3 nætter i 5-personers hytte på Stjerne Camping inkl. forbrug og adgang til svømmehal fra 1219,- per hytte

Tjek tilbuddet ud >

Tag vennerne eller familien med på en billig campingferie ved det brusende Vesterhav, hvor 3 nætter i egen 5-personers hytte venter på jer! På Stjerne Camping, ved Vejers Strand, er der plads til masser af hygge og samvær samt badning i Oksbøl Svømme- og Badeland, som I har gratis adgang til. I er også inviteret på en guidet tur i lokalområdet, hvor I med naturvejlederen vil få nye oplevelser i den uberørte natur. Når der er tid til en pause fra dagens aktiviteter, kan I benytte jer af den inkluderede tur i campingpladsens sauna.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Den hyggelige campingplads Stjerne Camping er det rene paradis for den, som gerne vil kombinere natur, aktiviteter og ren afslapning. Nær campingpladsen ligger en dejlig sandstrand, hvorfra Vesterhavet kan opleves på første parket. Hos Stjerne Camping er der aktiviteter for enhver som eksempelvis legeplads, fodboldbane og minibondegård. Hvis I har brug for at blive kølet ned eller holder ferie med vandehunde, kan Oksbøl Svømmehal- og Badeland besøges uden gebyrer. Området omkring Stjerne Camping indbyder til gåture eller cykling i de naturskønne omgivelser samt hyggelige fisketure.

I jeres rummelige 5-personers hytte er der 2 soveværelser, hvori I finder en dobbeltseng og en køjeseng med dyner og puder. Hytten har også et køkken-alrum med spisebord, køleskab, kogeplader, service, kaffemaskine, sofa, TV og et seperat badeværelse. Det er også muligt at sidde udenfor og eventuelt grille på hyttens overdækkede terrasse.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per hytte
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: De billigste priser finder du fra september 2018 til og med marts 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,- og transport