Billige Flybilletter til Hamborg

Vi hjælper dig med at komme med fly til Hamborg for en lav pris

Der lugter både af penge og oprør i Hamborg. På det ene gadehjørne møder du mænd i skræddersyede jakkesæt på hastig vej til frokostmøder på dyre restauranter. På det næste er du ved at støde ind i punkere, der efter en hård nat langt om længe er kommet på benene og nu vakler ud i dagslyset.


Ting at se i Hamborg Billige flybilletter til Hamborg
Hamborg er kontrasternes by. Nyt møder gammelt, elegante pakhuse blander sig med hæslig 70erarkitektur, elegante højhuse troner over idyllisk bindingsværk. Tysklands vigtigste havneby er en magnet for turister – og det er forståeligt nok. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde billige flybilletter til Hamborg her hos Ekstra Bladet Rejser. Her på siden har vi samlet en række gode tips til din ferie i Hamborg – og ikke mindst til, hvordan du får billige flybilletter til Hamborg og dets mange herligheder.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Hamborg?

Du kan overveje en lang række ting, hvis du vil sikre dig billige flybilletter til Hamborg.

  • Vær fleksibel: Hamborg har to store sæsoner. Sommerferien, hvor folk myldrer til den store havneby, og julen, hvor de helt fantastiske julemarkeder trækker. Men hver weekend er faktisk sæson i Hamborg – det er nemlig en populær destination for korte storbyferier. Hvis du kan rejse på hverdage, uden for skolernes sommerferie og undgår december, har du størst chance for at finde billige flybilletter til Hamborg.
  • Overvej dine behov: Hamborg ligger kun 160 kilometer fra den danske grænse, og derfor er flyveturen til byen ganske kort. Derfor skal du overveje din behov grundigt, inden du tager af sted. Har du selv brug for at afgøre, hvor du skal sidde i flyet? Kan du klare dig med håndbagage? Og behøver du at spise eller drikke om bord? Hvis du dropper den indtjekkede bagage og sædevalg og nøjes med en flaske vand, er der mange penge at spare. Husk også at tjekke, om du kan spare gebyrer ved at checke ind hjemmefra og selv printe dine boarding card.
  • Vær loyal: Mange flyselskaber tilbyder loyalitetsprogrammer. Hvis du flyver tit, bør du kigge på bonusprogrammerne fra de enkelte flyselskaber. Point kan ofte bruges til gratis rejser.

Hvor ligger lufthavnen i Hamborg?

Lufthavnen i Hamborg ligger i Fuhlsbüttel knap ni kilometer fra centrum. Den er populær blandt danskere, der skal rejse videre ud i Europa, men fungerer også for alle de, der skal besøge den storslåede havneby. Man kommer hurtigt ind til Hamborg med både U-bahn og S-bahn, ligesom man kan tage taxa eller leje bil i lufthavnen.

Hvad skal du se i Hamborg?

En stor del af oplevelsen ved Hamborg er at gå rundt i gaderne i de mangeartede kvarterer og bare indsnuse stemningen. Men naturligvis er der også områder og attraktioner, der er værd at lægge specielt mærke til. Her er nogle af vore favoritter.

  • Reeperbahn: Byens klassiske forlystelsesdistrikt. Meget kommercielt, meget højlydt – og helt fantastisk at gå en tur igennem. Her er feststemning i døgndrift, og hvis du kan styre uden om de mest højlydte polterabender, kan du få en ret fantastisk oplevelse.
  • Altona: Altona var tidligere en dansk landsby, der nu er en del af den tyske storby. I Altona kan man nyde stemningen blandt de mindre huse, og her er et væld af hyggelige spisesteder og kneiper. Man kan også nyde den spektakulære udsigt ud over Europas næststørste havn fra den højtliggende bydel.
  • Sternschanze: Et tidligere nedslidt kvarter, der nu bugner med restauranter, cafeer og alternative værtshuse. Gennem bydelen er trukket en linje, der viser den gamle grænse til Altona.
  • Dommarkt: Et kæmpemæssigt tivoli og marked opstår tre gange om året for en måned af gangen på Heiligengeistfeld tæt på centrum. Her kan du drikke, spise, prøve kæmperutschebaner og indånde Tysklands folkelighed, når den er bedst i de mange øltelte. I dagtimerne er det et herligt sted for hele familien.
  • Neuengamme: Den tidligere kz-lejr ligger lidt uden for Hamborg. Tyskerne er gode til at mindes de mørke sider af landets historie, og lejren er i dag museum. Neuengamme var det ufrivillige hjemsted for langt de fleste af de danskere, der blev sendt i kz-lejr under besættelsen.