Turen går til… Ja, lige hvor du vil hen! Verden er et stort eventyr, som bare venter på at blive oplevet, og du kan stort set flyve til enhver destination! Flyv til storbyen Amsterdam, kom på varm ferie i Barcelona, eller besøg den tyske by Berlin. Selvom der kun er få lufthavne i Danmark, så er der masser af muligheder, når det kommer til at købe billige flybilletter. Mest kendt er nok de største lufthavne vi har, såsom København og Billund. Dog er der også mindre lufthavne. Blandt andet tilbyder Aalborg og Århus også et godt udvalg af afgange. På trods af vort lands størrelse, så har de danske lufthavne til sammen masser af afgange til mange destinationer! Og de gode tilbud på flybilletter kan du også finde. Her har vi forsøgt at liste de bedste tips for dig, som gerne vil finde billige flybilletter til den bedste pris!

Hvordan får jeg billige flybilletter?

  • Afrejse: At spare penge på sin flybillet, afhænger blandt andet af tidspunktet for afrejse. Et meget populært tidspunkt for afrejse hos mange pendlere er i starten af weekenden. Derfor er flybilletterne også oftest dyrere på dette tidspunkt. Søg derfor gerne om muligt afgange eller ankomst uden for weekender. Da kan du spare mange penge på din flybillet, og samtidig undgår du at stå i den lange securitykø.
  • Mellemlanding: De fleste vil gerne flyve direkte til destinationen, men det kan også være en dyr fornøjelse. Mange flyselskaber kan gøre din rejse meget billig, hvis du vælger at tage en mellemlanding undervejs. Du kan ofte få en rigtig billig flybillet, frem for når du booker et direkte fly. Ulempen ved dette kan dog være, at du kan komme til at sidde og vente længe i lufthavnen, hvor du mellemlander. Så tjek før du booker, hvor meget ventetid du har imellem flyvningerne.
  • Lavprisselskab: Der er mange forskellige flyselskaber, du kan bestille din rejse ved. Vil du gerne spare penge, kan du tjekke priserne på flybilletter hos lavprisselskaber. Blandt andet Norwegian og Ryanair udbyder ofte billigere flybilletter på deres ruter. Servicen ombord på lavprisselskabers fly er muligvis sparet væk, og du kan ikke købe mad og drikke ombord. Et godt tip er at smøre en madpakke hjemmefra og købe en flaske vand, inden du går ombord på flyet. Så er du godt forsynet under flyvningen.
  • Udlandet: Det kan være en fordel at kigge på lufthavne udenfor Danmark, hvis du ønsker at rejse billigt. Mest populært er nok Hamborg Lufthavn, som har mange afgange dagligt. Turen til lufthavnen er dog muligvis lidt længere, men du kan spare en hel del penge på flybilletten. Der er gode muligheder for at tage toget til Hamborg, og ellers kan du tage bilen og køre selv, da der går motorvej lige dertil!
  • Book i god tid: En fordel kan være, at du er ude i god tid. Jo nærmere du kommer afrejsedato, jo dyrere kan flybilletterne blive. Sørg derfor at booke din flybillet i god tid.
  • Last minute: Der kan også være fordele ved at vente til sidste øjeblik. De fleste flyselskaber har gode rabatter på deres last minute rejser. Du kan komme afsted utroligt billigt, når det er last minutes! Last minute rejser kan dog være svære at finde, men du finder ofte disse tilbud på det enkelte selskabs hjemmeside. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbreve og modtage e-mails med gode tilbud på flybilletter.

Til toppen

Hvad er godt at undersøge, før jeg booker min flybillet?

Planlægger du en tur mod den spanske kyst, eller måske til de græske øer? Der er mange rigtig gode tilbud på billige flybilletter, og nogle gange kan det virke for godt til at være sandt. Hvad skal du her tjekke op på, inden du booker? Kort og godt, så er det godt at undersøge, hvad der er inkluderet i billetten. Ved billige flybilletter kan der være ting, som ikke er inkluderet i prisen, som du i stedet skal tilkøbe. Du kan derfor gå fra at have en utrolig, billig billet til nu at skulle betale en del ekstra. Her er det ofte tilkøb af baggage, benplads eller måltid på flyet. Hav derfor altid en idé om, hvad du har behov for på din rejse. Mange billetter er inkluderet håndbaggage, og måske har du ikke brug for mere bagageplads end det. I så fald er der ingen grund til at betale mere for ekstra baggage. Så vær gerne bevidst om, hvad du søger, da der er en masse penge at spare på flybilletterne!

Til toppen

Er det en god idé at tilmelde sig flyselskabers nyhedsbreve og programmer?

JA! Hos mange af de større flyselskaber, kan man tilmelde sig og blive medlem. Det koster ikke noget, og du modtager deres nyhedsbreve om selskabets rejser. Det kan som regel godt betale sig, hvis du rejser et par gange om året, da du optjener point hos selskabet. Pointene kan du bruge på at få billigere rejser eller endda opgradere dig til en gratis flybillet. Du kan læse mere omkring det at blive medlem på det enkeltes flyselskabs hjemmeside. Og med nyhedsbrevene modtager du ofte tilbud på de billige flybilletter! Så behøver du slet ikke at søge efter de billige flybilletter, da de automatisk kommer til dig på e-mail!.

Til toppen