Billige flybilletter til Paris

Skal du til Paris? Så få hjælp til at finde de billige flybilletter her

Find billige flybilletter til Paris her på siden til din næste tur. Vi finder alt fra economy-billetter til businessclass - så længe at der er penge at spare på flybilletten, så slår vi tilbuddet op her!


Sparetips Lufthavne ved Paris Flyselskaber
Paris er og bliver byernes by. Den franske hovedstad er indbegrebet af livets smukkeste sider; god mad, romantik, kunst i verdensklasse og bygninger, der aldrig holder op med at imponere. Uanset, om du begiver dig op i toppen af Eiffeltårnet, fordyber dig Louvres kunstskatte eller dyrker bohemeromantik på Montmartre, er der hele tiden denne helt særlige, ubeskrivelige følelse; du er i Paris, og du elsker det. Paris er ikke overstået på et enkelt besøg, og derfor er det vigtigt, at vide, hvordan du får billige flybilletter til Paris. Det hjælper vi dig med at finde ud af her hos Ekstra Bladet Rejser. Vi har samlet en række gode tips til din ferie i Paris – og ikke mindst til, hvordan du får billige flybilletter til Paris og dets mange herligheder.
Til toppen

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Paris?

Du kan overveje en lang række ting, hvis du vil sikre dig billige flybilletter til Paris.

  • Rejs uden for sæson: Paris er en af de mest besøgte byer i verden – så du får den aldrig helt for dig selv. Men hvis du er fleksibel med dine ferieplaner, kan du dels slippe for de længste køer til verdensattraktionerne, og dels komme billigere af sted. Paris er dejlig om sommeren, men forår, efterår og vinter har også sin charme i den franske hovedstad. Når du oven i købet kan sikre dig de bedste tilbud på flybilletter ved at rejse forår, efterår eller vinter, er der ikke så meget at rafle om – køb billetterne, og kom afsted!
  • Rejs på skæve tidspunkter: Tidlige morgenfly, sene aftenfly, en rejse, der starter onsdag og slutter tirsdag i ugen efter. Der er mange muligheder for at rejse på skæve tidspunkter, og chancen for billige flybilletter til Paris er størst, hvis du undgår 'myldretidsflyene' op til weekenderne eller på dagens mest komfortable tidspunkter. Når du står i lufthavnen og gnider søvnen ud af øjnene, kan du tænke på alle de penge, du har sparet.
  • Flyv med lavprisselskaber: Det tager ikke lang tid at flyve til Paris, så tænk over, om du har behov for et full service-selskab, eller om discount kan gøre det. Discountselskaberne er lidt mere skrabede, men sikkerhedsmæssigt skal de leve op til de samme krav som de dyrere selskaber. Shop rundt – du kan spare mange penge på dine billetter til Paris ved at købe den skrabede model.
  • Overvej dine behov: Hvor længe skal du være af sted? Og behøver du selv at vælge, hvilken plads, du vil sidde på i flyet? Og kan du klare dig med en medbragt snack på rejsen? Både lavprisselskaber og mere etablerede selskaber er begyndt at tage penge for ekstra service som indtjekket bagage, valg af sæde og mad om bord. Så der er penge at spare, hvis du kan nøjes med håndbagage og en tilfældigt tildelt plads, mens du gumler på en medbragt bolle. Husk også at holde øje med, om du kan spare gebyret ved at checke ind hjemmefra og selv printe dine boardingpass.

Til toppen

Hvor kan jeg flyve til i Paris?

Paris har to internationale lufthavne, der begge ligger et stykke uden for byen. Her er en guide til dem.

  • Charles de Gaulle: Lufthavnen ligger godt 30 kilometer fra Paris. Med 60 millioner passagerer om året er den blandt Europas største. Det er let at komme til Paris fra lufthavnen – der går både hurtigtog, metro og busser – og så er det selvfølgelig også muligt at hyre en taxa.
  • Paris Orly: Paris Orly ligger cirka 15 kilometer fra Paris. Den er noget mindre end de Gaulle. Paris kan nås med både bus, tog og taxa fra lufthavnen.

Til toppen

Hvordan kommer man til Paris?

Adskillige flyselskaber har flyvninger direkte til Paris fra Danmark.

  • Easyjet og Norwegian: Lavprisselskaberne har afgange fra København til Paris og har ofte gode tilbud.
  • SAS: Det skandinaviske flyselskab flyver til Paris – hold øje med deres bonusprogram og ungdomsrabatter, hvis du vil sikre dig en billig flybillet til Paris.
  • Air France: Som det eneste selskab flyver Air France direkte til Paris fra Billund. Air France har også flyvninger fra København.

Til toppen