Billigt WELLNESSOPHOLD: Overnat på Ystad Saltsjöbad, og få fri adgang til spaområde, 3-retters middag, stor morgenbuffet, fri parkering og mere fra KUN 1599,50,- per person

SE VÆRDIBEVISET >>

Køb dit værdibevis idag, og se frem til et lækkert ophold på det populære Ystad Saltsjöbad! Det herlige wellnesshotel ligger i det romantiske område Skåne i Sverige, hvor fine bindingværkshuse, smukke kystlinjer og flotte naturlandskaber. Inkluderet i dette værdibevis får du 1 overnatning på Ystad Saltsjöbad, 3-retters middag, en stor morgenbuffet og ubegrænset adgang til hotellets spaområde. Udover dette har du tøfler samt badekåbe, og så får du fri parkering af bilen ved hotellet! Så tag din partner med på tur over Øresundsbroen til nogle lækre dage i det svenske!

Sådan ser din rejse ud:

SE VÆRDIBEVISET >>

Om tilbuddet:

Med en beliggenhed helt ned til Østersøen har Ystad Saltsjöbad en super flot lokation i smukke omgivelser. Hotellet har siden 1897 været det optimale sted, hvor fornøjelse og arbejde har kunnet mikses - og sådan er det stadig. Spahotellet i Sverige er velbesøgt af danskere året rundt, da Ystad Saltsjöbad lokker med dets moderne faciliteter og luksuriøse spaområde. Og går du udenfor døren har du de smukkeste omgivelser med kun 20 meter til havet, hvor du kan gå en tur i den friske brise, der rusker liv i det brusende hav.

Med et værdibevis fra DuGlemmerDetAldrig får du mere frihed til at planlægge dine oplevelser. Fra købsdatoen har værdibeviset nemlig en gyldighed på 24 måneder, så der er tid til at planlægge dit spaophold i Sverige. Det er dog en god idé at booke oplevelsen i god tid, da Ystad Saltsjöbad er meget populært, så efterspørgslen på værelser er høj. Det samme er gældende for spa-områdets behandlinger. Med i dit bevis får du følgende:

Inkluderet i værdibevis
Overnatning 1 nat i Superior-værelse
Aftensmad 3-retters middag (eksklusiv drikkevarer)
Morgenmad Stor morgenbuffet
Wellness Fri adgang til spa-område og aktiviteter
Beklædning Tøfler, badekåbe og håndklæder
Parkering Fri parkering af bilen

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Værdibevis kan købes så længe tilbuddet haves
  • Afrejsedato: Værdibeviset har en gyldighed på 24 mdr. så book ophold indenfor denne tidsgrænse
  • Værdibevis fundet hos: DuGlemmerDetAldrig
  • Transport: Er ikke inkluderet
  • Overnatning: 1 nat på Ystad Saltsjöbad