Billige flybilletter til London

Skaf allerede nu din billige flybillet til London

London er helt suveræn at besøge, både under en storbyferie eller et weekendophold. Se vores tilbud, som vi har fundet til dig, på billige flybilletter til London!


Sparetips Flyselskaber Transport Overnatning Attraktioner

Det behøver ikke at være kedeligt og besværligt at finde billige flybilletter til London. Ved du hvor, hvornår og hvordan du skal finde frem til de gode tilbud, så kan det være ret så ligetil. Vi hos Ekstra Bladet Rejser hjælper dig til at finde frem til de billige flybilletter til London. Vi inspirerer og giver dig information om byen London, og hvad du helt præcist kan gøre for at finde en billig flybillet. Tag et kig på de gode tilbud vi har fundet til dig, der gerne vil på en billig storbyferie til London.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til London?

Kigger du efter billige flybilletter til London? Det kan være svært at vide, hvordan du finder dine flybilletter til en god pris. Her giver vi dig nogle gode råd til, hvad du kan gøre, for lettere at finde de billige flybilletter til London.

 • Lufthavn: Danmark har flere lufthavne at vælge imellem, hvis du gerne vil på billigt weekendophold i London. Hvilken lufthavn der udbyder de billigste flybilletter til london kan variere. Undersøg derfor gerne priserne fra de forskellige lufthavne. Ikke nok med det, så har London ikke mindre end 7 forskellige lufthavne, der ligger i nærheden af denne storby, hvor Heathrow og Gatwick er dem, der ligger nærmest. Det kan derfor være en god mulighed at være åben omkring, hvilken lufthavn du vælger at flyve til England fra.
 • Rejs udenfor sæson: Når du gerne vil have fat i de billige flybilletter til London, så flyv gerne udenfor sæson. Mange lavprisflyselskaber udbyder gode priser på deres ruter, når det er ude for sæson.

Til toppen

Hvilke flyselskaber flyver til London?

Her har vi lavet en liste over nogle af de flyselskaber, der har direkte forbindelser til London.

 • Scandinavian Airlines System: Selskabet er også kendt som SAS og er det skandinaviske luftfartsselskab i Danmark, Sverige og Norge. SAS tilbyder masser af billige flyafgange fra flere danske lufthavne til London Heathrow Airport.
 • British Airways: Dette nationale flyselskab er et af Europas største. Derfor tilbyder selskabet også masser af billige flybilletter til London.
 • easyJet: EasyJet er et af de lavprisflyselskaber, som har gode tilbud på deres afgange. Du kan finde billige og direkte flybilletter fra Kastrup Lufthavn til Gatwick Airport.
 • Norwegian: Norwegian er et af de kendte skandinaviske lavprisflyselskaber. Og vil du gerne skaffe billige flybilletter til London, så er Norwegian et godt bud! Du kan blandt andet finde gode tilbud på direkte fly fra Aalborg Lufthavn til Gatwick Airport.
 • Ryanair: Ryanair er kendt for sine billige flybilletter til deres destinationer. De kører især med nogle skarpe priser på deres flybilletter til London. Du kan flyve med Ryanair til Stansted Airport fra Aarhus, Aalborg og Billund Lufthavn.

Til toppen

Hvordan kan jeg komme fra Lufthavnen til London?

 • Bus: Uanset hvor du lander henne i London, så vil du være afhængig af transport i form af bus, tog eller taxa. Der er mange forskellige busser, som kører til London, og deres priser kan også variere. Som oftest er det ret så billigt at komme med bussen frem for de andre transporttyper. Du kan være heldig at finde busbilletter til bare få engelske pund!
 • Tog: Lufthavne som Gatwick, Stansted, Luton og Heathrow har gode togforbindelser. Det er lidt dyrere at rejse med toget, men det går ofte også hurtigere, end at skulle med bussen. Dog er der en gode ved toget. Hvis du booker din billet på forhånd, så kan du være heldig at få en god rabat på prisen.
 • Metro: Der er få, men nogle lufthavne har deres eget stop i det kendte tube-system, der fungerer som metro. Heathrow og London City Airport har nemlig deres egne stop! Du kan herfra hoppe på tuben og tage turen ind til den del af London, hvor dit hotel ligger.
 • Taxa: Vil du benytte en taxa, så er der både fordele og ulemper. Fordelen ved at tage en taxa er at du bliver fragtet direkte til dit hotel, og du kommer frem hurtigst muligt. Dog er de engelske taxapriser meget lig de danske, så det er forholdvis dyr form for transport til London.

Til toppen

Hvor kan jeg finde hotel i London?

Der er mange bydele hvor du kan booke dit hotel. Vi har udvalgt nogle af de bydele, som vi tænker er gode forslag til at finde et billigt hotel i London.

 • Bayswater & Paddington: Disse to bydele er ret populære og ligger i den vestlige del af London. Her er masser af billige hoteller, og du kan også her finde 4* og 5* stjernede hoteller. Der er gode forbindelser med tuben i begge bydele, så du kommer nemt til den offentlige transport. Desuden har du i Paddington den lokale station, hvor der går samtlige togafgange. Områderne er hyggelige med et hav af caféer og den populære Hyde Park ligger tæt på.
 • Westminster: Vælger du at finde et hotel inde i Westminster, så bliver du omgivet af mange af Londons seværdigheder. Du finder både Buckingham Palace og Big Ben i denne bydel, så tættere på centrum kan du næsten ikke komme til at bo.
 • Covent Garden: Denne bydel er helt aktuelt at finde et hotel i, hvis du er vild med shopping og små hyggelige gader.
 • Notting Hill: Denne bydel i London er meget kendt fra filmen "Notting Hill", der er filmet i dette nabolag. Bydelen har mange små og hyggelige grønne områder, og her finder du også Portobello Road Market. Portobello Road Market er en gade med masser af boder og gadesælgere.

Til toppen

Hvad kan jeg se i London?

Når du har bestilt din flybillet, er der en masse ting, som du kan give dig til under en storbyferie i London. Her nævner vi blot nogle af de ting, du kan se eller give dig til i denne prægtige storby!

 • Big Ben: Noget London i særdeleshed er kendt for, er Big Ben. Det populære tårn står ved Paladset af Westminster i London. Big Ben er egentligt et øgenavn, der er givet til den største klokke inde i selve tårnet. Tårnets oprindelige navn er Elizabeth Tower.
 • London Eye: En god måde at se blandt andet Big Ben på er at tage en tur op i London Eye. London Eye er et kæmpe pariserhjul, der står ud til Themsen floden. Hjulet er 135 meter højt, så du får en hel fantastisk udsigt ud over London by. Du har cirka en halv time oppe i London Eye, og der er god mulighed for at tage billeder.
 • Tower Bridge: Den kendte bro, Tower Bridge, ligger inde i centrum, og den krydser floden, Themsen. Tower Bridge er let at genkende med sine to tårne. Du kan købe en billet til at komme op og se udsigten oppe fra de gange, der er imellem de to tårne.
 • Buckingham Palace: Om du interesserer dig for den royale engelske familie eller ej, så er Buckingham Palace spændende at se. Paladset er omgivet af smukke parker, og den kongelige livgarde ses rundt omkring både til hest og til bens. Så tag endelig og spadsere en tur ned langs den populære vej "The Mall", og se området, hvor de kongelige bor.
 • Oxford Street: Har du tænkt på at flyve en tur til London, for at komme på shopping? Inde i London finder du Oxford Street, som er en af de mest travle shoppinggader i Europa. Der er mere end 300 butikker at vælge imellem, så det er bare med at shoppe løs!
 • Piccadilly Circus: Ikke langt fra Oxford Street finder du Piccadilly Circus. Piccadilly Circus er ikke bare en samling af flere veje, men det er også blevet et samlested for folk. Her finder du blandt andet flere teatre og butikker, og her er en masse at opleve.

Til toppen