28% rabat: Heide Park og egen hytte i Holiday Camp inkl. halvpension fra kun 629,-

23 juli 2018 - 11:04

1 overnatning i 4 personers hytte inkl. halvpension og adgang til Heide Park i 2 dage fra kun 629,- per person

Gå direkte til tilbud >

Pak bilen, og kør mod sjov og forlystelser i den nordtyske forlystelsespark Heide Park. Her er der mere end 40 forlystelser og flere skønne attraktioner for både store og små. Slut dagen af med aftensmad i din lejr, og overnat i en skøn hytte, hvor hele familien kan være.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Heide Park er det perfekte sted for en familieoplevelse. Sus afsted i de mange rutsjebaner, eller tag på tur med Heide Park Express. Parken er intet mindre end 850.000 kvm, hvilket giver masser af plads til vilde forlystelser, hyggelige boder og spændende restauranter. Heide Park ligger ikke langt fra byen Hamburg, så mulighederne for transport med fly, tog, bus eller bilen, til parken er gode.

I dette tilbud får du meget for pengene! Du får en nat i en 4-personers hytte i Holiday Camp, der er Heide Parks egen lejr. Her kommer I til at sove i enkelt- eller køjesenge, og I kan benytte jer af lejrens fælles toilet- og badefaciliteter. Der vil blive serveret morgenbuffet og aftensmad i Holiday Camps restaurant Acapulco. I undgår derfor at skulle bekymre jer om hvor I skal spise efter en hel dag i parken, og samtidig får I et godt måltid, inden en ny dag venter jer i Heide Park. Som en ekstra bonus, er der værdikupon til en snack i parken, fri sodavand i lejren fra kl. 14-23 og meget mere. Her sparer du virkelig mange penge på din tur til Heide Park! Og heldigvis gælder din billet til parken begge dage, så du får to hele dage fyldt med fornøjelser i Heide Park - wauw!

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer i september og oktober
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Transport: Tilbuddet er eksklusiv transport til og fra parken
  • Overnatning: 1 overnatning i 4-personers hytte i Holiday Camp
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-