Nu er det kun en måneds tid til Black Friday 2018, og vi venter spændt på hvad Momondo har fundet til os af gode tilbud i år! Momondo tilbyder rejser til hele verden så, hvis du er på udkig efter billige flybilletter eller hoteller, så følg med her når Momondo slår dørene op for Black Friday 2018!

Hvilke tilbud havde Momondo til sidste års Black Friday?

Sidste år samlede Momondo tusindvis af rabatrejser og særlige Black Friday tilbud fra mange af verdens flyselskaber som KLM, Ryanair, Air France og Qatar Airways. Momondo gav et godt overblik over masservis af Black Friday tilbud imellem de mange flyselskaber og gjorde jagten på de bedste tilbud til en leg.

GÅ TIL MOMONDOS HJEMMESIDE HER >>

Hvad kan vi forvente af Momondo og de andre flyselskaber på Black Friday 2018?

De fleste af de stor internationale flyselskaber er kommet med på Black Friday bølgen og det vil de også fortsætte med i år! Det er ikke til at vide hvilke tilbud der kommer, men at de kommer er helt sikkert. Hvis du gerne vil holde dig informeret omkring de kommende tilbud så hold øje med vores hjemmeside de kommende uger. Ekstra Bladet Rejser vil holde dig løbende opdateret omkring billige og fede flybilletter og hoteller. Følg med på vores hjemmeside op til d. 23 november 2018, hvor Black Friday går igang!