Tiden flyver afsted, og det kan aldrig vare før datoen hedder 23. november 2018, og dette er ikke en helt almindelig dag. For på denne dag holder det meste af hele verden Black Friday, og det samme gælder Danmark! Black Friday er kendt for at være en dag hvor alting kan ske, når det drejer sig om billige rejser, vanvittige tilbud og gode rabatter. Og Norwegian Airlines har slået sig til denne salgsdag, hvor de har kommet med superrabatter på deres rejser.

Hvilke tilbud havde Norwegian Airlines til Black Friday 2017?

Sidste år kunne Norwegian Airlines glæde tusindvis af deres kunder med supergode rabatter på alle deres flyrejser. Flyselskabet havde nemlig HELE 30% RABAT på rejser i Europa, og 20% på rejser til USA eller Asien. Tilbuddet var gældende i et helt døgn, og rejseperioden vær fra d. 04/12 - 2017 til 18/03 - 2018.

Sådan så Norwegians tilbud ud på Black Friday i 2017:

SE TILBUD FRA SIDSTE ÅR >>

Hvad forventer vi af Norwegian Airlines på Black Friday 2018?

Det er svært at sige hvad Norwegian vil lave af overraskelser for os i år, men vi tør næsten godt at love, at de melder sig på banen til dette års Black Friday. Måske er 2018 året, hvor Norwegian hopper med på Black Weekend, og lader deres tilbud være gældende i mere end blot et døgn. Det er dog svært at sige endnu, men vi hos Ekstra Bladet Rejser holder godt øje med Norwegian Airlines dagene op til Black Friday.

Sådan kan du holde dig informeret om flyselskabets Black Friday salg 2018

Det er altid en god idé at være på forkant med de forskellige selskabers tilbud til Black Friday, da vi nogle gange ser, at der er begrænsede antal af billetter. På denne side holder vi løbende øje med Norwegian Airlines, og holder dig løbende opdateret om deres Black Friday kampagne og tilbud. På den måde kan du være helt klar til shoppe-ræset, der officielt finder sted d. 23. november 2018.

Se lignende sider

Black Friday 2018