Nu er vi nået den 23. november 2018, dagen hvor det meste af verden holder Black Friday, og det samme gælder Danmark! Black Friday er kendt for at være en dag hvor alting kan ske, når det drejer sig om billige rejser, vanvittige tilbud og gode rabatter. Og Norwegian Airlines har slået sig til denne salgsdag, hvor de har kommet med superrabatter på deres rejser.

Black Friday 2018 hos Norwegian

Norwegian Airlines glæder tusindvis af deres kunder med supergode rabatter på alle deres flyrejser. Flyselskabet har idag og indtil mandag nemlig HELE 30% RABAT****på kortdistanceflyvninger, og 15% på langdistanceflyvninger. Tilbuddet er gældende helt indtil mandag kl. 23:59.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Se Norwegians Black Friday tilbud her

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Se flere gode Black Friday tilbud på flybilletter hos Skyscanner og Momondo

Kan du ikke finde den rigtige fly-forbindelse med Norwegian? Fortvivl ej! Der er endnu flere gode tilbud på flybilletter og masser af andre ruter at vælge imellem med andre flyselskaber, der også tilbyder gode priser under Black Friday. Du kan få et godt overblik ved at benytte prissammenlignings-sider som Skyscanner og Momondo.

Se Black Friday tilbud hos Skyscanner her

Find Momondos Black Friday tilbud her

Sådan kan du holde dig informeret om flyselskabets Black Friday salg 2018

Det er altid en god idé at være på forkant med de forskellige selskabers tilbud til Black Friday, da vi nogle gange ser, at der er begrænsede antal af billetter. På denne side holder vi løbende øje med Norwegian Airlines, og holder dig løbende opdateret om deres Black Friday kampagne og tilbud. På den måde kan du være helt klar til shoppe-ræset, der officielt finder sted den 23. til 25. november 2018.