TILBUD på hotel ved Heide Park: 1 overnatning i 4 personers hytte med all inclusive inkluderet fra 614,50,- per person

SE LEDIGE DATOER >>

Sæsonen 2018 er desværre nået til ende i Heide Park, men derfor kan I sagtens begynde nu med at planlægge næste års tur til den tyske forlystelsesparks vilde forlystelser! I april 2019 går det løs igen, for her åbner Heide Park dørene igen. Her er der mere end 40 forlystelser og flere skønne attraktioner for både store og små. Vi har her fundet overnatning i parkens egen Holiday Camp. Her kan familien sove samlet i en 4-personers hytte, og med i opholdet får i all inclusive inkluderet! Så kan I bekymre jer mindre om måltiderne, og bruge mere tid på nyde jeres ophold ved den tyske forlystelsespark!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE LEDIGE DATOER >>

Om Heide Park

Der har i løbet af året været mange gode tilbud til Heide Park, og her er et af dem. Heide Park er det perfekte sted for en familieoplevelse. Sus afsted i de mange rutsjebaner, eller tag på tur med Heide Park Express. Parken er intet mindre end 850.000 kvm, hvilket giver masser af plads til vilde forlystelser, hyggelige boder og spændende restauranter. Heide Park ligger ikke langt fra byen Hamburg, så mulighederne for transport med fly, tog, bus eller bilen, til parken er gode.

Holiday Camp

I dette tilbud får du meget for pengene! Du får 1nat i en 4-personers hytte i Holiday Camp, der er Heide Parks egen lejr. Her kommer I til at sove i enkelt- eller køjesenge, og I kan benytte jer af lejrens fælles toilet- og badefaciliteter. Der vil blive serveret måltider i Holiday Camps restaurant Acapulco, for I har all inclusive inkluderet i prisen. I undgår derfor at skulle bekymre jer om, hvor I skal spise efter en hel dag i parken, og samtidig får I et godt måltid, inden en ny dag venter jer i Heide Park. Her sparer du virkelig penge på din tur til Heide Park!

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 4 personer i 1 hytte)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Parken åbner i april 2019
  • **Hotel fundet hos:**Skyscanner
  • Transport: Tilbuddet er eksklusiv transport til og fra parken
  • Overnatning: 1 overnatning i 4-personers hytte i Holiday Camp