Få 3 overnatninger i 4-personers hytte på Hanstholm Camping fra kun 422,- per person

Gå direkte til tilbud >

Nyd ferien i Nordjylland med hele familien. Her kan I bo sammen i en hytte, som ligger tæt på oplevelser, sjov og leg. Tag en tur i vandland, eller hop i vandet ved stranden. Og har I lyst, kan I tage på oplevelse i den hyggelige havneby Hanstholm. Der er også mulighed for at gå ture i campingspladsens omkringsliggende natur.

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Vil du gerne have familien med en tur på weekend i det danske, ganske land? Så er Hanstholm Camping måske lige sagen. Hanstholm Camping er nemlig super børnevenlig, og med dets mange faciliteter er der masser at give sig til. Der vil være et vandland og børnezoo, hvor I kan få lov a komme helt tæt på dyrene. Desuden er der gjort plads til sjov og leg, så børnene er godt underholdte under ferien. Er vejret godt, så ligger strandene ikke langt væk fra campingpladsen. Tag også en gåtur i den fantastiske, nordjyske natur, som helt sikkert vil være et hit hos alle familiens medlemmer.

I dette tilbud får I tre overnatninger i en 4-personers hytte. Her er der køjesenge, egen terasse med havemøbler, kaffemaskine og kogeplader. Bad og toilet er at finde på pladsens fællesarealer. I prisen er forbrug og slutrengøring inkluderet. Der er fri adgang til udendørs pools og børnehus samt sommeraktiviteter. Det er muligt at medbringe hund for et ekstra beløb.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: De billigste priser finder du i august og september
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,- og transport

Se lignende sider

Campingferie Weekendophold