Billige flybilletter til Mallorca

Sådan finder du gode tilbud på flybilletter til Mallorca

Mallorca er den helt store klassiker, når vi taler charterrejser. Men øen er andet end grisefest, billig vin og spansk kitsch. Der er stadig gode muligheder for at feste og slappe af på de strande, der gjorde øen populær blandt danskerne helt tilbage i 1960erne. Men der er også spændende natur, en selvstændig og stærk kultur og masser af muligheder for at dyrke sport, nyde roen og for at lade sig fortrylle. Her på Ekstra Bladet Rejser er vi glade for at tilbyde dig en guide til, hvordan du finder billige flybilletter til Mallorca – og til, hvad du kan lave, når du kommer frem til den herlige spanske destination.


Hvordan finder jeg billige flybilletter til Mallorca?

Mallorca er en populær destination for turister, og derfor kan det være svært at finde de bedste tilbud på billige flybilletter til Mallorca. Men vi hjælper dig på rette vej med disse gode råd.

Rejs uden for sæsonen: Sommerferien er højsæson på Mallorca. Hvis du kan, bør du lægge din rejse uden for de perioder – og det behøver ikke at være en stor ulempe. Mallorcas klima er også dejligt i foråret og efteråret, så din rejse kan sagtens blive vellykket uanset. Der kan være rigtigt mange penge at spare på din flybillet, hvis du rejser til Mallorca i lavsæsonen.

Overvej en pakkerejse: Mallorca er en populær charterdestination, og der kan være penge at spare, hvis du køber hotel og fly samlet. Især hvis du forsøger at finde en afbudsrejse eller på anden vis køber last minute.

Overvej en mellemlanding: Selvfølgelig er det dejligt bare at hoppe på flyveren og så stå på din destination få timer senere. Men med en mellemlanding kan der nogle gange være penge at spare på flybilletten.

Rejs på ”skæve” dage: Hvis du for eksempel kan rejse ud en onsdag og hjem en tirsdag, kan du spare penge på billetten i forhold til de traditionelle store rejsedage, der som regel går fra weekend til weekend. Hvis du kan rejse på de skæve dage, kan der være gode chancer for en billig flybillet til Mallorca.

Kig på flere selskaber: Det letteste er selvfølgelig at flyve ud og hjem med samme selskab -så kender du indtjekningsproceduren og ved, hvad du kan forvente. Men der kan være mange penge at spare ved at kigge dig godt omkring – måske kan udturen være billigst med et selskab, mens et andet tilbyder dig en billigere hjemtur. Husk også at tage de mere skjulte gebyrer med i dine overvejelser – der er ikke megen ide i at spare en 100-krone, hvis bagagen så koster 200 kroner ekstra at få med.

Hvilke flyselskaber flyver til Mallorca?

Man kan komme direkte til Mallorca fra flere danske lufthavne og med flere selskaber. Her er nogle gode bud.

Norwegian: Det norske lavprisselskab har markeret sig stærkt igennem de seneste år, og selvfølgelig har det også ruter direkte til Mallorca. Som det eneste selskab flyver Norwegian fast fra Aalborg til Palma de Mallorca. Norwegian har også en direkte rute til samme lufthavn fra Kastrup.

SAS: Det klassiske skandinaviske flyselskab flyver direkte til Mallorca fra København. Man kan også komme fra Aarhus Lufthavn i Tirstrup og til Palma de Mallorca med direkte fly fra SAS.

Charterselskaber: Køber du en pakkerejse, vil fly naturligvis være inkluderet. Det er som regel et fly, der er chartret direkte af rejseselskaber. Derfor vil dit rejseselskab give dig besked om, hvor og hvornår, du kan forvente afgang – og om flyet er direkte eller med mellemlanding.

Hvordan kommer jeg til og fra lufthavnen?

Lufthavnen i Palma de Mallorca ligger blot otte kilometer fra byen af samme navn. Det er en stor lufthavn, og det er den tredjemest travle i Spanien. Den billigste løsning, når du skal fra lufthavnen, er at tage en bus. En taxa er dog også til at betale sig fra. Det er også muligt at leje en bil i lufthavnen. Tjek også, om dit hotel tilbyder en transferservice. I nogle tilfælde er det gratis, mens det i andre tilfælde koster en hel del at benytte sig af denne luksus.