Billige flybilletter til Dubai

Vi hjælper dig med at komme med fly til Dubai for en lav pris


Dubai er magisk. En moderne storby midt mellem kyst og ørken. En by, hvor større er bedre, hvor enhver bizar nybygning straks bliver overgået af den næste. Hvor luksus er den eneste synlige livsstil, men hvor der også er sprækker i lakken, så du kan opleve det oprindelige Arabien med bazarer og folkeligt liv i gaderne. Dubai er en spændende destination for dig, der gerne vil opleve det helt unikke. Hos Ekstra Bladet Rejser hjælper vi dig med at finde de bedste tilbud på billige flybilletter til Dubai.

Sådan får du billige flybilletter til Dubai

Du kan overveje en lang række ting, hvis du vil sikre dig billige flybilletter til Dubai.

Køb billet i god tid: Flyselskaberne vil gerne have overblik over, hvor mange passagerer, de kan forvente – derfor belønner de ofte folk, der køber billet i god tid. Hvis du er blandt de første, der køber flybilletter til en afgang, er der en rigtig god chance for at du får et godt tilbud på flybilletter til Dubai.

Rejs uden for sæsonen: Højsæsonen i Duabi er i vores vinter – det er her, temperaturerne er mest udholdelige. Til gengæld er det også om vinteren, at flybilletterne almindeligvis er dyrere. Men med lidt omtanke, kan du sagtens rejse om sommeren. Ganske vist kræver temperaturerne, at du sørger for rigeligt med vand, let tøj og beskyttelse af dit hoved – men du kan sagtens klare dig, for indkøbscentre og hoteller er almindeligvis udstyret med aircondition.

Vær loyal: Mange flyselskaber tilbyder loyalitets- eller bonusprogrammer. Hvis du flyver tit, bør du overveje, hvilke bonusprogrammer, du skal bruge. Tjek de enkelte flyselskabers programmer og se, hvor du får flest fordele. En lang flyvetur som den til Dubai giver som regel rigtig mange point, som kan bruges til opgraderinger, gratis flybilletter, fordele om bord eller rabat på hoteller.

Flyv med forskellige selskaber: Selv hvis du er tilknyttet loyalitetsprogrammer, kan det være en ide at holde alle muligheder åbne. Det kan være en god ide at tjekke, om det kan betale sig at flyve med et selskab ud og et andet hjem. Der kan være mange penge at spare på en lang rejse, hvis du vælger den billigste billet til Dubai både ud og hjem.

Hold øje med rabatter, tilbud og kampagner: De fleste flyselskaber laver udsalg eller andre kampagner i løbet af året. Det kan være en stor fordel, når du skal have et godt tilbud på en rejse til Dubai. Hold derfor altid øje med, om du kan forvente særtilbud. Nogle flyselskaber giver også rabatter til særlige grupper – for eksempel unge. Derfor bør du altid have det i baghovedet, når du leder efter flybilletter.

Hvor kan jeg flyve til i Dubai?

Dubai har en enkelt international lufthavn, der betjener byen. Lufthavnen er topmoderne. Her er lidt om lufthavnen, og hvordan du kommer til og fra den.

Dubai International Airport: Lufthavnen er verdens tredjetravleste, når det handler om antallet af passagerer – og den travleste, når man kun tæller internationale rejsende. Det stiller krav til faciliteterne – og de krav lever lufthavnen op til. Lufthavnens nyeste terminal – nummer tre – har verdens næststørste gulvareal på omkring 17 millioner kvadratmeter. Lufthavnen betjener Quantas og Emirates, der er områdets officielle flyselskab. Lufthavnen ligger blot fem kilometer fra Dubai.
Shopping: Der er fremragende shoppingmuligheder i lufthavnen – i en grad, så man kan føle sig hensat til Dubais berømte shoppingcentre.

Restauranter og barer: Dubai International Airport har over 80 restauranter og barer, hvor man kan spise alt fra shawarma og sushi og til hjemmelavet is og gourmetmåltider.

Underholdning: Et motionscenter, en swimming pool og en lounge, hvor alle kan købe sig adgang til bløde stole og lidt mad og drikke er blandt de mange features i den store lufthavn.

Transport: Der er flere muligheder for at komme til og fra lufthavnen. Hvis man rejser på første klasse, stiller lufthavnen ofte en gratis bil med chauffør til rådighed. Mere budgetvenligt er det at tage en bus eller et tog. Men en taxa er også til at betale sig fra i Dubai.