Black Friday 2018 hos Skyscanner er i fuld igang! Skyscanner tilbyder rejser til hele verden, så det er lige præcis det sted du skal kigge hvis du leder efter din næste rejse. Skyscanner samler rejser fra verdens flyselskaber og under Black Friday samler de, de bedste tilbud og rabatter på flyrejser. Hjemmesiden giver et godt overblik de mange forskellige flyselskabers tilbud op til Black Friday 2018.

De fleste flyselskaber har offentliggjort dette års tilbud og her har Skyscanner gjort sig umage ved at lave en blog. Bloggen giver dig et overblik over de forskellige flyselskaber løbende tilbud op til fredag. Klik her for at se bloggen.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Tjek de utrolig billige Black Friday tilbud ud!

GÅ TIL SKYSCANNER'S HJEMMESIDE >>

Black Friday 2018

Black Friday er blevet en international dag for billige flyrejser og det er kun de færreste flyselskaber der ikke er kommet med på bølgen. Igen i år har det vist sig at komme vilde tilbud! Hvis du gerne vil holde dig informeret om Skyscanner Black Friday tilbud for 2018 så følg med på vores hjemmeside her, Ekstra Bladet Rejser holder dig nemlig løbende opdateret. Black Friday 2018 blev skudt idag fredag kl.00:01, så det er bare om at være hurtig nu for at ikke misse dagens tilbud!

Tips til Black Friday hos Skyscanner

For at finde de billigste tilbud på Black Friday har Skyscanner udviklet et par værktøj der kan hjælpe dig til at komme helt ned i pris. Søg overalt online ved at sætte din nærmeste lufthavn ind og "overalt" ind i destinations-feltet. Hvis du er fleksible med datoer kan du trykke "billigste måned" i afrejse/retur-feltet for at finde de absolut billigste priser. Du kan også trykke "hele måneden" for at tjekke datoer i en bestemt måned.

Når du på Black Friday søger efter tilbud er en god ide at være fleksible. Jo større fleksibilitet på dagen jo bedre tilbud finder du.

  • Overvej at tjekke mindre lufthavne, de have måske større rabat på nogen rejser.
  • Hvis du finder et fedt tilbud men ikke er helt vild med destinationen, overvej om du kan rejse med tog eller bus til en destination tæt på.
  • Ikke brug for lang tid på at overveje et tilbud, rejser bliver udsolgt utrolig hurtig. Book flyet og find ud af det praktiske bagefter.