Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og de gode tilbud står lige for døren! Flyselskabet Ryanair er blandt andet kendt blandt mange danskere grundet deres billige rutefly til flere destinationer rundt i Europa. Og det har bestemt også været til glæde for mange! Så er du på udkig efter billige flybilletter til din næste rejse, så er hold øje med Ryanairs afgange og tilbud til Black Friday i 2018!

Hvilke tilbud havde Ryanair til Black Friday 2017?

Ryanair var på Black Friday 2017 den rene tibudsregn for dets passagerer. Sidste år valgte Ryanair ikke blot at køre tilbud på selve Black Friday, men her varede tilbuddene i en HEL UGE. Ryanair havde frigivet intet mindre end 500,000 sæder med priser fra ca. 50,- per flybillet på mange afgange, så her var det først til mølle princippet!

Sådan så tilbuddet ud sidste år:

GÅ TIL RYANAIRS HJEMMESIDE >>

Hvad kan vi forvente af Ryanair på Black Friday 2018?

De sidste par år har Ryanair været med på Black Friday-bølgen, så vi håber på at år 2018 ikke er nogen undtagelse. Vi ved fortsat ikke hvad Ryanair kommer frem med af tilbud, men vi har på fornemmelsen, at der vil være masser af penge at spare på deres flyafgange.

Hvordan kan jeg holde mig informeret om Ryanairs tilbud på Black Friday 2018?

Lad os hjælpe dig med at holde øjne og ører åbne til dette års Black Friday. Ekstra Bladet Rejser holder nemlig ugentligt øje med billige rejser og supergode tilbud på flybilletter og hoteller, og Black Friday er ingen undtagelse. Så hold øje på vores hjemmeside den 23. november, hvor Black Friday-ræset begynder, da vi løbende vil holde siden opdateret.

Se lignende sider

Black Friday 2018