Tag på en spændende hvalsafari, og lær om marsvinene i det danske farvand for 275,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Overrask familiens yngste medlemmer med et eventyr til søs! Få en 3 timers hvalsafari til søs, hvor der spejdes efter marsvin, afprøves lyttegrejet til at høre marsvin under vandet, og bliver introduceret til skibet samt hjælper kaptajnen med at styre og navigere rundt på det danske farvand. Med dette værdibevis kan hele familien få en helt specielt oplevelse, som der kan imponere enhver dyreelsker. Så køb dit værdibevis nu, og glæd dig til en dag i familiens tegn!

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Tag afsted på hvalsafari, og kom helt tæt på den eneste hvalart, der yngler i det danske farvand. Her snakker vi om tandhvalen, et marsvin, der ofte forveksles med delfinen. Med værdibeviset fra DuGlemmerDetAldrig kan du komme afsted på en 3 timers hvalsafari, få en introduktion af skibet, være med til at navigere og styre samt høre fortællinger om marsvinfangst i gamle dage og meget mere. Dette er en oplevelse, der er spændende for alle familiens medlemmer.
Værdibeviset har en gyldighedsperiode på 2 år efter købsdato. Herefter booker du den dag, der passer jer bedst til at komme afsted på eventyret til vands. Det er en god idé at medbringe madpakke og drikkevarer, vindtæt tøj, praktiske sko, en kikkert og solcreme, hvis vejret er i skinnende humør.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person
  • Gyldighed: Værdibeviset har 2 års gyldighed fra købsdatoen
  • Værdibevis fundet hos: DuGlemmerDetAldrig

Se lignende sider

Ferier i Danmark