Tag på romantisk ophold for 2 på Skrøbelev Gods inkl. morgenmadsbuffet og middag fra 999,-

Tjek tilbuddet ud >

Overrask din partner, eller nogen du holder af, med et ophold i adelige og romantiske omgivelser. Du overnatter på Skrøvelev Gods ved Rudkøbing, som nærmest er en kongelig værdig, og sætter dig til bords i Riddersalen, hvor du vil få serveret aftenens middag. Om morgenen kan du nyde godt af morgenmadsbuffeten, hvorefter du og din partner kan tilbringe kvalitetstid sammen i Langelands natursmukke omgivelser.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Få kvalitetstid med hinanden i romantiske omgivelser. På Skrøbelev Gods, som ligger i flotte naturomgivelser på Langeland, får du et ophold med god service og en udsøgt madoplevelse. Som udgangspunkt overnatter du og din partner i et dobbeltværelse, men under bookingen er der også mulighed for at vælge suiten med jacuzzi. Om aftenen bliver der serveret en hovedret i godsets restaurant, der er kaldt Riddersalen. Det er muligt at tilkøbe flere retter til aftensmaden, og næste morgen kan du sætte dig til bords ved morgenbuffeten. Under opholdet får du en rundvisning på godset, og du kan frit benytte områderne i vinkælderen samt den rustikke pejsestue. Der er også mulighed for at spille golf i området. Når du køber tilbuddet, får du et værdibevis, som skal bruges inden for to år. Du kan vælge, om du selv vil benytte dig af opholdet, eller om det skal gives som en gave.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er for 2 personer
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da der er begrænsede pladser til prisen
  • Afrejsedato: Du vælger selv, hvornår du vil afsted, men du skal bruge værdibeviset inden for to år
  • Ekstra omkostninger: Hvis afrejsedatoen er i en weekend eller på en helligdag, er der et ekstra gebyr på 400,- per værelse