fordel, når du skal finde dit hotel for overnatning i storbyen. Der er nemlig mange typer af hoteller at logere sig på i forskellige prisklasser. Og rejser du til Rom udenfor højsæsonerne, så kan der være billige last minute tilbud at finde på værelserne.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: De billigste flybilletter er fundet november
  • Flybilletter fundet hos: Skyscanner
  • Flyselskab: Ryanair
  • Lufthavne: Fra Københavns Lufthavn til Ciampino Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 10 kg i håndbagage
Afrejse fra
København
Destination
Rom
fra
16-11-2018
til
21-11-2018