Overnat på det eventyrlige 4* Abenteuerhotel inkl. morgenmad, 1 dagsbillet til Heide Park og parkering fra kun 499,- per person

SE TILBUD HER >>

Gå på opdagelse i Heide Park, og få et adrenalinsus i en af parkens rutsjebaner. Den tyske forlystelsespark har noget for både børn og barnlige sjæle, så tag roligt hele familien med til Heide Park. Besøg Gurli Gris landet, eller prøv en tur i Kraken! Efter en hel dag i forlystelsesparken kan du glæde dig over at tilbringe natten på det eventyrlige 4* Abenteuerhotel. Hotellet er en oplevelse i sig selv med dets dekorative værelser, som helt sikkert vil glæde børnene.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Pak bilen, hop ombord på bussen, eller tag flyet til Hamborg, for her har vi et fundet et godt tilbud til Heide Park! Der er mange muligheder for at komme til den fantastiske familieforlystelsespark, Heide Park. Med mere end 40 rutsjebaner er der noget for alle, og parken er fyldt med flotte seværdigheder samt masser af restauranter og boder.

Her i tilbuddet har du mulighed for at overnatte ved parken til en kanon pris. Ikke nok med, at du tilbringer natten på det 4* eventyrshotel, så får du også morgenmaden, gratis WiFi og parkering inkluderet. Med i tilbuddet er der en dagsbillet per rejsende. Du har også mulighed for at booke en ekstra dag på hotel og parken, hvis en dag bare ikke er nok. Med i dette tilbud får du også værdibevis og rabatkuponer, som kan bruges i henholdsvis parken og på hotellet.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer i oktober
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Transport: Tilbuddet er eksklusiv transport til og fra parken
  • Overnatning: En overnatning på 4* Abenteuer Hotel

Lad FlixBus stå for transporten…

Vil du gerne være fri for at køre turen til Heide Park? Så hop ombord på en af busserne fra FlixBus. Busserne har afgange fra flere steder i Danmark, og her skal du blot slappe af, mens chaufføren sørger for at fragte dig sikkert frem til den nordtyske forlystelsespark. Her har vi fundet et eksempel på en billig busbillet med afgang fra København til Soltau, hvor der er stop lige ved Heide Park.

Eksempel på dato for afgang:

SE BUSBILLETTER >>