Billige flybilletter til Barcelona

Find gode priser og tilbud på dit fly til Barcelona

Der er mange afgange med billige fly til Barcelona, og dem synes vi, at du fortjener at få fat i. Vi hjælper dig her med, hvad du kan gøre for at finde de billige flybilletter til Barcelona.


Sparetips Flyselskaber Transport Attraktioner

Barcelona er hovedstaden i Catalonien og den næststørste by i Spanien. Byen er en fantastisk oplevelse, og mange turister besøger denne flotte kystby. Det er nemt at komme til byen, da der ligger en lufthavn lidt udenfor, så det er bare med at få fat i billige fly til Barcelona. Her giver vi dig vores råd til at finde de billige flybilletter til Barcelona, samt hvad du kan opleve i den spanske by.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Barcelona?

Det er altid dejligt at spare penge på sine flybilletter. Vi har her forsøgt at skrive nogle af vores bedste sparetips ned.

 • Lufthavn: Ganske vist er Danmark ikke et stort land, men ikke desto mindre, så har landet flere lufthavne. Når du leder efter de billige fly til Barcelona, så kan du undersøge, hvilken lufthavn du har afgang fra. Måske har du valgt den med den billigste flybillet til salg, men din afstand til lufthavnen er lang. Så tjek gerne om det kan betale sig transportmæssigt til lufthavnen, før du booker flyet til Barceolna.
 • Sæson: De fleste vil gerne på storbyferie i Barceolna eller på et weekendophold i ferieperioder. Blandt andet er påsken og bededagsferien utrolig populær, da vejret er lunere, og alt begynder at blomstre. Desværre blomstrer priserne på flybilletterne også. Søg gerne efter de billige fly til Barcelona udenfor højsæsoner, da du kan spare mange penge.
 • Flyselskab: Har du husket at tjekke lavprisselskabernes ruter til Barcelona? Ofte kan du finde vildt billige billetter hos nogle af lavprisflyselskaberne. Ganske vist er servicen ombord minimal, men måske gør det ikke så meget, når flyveturen kun er på de ca. 3 timer.
 • Mellemlanding: Har du overvejet muligheden at bruge lidt ekstra tid i luften? Måske ønsker du at komme hurtigst muligt til Barcelona, så du kan få mest ud af tiden. Dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at du ofte kan få billige flybilletter ved at tage en mellemlanding. Overvej dog, hvor meget længere din tur bliver af dette og om det er prisen værd.

Til toppen

Hvilke flyselskaber flyver turen til Barcelona?

Der er et hav af flyselskaber, som har afgange til Barcelona. Derfor vælger vi kun at nævne dem med direkte afgange fra de danske lufthavne.

 • Norwegian Air International: Norwegian har ofte super gode priser på deres flyafgange. Når du skal med fly til Barcelona, så kan du tage flyet direkte fra Kastrup Lufthavn. På nogle datoer går der også direkte afgange fra Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn.
 • Vueling Airlines: Dette spanske lavprisflyselskab udbyder masser af ture mellem Danmark og Spanien. Vil du gerne med en direkte afgang til Barcelona, så kan du flyve fra Kastrup Lufthavn.
 • Primera Air: Islands flyselskab, Primera Air, kan også tage dig med på turen til Barcelona. Du kan tage det direkte fly fra Kastrup Lufthavn til Barcelona.

Tip: Hvis du gerne vil finde billigere flybilletter, kan du eventuelt flyve til Girona Lufthavn. Det ligger cirka en times kørsel fra Barcelona, og her er der ofte billig flybilletter at anskaffe sig.

Til toppen

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til Barcelona?

Barcelonas lufthavn ligger i udkanten af byen, så der er et lille stykke vej ind til centrum. Der er dog gode muligheder for at blive transporteret ind til byen, når du skal på en billig storbyferie til Barcelona.

 • Tog: En af de hurtige måder at komme ind til Barcelona by er at hoppe på toget i lufthavnen. Her kan du nemt have din bagage med og bare nyde udsigten fra vinduet. Turen tager cirka 25 minutter, og toget stopper blandt andet ved Barcelona Sants, der er hovedbanegården. Toget er en ret så billig måde at komme til Barcelona centrum på.
 • Taxa: I lufthavnen har du selvfølgelig også mulighed for at hoppe på en taxa. Taxaen er den dyreste måde at blive transporteret på, men her kan du blive kørt direkte til døren på dit hotel.
 • Bus: Ude i lufthavnen finder du også lufthavnsbussen. Bussen kører mod Barcelona og stopper blandt andet inde ved Barcelona Sants. Det gode ved bussen er, at den har afgange hver 5-10 minut, så ventetiden er aldrig lang.

Tip: Har du planer om at se en masse under en billig storbyferie i Barcelona? Måske et Hola BCN kort er noget for dig. Med et Hola BCN kort får du fri benyttelse af offentligt transport i Barcelona by, heriblandt metro, bus og sporvognen. Udover det, så kan du også hoppe gratis ombord på toget til og fra lufthavnen.

Til toppen

Hvad kan jeg opleve i Barcelona?

Kunne du godt tænke dig lidt inspiration til, hvad du kan se under en storbyferie i Barcelona, så har vi skrevet nogle attraktioner ned her.

 • Sagrada Familia: Den store romersk-katolske kirke i Barcelona har en lang historie, hvad byggeriet angår. Byggeriet, der startede 1882, er nemlig fortsat ikke færdigbygget. Bygningen er et helt utroligt smukt syn, og det er muligt at komme ind i kiren mod betaling.
 • Camp Nou: Er du en af de fodboldinteresserede? Så er Camp Nou sikkert et besøg værd. Camp Nou huser fodboldklubben FC Barcelona og har plads til knap 100.000 tilskuere. Her kan du komme ind og få en rundvisning på stadionet samt se dets vundne pokaler. Du kan også være heldig at få din tur til at passe med en hjemmekamp. Kunne der være noget vildere end at føle stemningen til en af Barcelonas hjemmekampe?
 • La Rambla: La Rambla er en af Barcelonas mest populære gader. Denne gågade huser alle slags butikker og små caféer. Dog er det ikke blot La Rambla som er smuk, men kvartererne omkring er super hyggelige at gå på opdagelse i.
 • Picasso Museum: Som navnet nok ligger op til, så har museet den mest omfattende samling af værker fra Pablo Picasso. Pablo Picasso er en af de mest kendte spanske kunstnere fra det 20. århundrede. Selve museet er et syn i sig selv, med sin gotiske stil . Et godt tip om Barcelona er, at der er gratis entré til muséer første søndag i måneden. Her kan du komme gratis ind på samtlige muséer i Barcelona, uden at det skal koste dig en krone, og Picasso museet er et af dem.
 • Magic Fountain of Montjuïc: I kvarteret Montjuïc finder du den magiske fontæne Montjuïc. Her kan du i sommermånederne få en musikalsk oplevelse og se den smukke fontæne, der danser til musikkens toner. Ikke nok med det livlige vand, så er der installeret lys i fontænen. Det er et helt vidunderligt syn, når du er ude at gå om aftenen.
 • Montserrat: Ønsker du at få en naturoplevelse fra det utrolige Spanien? Lidt udenfor Barcelona kan du trekke på bjerget, Montserrat. Montserrat er et utroligt syn med sine mange stentoppe, og der er masser af stier, som du kan gå rundt på. Det er en rigtig god idé til dig, der gerne vil ud i naturen eller ønsker at finde et godt udkigspunkt.

Til toppen