KANOTUR på Gudenåen: Leje af kano, 1 nat på 4* hotel med 3-retters middag og morgenmad for kun 883,-

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Følg strømmen i Gudenåen, nyd den flotte danske natur, imens fuglenes kvidren lyder som sød musik i ørene. Med en kanotur ved Gudenåen kan I få jer en naturskøn oplevelse i nærheden af Silkeborg. Efter en dag med padlen rundt på det stille vand kan I se frem til en skøn 3-retters menu på restaurant Michael D., der vil forkæle jeres smagsløg. Herefter kan I lade batterierne op med en overnatning på 4* Radisson Blu Papirfabrikken, hvor I kan nyde godt af en stor morgenbuffet, før turen atter vender hjem. Og da det er et værdibevis I køber, har I hele 2 år til at få brugt tilbuddet!

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Øv padleteknikkerne, og gør jer klar til en sjov og smagsfuld dag i Silkeborg! Med dette værdibevis får I en sjov dag, hvor I har leje af en kano, 1 overnatning på 4* Radisson Blu Papirfabrikken, en 3-retters middag på restaurant Michael D. og en stor morgenbuffet dagen efter. Her er der inkluderet alt det, som I har brug for efter en sjov og lang dag ude på Gudenåen. Og har I energi og overskud, så er Silkeborg en rigtig pæn på at gå på oplevelse i. Tag på shoppingtur i gågaden, nyd en gammeldags vaffelis ved Remstrup å, eller tag på museumstur i Museum Jorn.
Værdibeviset har en gyldighed på 2 år fra købsdatoen. I har derfor god tid til at planlægge, hvornår turen skal finde sted. I kan også vælge at give værdibeviset som en gave eller at bruge det selv til at glæde en af dine nærmeste.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Det er et værdibevis med 2 års gyldighed
  • Overnatning: 1 nat på 4* Radisson Blu Papirfabrikken
  • Vigtig viden: Oplevelsen kan bookes fra 1. maj til 1. oktober