Billige flybilletter til Rom

Vi hjælper dig med at finde flybilletter til Rom for en lav pris

Find flybilletterne til Rom her, så du kan komme afsted på et billigt weekendophold eller på en spændende storbyferie i den historiske, romerske by!


Sparetips Lufthavne ved Rom
Man bliver aldrig færdig med Rom. Travle forretningsmænd, der slynger espresso i halsen, inden de haster videre. Gamle damer med god tid og bestemte meninger, der nøje vurderer varerne i supermarkedet. Tjenere i hidsig diskussion, der kun bliver afbrudt, når du som gæst skal have serveret den næste lækre ret på de ternede duge. Og overalt minder fra en stor, glorværdig og evigt interessant fortid. Rom skal besøges ikke en, men mange gange, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du får billige flybilletter til Rom. Det vil vi gerne hjælpe dig med her hos Ekstra Bladet Rejser. Her på siden har vi samlet en række gode tips til din ferie i Rom – og ikke mindst til, hvordan du får billige flybilletter til Rom og dets mange herligheder.
Til toppen

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Rom?

Du kan overveje en lang række ting, hvis du vil sikre dig billige flybilletter til Rom.

  • Rejs uden for sæsonen: Hvis du er fleksibel med din ferie, kan du med fordel lægge din rejse til Rom uden for sommerferier, helligdagsweekender og andre højsæsoner. Ydersæsonerne kan også være rigtig fine med mildt vejr og solskin i den italienske hovedstad. Samtidig er køerne ved turistattraktionerne kortere, så der er mange fordele ved at rejse uden for de mest turistede sæsoner.
  • Køb billet i god tid: Hvis du er blandt de første, der køber flybilletter til en afgang, er der en rigtig god chance for, at du får et godt tilbud på flybilletter til Rom.
  • Flyv med lavprisselskaber: Det tager ikke lang tid at flyve til Rom, så overvej, om du kan nøjes med den lidt mere skrabede model, når du skal af sted. Mange lavprisselskaber tilbyder fly til Rom – og du kan spare virkelig mange penge, hvis du kombinerer vores gode råd med flyvning med et lavprisselskab.
  • Overvej dine behov: Hvor meget bagage har du brug for? Og har du virkelig behov for selv at vælge, hvor du sidder i flyet? Mange flyselskaber tager ekstra betaling for indchecket bagage, og for at du selv kan vælge sæder. Men hvis du planlægger en forlænget weekend i Rom, kan det være, at du slet ikke behøver at have andet end din håndbagage med. Og du kan samtidig spørge dig selv, om det nu også er så vigtigt at have gang- eller vinduesplads. Husk også at holde øje med, om du kan spare gebyrer ved at checke ind hjemmefra og selv printe dine boardingpass.
  • Vær loyal: Mange flyselskaber tilbyder loyalitetsprogrammer, så hvis du flyver tit, kan du kigge på hvilke bonusprogrammer de enkelte flyselskaber tilbyder. De point, du samler, kan bruges til både opgraderinger, hotelværelser og andet sjov.
  • Tænk i halve uger: Selv, hvis du rejser i højsæsonen, kan der være penge at spare, hvis du for eksempel rejser onsdag til onsdag i stedet for fredag til fredag. Weekenderne er som regel de dyreste rejsedage, så hvis du kan lægge din rejse på en hverdag, kan der være meget at spare.

Til toppen

Hvor kan jeg flyve til i Rom?

Rom har to internationale lufthavne. Her er lidt information om dem – og oplysninger om, hvordan du kommer til og fra lufthavnen.

  • Rom Ciampino Lufthavn: Den mindste af de to lufthavne, der især bruges af privatfly og lavprisselskaber. Fra Danmark kan man flyve fra Billund og København til Ciampino med Ryanair. Der er et mindre antal caféer og restauranter og lidt muligheder for taxfree shopping i lufthavnen. Den store fordel ved Ciampino er, at den kun ligger omkring 12 kilometer fra centrum. Der går bus fra lufthavnen, og man kan også tage taxa eller leje en bil.
  • Fiumcino – Leonardo da Vinci: Den absolut største lufthavn i Rom tager blandt andet imod fly fra SAS og Norwegian samt en række internationale selskaber, og der er flyvninger til Rom fra både København og jyske lufthavne. Fiumcinolufthavnen har et væld af restauranter og caféer, og der er rigtigt gode shoppingmuligheder. Lufthavnen ligger godt 30 kilometer fra Rom. Der kører adskillige busser både til Rom og til andre byer, ligesom det er muligt at tage tog, taxa eller lejebil fra lufthavnen.

Til toppen