Oplev de to spanske storklubber Real Madrid - Atlético Madrid i kamp d. 29/9 + 3 nætter på hotel fra 3490,- per person

SKAF BILLETTER HER >>

Sid helt på kanten af stolen i stadion Santiago Bernabéu, når de 2 storklubber Real Madrid og Atlético Madrid skal spille om point i spanske La Liga! Braget af en topkamp finder sted d. 29 september 2018, og lige nu kan du komme billigt afsted med et tilbud fra Rejsefidus! Du får både billet til kampen og hele 3 overnatninger på hotel. Så er der god tid til at få slentret rundt i sprudlende Madrid, og få skrålet med på sangene sammen med de tusindvis af andre fans på Real Madrids hjemmebane.

Sådan ser tilbuddet ud:

SKAF BILLETTER HER >>

Om tilbuddet:

Mærk den vilde stemning på Santiago Bernabéu, når de 2 topklubber skal møde hinanden i La Liga! Real Madrids stadion har plads til knap 86.000 fodboldentusiaster, og her skal spændingen nok nå til vilde højder fra det øjeblik kampen fløjtes i gang. Kampen er mellem de to klubber Real Madrid - Atlético Madrid, der begge er kendte klubber verden over med stortitler som Antoine Griezmann og Gareth Bale!

Med dette viste tilbud fra Rejsefidus er der inkluderet 1 billet til kampen (kategori 4) den 29/9 og 3 nætter på ibis Madrid Centro/ibis Madrid Centro Las Vertas. Der er mulighed for at ændre både din billet til kampen og hotellet under bookingprocessen. Du skal selv sørge for flybilletter/transporten til Madrid, da dette ikke er inkluderet.

Godt at vide:

Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
Bestillingsdato: Hurtigst muligt for at sikre dig billet til kampen
Afrejsedato: Rejseperioden er 28/9 til 1/10
Rejseselskab: Rejsefidus
Overnatning: 3 nætter på ibis Madrid Centro/ibis Madrid Centro Las Vertas
Fodbold-billet: Til angivet pris er billetten en kategori 4. Du kan ændre kategori under bookingprocessen
Transport: Du skal selv sørge for transport til og fra Madrid

Se lignende sider

Storbyferie Weekendophold