Overnat på det eventyrlige 4* Abenteuerhotel inkl. morgenmad og parkering fra kun 492,50 kr. per person, der ligger lige ved Heide Park

SE TILBUD HER >>

Vær i forkøbet med hotellet til familieturen til Heide Park sæson 2019! Gå på opdagelse i Heide Park, og få et adrenalinsus i en af parkens rutsjebaner. Den tyske forlystelsespark har noget for både børn og barnlige sjæle, så tag roligt hele familien med til Heide Park. Besøg Gurli Gris landet, eller prøv en tur i Kraken! Efter en hel dag i forlystelsesparken kan du glæde dig over at tilbringe natten på det eventyrlige 4* Abenteuerhotel. Hotellet er en oplevelse i sig selv med dets dekorative værelser, som helt sikkert vil glæde børnene! Og billetten til parken kan du købe i receptionen, så du ikke skal stå i kø ved parken.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Pak bilen, hop ombord på bussen, eller tag flyet til Hamborg, for her har vi et fundet et godt hotel-tilbud til Heide Park! Der er mange muligheder for at komme til den fantastiske familieforlystelsespark, Heide Park. Med mere end 40 rutsjebaner er der noget for alle, og parken er fyldt med flotte seværdigheder samt masser af restauranter og boder.

Her i tilbuddet har du mulighed for at overnatte ved forlystelsesparkenparken til en kanon pris. Ikke nok med, at du tilbringer natten på det 4* Abenteuer Hotel, så får du også morgenmaden inkluderet for hele familien, gratis WiFi og parkering. Og skal du have billetter til parken, kan du købe disse i hotellets reception - så slipper du for den lange billetkø ved indgangen til parken, der kun ligger 100 meter fra dit hotel! Du har også mulighed for at booke en ekstra dag på hotellet, hvis én dag bare ikke er nok. Så glæd jer allerede nu til den 6. april 2019, hvor parken atter åbner for dørene til alle dets forlystelser.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Parken åbner i april 2019
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Transport: Tilbuddet er eksklusiv transport til og fra parken
  • Overnatning: 1 overnatning på 4* Abenteuer Hotel