Billige flybilletter til Berlin

Få gode tilbud på fly til Berlin og tips til ferien

Hvor går din næste storbyferie eller weekendophold hen? Vi kan anbefale hippe og livlige Berlin. Her er der nemlig oplevelser for enhver. Vi hos Ekstra Bladet Rejser hjælper dig med at finde billige flybilletter til Berlin.


Flyselskaber Sparetips Transport Overnatning

Alle bør forkæle sig selv med en tur til Berlin. Byen er et kulturelt mekka med trendy caféer og banebrydende arkitektur. Rester fra Berlins historie ses stadig i bybilledet, som minde om en skelsættende tid. Byen har noget for enhver, så tag bare vennerne eller familien med på tur til Berlin. Vi har fundet nogle gode råd til, hvordan du får fat i de billige flybilletter til Berlin. Læs også vores tips om rejser til Berlin.

Til toppen

Hvilke flyselskaber kan jeg flyve med til Berlin?

Du kan komme med fly til Berlin fra enhver lufthavn i Danmark, men de direkte fly til Berlin er kun fra København og Billund. Hvis du vælger at flyve fra Aalborg, Århus eller Hamborg til Berlin, kan flyrejsen nemt blive omkring 8 timer. Ved de direkte fly fra København eller Billund er flyvetiden derimod lidt over en time. Herunder kan du se, hvilke flyselskaber, der flyver fra København og Billund.

  • København: Ligesom hoteller er der flere prisklasser for flybilletter. Du kan oftest finde billige flybilletter til Berlin hos lavprisflyselskaberne. Heriblandt kan du søge billige flybilletter hos easyJet, Ryanair og Norwegian. Disse flyselskaber tilbyder billige flybilletter til mange destinationer i hele verden. Når du gerne vil finde et billigt fly til Berlin, er SAS også en mulighed. Har du ikke noget imod at bruge lidt ekstra på flybilletten og dermed få ekstra service? Så skal du vælge selskaber som Eurowings, LOT Polish Airlines og SWISS. Fordi du betaler en lidt højere pris for flybilletten, får du lidt ekstra service for pengene. Det kan blandt andet være på inkluderede tjenester og service under flyveturen.
  • Billund: Fra Billund kan du få billige flybilletter til Berlin. Fra Billund har lavprisflyselskaber såsom easyJet, Ryanair og Norwegian nemlig flere afgange mod hovedstaden Berlin. Dog er det også muligt at anskaffe sig en billig flybillet fra Billund lufthavn ved selskaber som SAS, KLM og Baltic Airlines. Flyselskaberne, som tilbyder en ekstra service for dyrere billetter, flyver også fra Billund. Disse flyselskaber er blandet andet AirFrance, British Airways og Lufthansa. Billund er ikke en stor lufthavn, men ikke desto mindre er der ret mange flyruter til Berlin derfra. Dog er prisen på flybilletter ofte dyrere herfra end fra København.

Til toppen

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Berlin?

Når du skal finde en flybillet til Berlin, kan du lige så godt gøre det billigt. Et direkte fly tager cirka 1 time fra København og Billund, så det er begrænset, hvor omfattende servicen behøver at være. Her er det nogle tips til, hvordan du finder de billige flybilletter til Berlin:

  • Sæson: Rejser du udenfor højsæsonerne, er det muligt at finde ret billige flybilletter. Tag et kig på kalenderen, og udeluk datoer og perioder, hvor skolerne holder ferie, helligdage og højtider. På den måde undgår du alt for dyre flybilletter, da alle andre også gerne vil rejse der.
  • Ugedage: Ved at rejse på hverdage i stedet for i weekenden, kan du også spare penge på flybilletten til Berlin. Destinationen er nemlig perfekt til weekendophold og miniferier. Da mange gerne rejser i weekenden er priserne derfor også højere, end hvis du rejser i hverdagene. En ulempe er selvfølgelig, at du nok skal bruge lidt ekstra fridage ved at rejse i hverdagene.
  • Vær i god tid: Når du har bestemt dig for en endelig destination, kan du lige så godt begynde at lede efter flybilletter - i god tid! Der kan nemlig være gode penge at spare. Priserne på flybilletter går op og ned, men sikkert er det, at de stiger op til afrejsedagen. Begynd derfor søgningen i god tid, så du ikke kommer til at betale for meget.
  • Last minute: Venter du med at købe flybilletten til i sidste øjeblik, kan du være heldig at spare gode penge på din flybillet. Last minute billetter udbydes, da flyselskabet ikke har solgt alle deres sæder ombord. Du kan derfor få billige flybilletter til Berlin, da flyet gerne skal fyldes.

Til toppen

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til Berlin?

Når du skal til Berlin, er der to lufthavne, som du kan vælge at flyve til. Berlin Schönefeld Airport ligger cirka 18 km fra Berlin og er den lufthavn, der ligger længst væk fra byen. Den anden lufthavn er Berlin Tegel Airport, som ligger cirka 10 km fra Berlin.

Når du skal fra lufthavnen og ind til byen har du flere muligheder at vælge imellem. Fra begge lufthavne går der tog ind til Berlin. Alt efter hvor toget har sit sidste stop, kan det være nødvendigt for dig at skifte over til bus eller metro. Berlin har et ret godt metro system, og fra lufthavnen Berlin Tegel Airport kan du også tage metroen. Metrolinjen U6 kan køre dig hele vejen ind til bymidten, hvilket er meget belejligt.

En anden transportmulighed er bus. Fra begge lufthavne kører der busser til Berlins bymidte, og så er bustransport billigt. Dog skal du være opmærksom på, at der kan forekomme skift undervejs, så du skal nok tjekke, hvilket stop du skal af ved, hjemmefra. Busserne holder oftest på en parkeringsplads lige udenfor lufthavnen, så de er nemme at finde.

Et sidste bud på transport fra lufthavnene er taxa. Taxa er den dyreste løsning, men også meget bekvemmeligt og hurtigt. Så behøver du ikke tænke over billetter, stoppesteder og retning. Fra Berlin Schönefeld Airport kan du godt regne med en pris på omkring 30-40 euro for at komme ind til Berlin med taxa. Beløbet er selvfølgelig mindre fra Berlin Tegel Airport.

Til toppen

Hvor kan jeg bo i Berlin?

Når du skal vælge et hotel at bo på under din tur til Berlin, er der mange kvarterer at vælge mellem. Her giver vi dig nogle eksempler på bydele, hvor du kan bo under dit ophold:

  • Mitte: Midtbyen er fyldt med attraktioner og seværdigheder, men også hoteller. Hvis du gerne vil bo centralt, så er det midtbyen du skal bo i. Men grundet den gode beliggenhed er priserne på hotelværelserne også derefter. Så vurder hvad der er vigtigst for dig, inden du booker et hotel.
  • Tiergarten: Kvarteret ligger lige ved siden af midtbyen og er et af de grønnere områder i byen. Tiergarten har nemlig fået sit navn efter den store park, som ligger i bydelen. Det er også her den tyske parlamentsbygning, Reichstag, ligger. Her kan du finde et hotel i rolige omgivelser med parken som nabo.
  • Charlottenburg: Bydelen er en af Berlins mere eksklusive kvarterer. Her finder du masser af mærkevarebutikker i gaden Kurfürstendamm samt hyggelige caféer. I dette kvarter er det også muligt at finde et godt og lækkert hotel, men priserne på hoteller er for det meste højere her.

Til toppen