1 nat på 4* hotel inkl. morgenmad, wellnessområde og 1 dagsbillet til Tropical Islands fra kun 629,- per person

Gå direkte til tilbud >

Tag afsted med børnene, og besøg Europas største indendørs paradis. Nyd det varme klima og vandlandets mange rutsjebaner. Når I er trætte efter en hel dag i ferieparadiset, så kan I glæde jer over en overnatning på 4* Holiday Inn Berlin Airport. Her vil der om morgenen blive serveret en lækker morgenbuffet, så I kan få den bedst mulige start på dagen.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

I Tropical Island er der noget at opleve for hele familien. Ferieparadiset er med sine 10.000 kvadratmeter Europas største indendørs vandland, og parken er en oplevelse i sig selv. Her finder I masser af tropiske planter, et større udvalg af restauranter og barer samt lækre sandstrande. Og en ekstra fordel ved at tage på ferie i Tropical Islands med familien? Her regner det aldrig, og temperaturen er altid omkring 26 grader.

I dette fantastiske tilbud fra TravelBird får I flere goder. Her er der sørget for en overnatning på 4* Holiday Inn Berlin Airport, hvor I får morgenbuffet serveret i hotellets restaurant. Og skulle der blive lyst til lidt afslapning og velvære, så er der mulighed for frit at benytte sig af hotellets fitness- og wellnessområde. Alle medlemmer på rejsen får en dagsbillet til Tropical Islands, hvor der nemt kan bruges flere timer på sjov og leg i paradiset.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige daoet i juni og juli
  • Du booker hos: TravelBird
  • Inklusiv: Morgenmad på hotellet er inkluderet og en dagsbillet til Tropical Island
  • Overnatning: En overnatning på 4* Holiday Inn Berlin Airport
  • Ekstra omkostninger: Bookingsgebyr på 150,-